![]() |
Citiraj:
Cijena će uvijek bit predmet rasprave, a smartfoni će uvijek bit skupi, sada, a u nadolazeća vremena bit će još skuplji, tak da bi ova trenutna cijena još mogla bit ok, ak uzmemo u obzir da će u bliskoj budućnosti cijena ići samo gore.. |
Citiraj:
|
Ako dođe S20 FE 5G kod nas koji ima SD 865 je isto dobra opcija.
Vjerujem da je 5-tica ići na neku akciju ili bundle sa slušalicama oko Black Fridaya. |
https://www.sancta-domenica.hr/komun...dnarudzba.html
Ove poklon sluške koštaju oko 1500kn https://www.bug.hr/recenzije/sony-wf...najbolji-13979 |
Citiraj:
https://youtu.be/j7QwJ-M_GAI?t=163 |
Izgleda da nije za svako tržište isto..
Ove kaj dolaze kod nas, recenzije navode jedinu manu, nemaju podršku za aptX, a čitam da su sluške odlične, pitanje je sad, dal je to veliki nedostatak manjka naprednijeg zvuka (aptX). Inače, ovaj 5 II me iznenadio pojavom na našem tržištu u tako kratko rekordnom vremenu, mislil sam da ne bu tak brzo došao kod nas. |
Citiraj:
7 hiljada kuna za telefon koji ima prst debel gornji bezel i sve to krajem 2020 godine:D:D:D |
Izgleda da ih (opet) ne bude kod teleoperatera
|
Citiraj:
|
Cijenu telefona nikad ne percipiram onom koja je u dućanu , nego na njuskalu, jer telefon uvijek kupujem iskljucivo na njuski.
Slazem se da je ovo old school dizajn, ali nazalost, Sony (i svi ostali proizvođači koji su propali Sony/HTC/LG) je iz opravdanih raloga tamo gdje je, pričamo o telefonima i njihovom udjelu u ukupnoj prodaji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osobno, to me tolko ne dira, napravili su odlican potez godine s 5 II, pitanje je samo, koliko ce se daleko cut njihov glas, tj navedeni model smartfona, jer, malo ko kupuje sony, kinezi dominiraju trzistem, marketing im nije jaca strana a bome i nemaju nekaj sluha po pitanju cijene proizvoda; doduse to potonje je isto diskutabilno, a jedan od primjera je ajfon, ko pita za cijenu:) Imam U11 star 3g2mj, u ono vrijeme dok sam kupovao, vec onda je htc bio "nepopularan" al htc je, kak se veli, ima ono nesto, slicna situacija je i sa sonijem.. Nekadasnji smartfoni su mi bili daleko bolji, ravan ekran (bez gluposti a la zub, kapljica i sl) ledica, 3.5mm, utor za sd, koji to smartfoni nude sve u paketu. |
Citiraj:
Problem je sto ih nitko ne zeli, pa onda telekomi ni nemaju interes da ih stave u ponudu. Zbog toga ih nema ni na njuski. @zvonac Ja osobno sam se davno pomirio da se trendovi mjenjaju i da im se lakse prilagoditi nego stalno njurgati.:D:beer: |
Citiraj:
|
Hebi ga imamo internacionalnu njušku...ebay.de :)
Osobno lajkam peticu novu. Vjerojatno najbolji all round mobitel na tržištu. Uz mušku cijenu naravno. |
Meni je svaki Sony mobitel bio pouzdan, nikad problema.
Sad koristim godinu ipo dana XZ3 te sam vrlo zadovoljan. Radi bez greške. |
Aj da se pohvalim - stigli mi 2x Xperia XZ1 Compact... :) Bidao na eBayu pa pobro dva komada, nisu jeftini bili (180 i 200 GBP), ali to je ono sto mi treba - mali snazni mobitel...
Trenutno imam Huawei P20, no taj mi je prevelik... Jest on dobar, brz, super kamera, al brate prevelik mi je to mobitel iako se to danas smatra relativno malenim mobitelom... Uglavnom, jedan sigurno ide zeni kao zamjena za X Compact... A ja cu jos neko vrijeme vagat dal cu se odrec P20 kamere na racun male velicine... :) |
Citiraj:
Pored silnih smartfona ove godine, ni jednog nisam nasao a da bih bio zadovoljan s istim, ocito je 5 II pogodio u zicu s tim jednim modelom, bar sto se tice mene i ono sto gledam kod smartfona.. Pardon, ne bas svaki, al vecini smartfona je otisla cijena prema gore (flagsip). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:wtf2:
Citiraj:
Ovo pišem na X Compact (jer je zadnji compact s FM radiom?!) dok Sonyericsson Elm koristim kao budilicu i za potragu ovog prvog. Ženi sam kupio za 1250 kn redmi 8t i sasvim je ok, ako ga ne nosiš u džepu od hlača. Ima čak i IR port, ali bez stereo zvučnika. XZ2 compact je još ok, snažan Cpu, ali 400-500 Eur i nema radio. |
Citiraj:
Ko to svi? Mislim da još ne znaju svi, al ću se potrudit da saznaju moj luđački fanbojizam, ma što god to značilo:lol2::D Cijene smartfona rastu i to je neminovno, za proizvođače nebitno, pitanje je, da li je čovjek spreman izdvojit određen iznos. Prodajni rezultati me diraju, znaš kolko:fiju: Kupujem smartfon a ne dionice firme. Ekipa (pojedinci) će kupit ono što traži, voli, želi, neovisno o drugom mišljenju. Citiraj:
|
@zvonac
Ali moras priznat, oduvijek si se palio na Sony/HTC:D:D A sto se tiče cijena, normalno je da cijena svake godine (flagshipima) raste, realno telefoni nude vise, potraznja raste, kud ce cijena nego ici gore:D Ali opet mislim da su danas telefoni najjeftiniji, jer ti danas za 2k kn mozes kupit poprilično solidan telefon koji ce, uz uz sve fičure normalno i pristojno raditi 2 god. |
Citiraj:
Slažem se, za 2tkn kupiš solidan mob.. Dat ću ti jedan primjer, prije tri godine kupio U11 za 4500kn, radio sam kompromise radi cijene smartfona i cijelo to vrijeme nisam baš bio 100% zadovoljan, da sam znao da će to tak bit, zadržao bih prijašnji HTC 10 za kojeg sam bio prezadovoljan, što za U11 baš nemrem reć, za U11 nemam baš tolko hvalospjeva ko za HTC 10... Evo primjer, ledicu na mobu i 3.5 nema ni za lijek a da smartfon ima oboje, ukoliko sam u krivu, slobodno me ispravi, i ponudi alternativu. Znači, ako nemam dost novaca za ono što želim, onda ću radije pričekat, skupit novce i kupit ono što sam zamislio nego uzet jeftiniji, kojem fale neke stvari i ne bit u potpunosti zadovoljan s tim proizvodom, jednostavno. |
Ledica je prevaziđena, em se vise nema gdje kvalitetno uglavit da ima smisla jer bezeli su vec davno jaaako tanki, a s vremenom ce biti jos i tanji. Imamo AOD.
Ista stvar i sa 3.5mm, zauzima puno mjesta u utrobi telefona, bezične slusalice su postale maintream, danas se ionako sve stream-a, imas usbc-3,5mm :D Tako je isto bilo sa neizmjenivom baterijom, svi su pizdili, danas vise nemas iole smislen telefon koji ima izmjenivu bateriju, tako da, budes i ti jednom prihvatio da ledica+3,5mm su prevaziđeni |
Citiraj:
|
Evo Sony samo sto nije propao.
Jos par dana. |
|
Zvonac je konačno nasao svoj novi telefon :D
|
Ha, sve je moguce.
Da vas cujem, koji je najbolji smartfon u 2020toj godini:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |