PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   HTC mobiteli - 2. dio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=275488)

zvonac 02.04.2019. 20:44

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3290488)
Ja ne znam zasto, ali meni se nigjt video popravio.

U biti znam zasto. Prebaci si na 4k snimanje, u 4k nema EIS nego samo optika, i radi super. I nema vise cropa, puno je širi kut snimke.

I slika je ostrija i ne muti se jer eis ne pokusava stabilizirati sto utjece na opterecenje i framerate.

Gcam samo skini drugu verziju, meni radi doslovno ko stock. Nikakvih problema.

Night sight radi nenormalno dobro.

Koju verziju gcam koristiš?

Ma stock app niš ne valja, fotke su bolje sa gcam.. Baš bum probal snimat u 4k.

blackened 02.04.2019. 20:59

Jel koristite gcam pixel3 kameru?

Ja imam pixel2 i sasvim sam zadovoljan, ne znam jel ima kakvog pomaka na pixel3.

Gabre 02.04.2019. 22:16

Citiraj:

Autor locks (Post 3290489)
Ima ih za 1300-1500kn,sa garancijom i jako dobro očuvani.

za te novce ako su sa garancijom jos nema boljeg mobitela za kupiti.

jedino da nije ona U11 life verzija?

Gabre 03.04.2019. 17:06

Citiraj:

Autor zvonac (Post 3290495)
Koju verziju gcam koristiš?

Ma stock app niš ne valja, fotke su bolje sa gcam.. Baš bum probal snimat u 4k.

jesi probao?

ovdje si skines neku verziju, moram pogledat koju ja imam. Ali sam par isprobao dok nisam naletio na pravu.

Uglavnom, sto novije to bolje. Uglavnom, ova lista je opcenito za gcam port, za sve mobitele.

https://www.celsoazevedo.com/files/a...google-camera/

Dottore 03.04.2019. 18:34

Zadnja verzija gcam od Arnova Advanced 1.4 ima config za Htc U11.

Отправлено через Pixel

locks 03.04.2019. 19:02

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3290513)
za te novce ako su sa garancijom jos nema boljeg mobitela za kupiti.

jedino da nije ona U11 life verzija?

Nije.Pogledaj po njuškalu.ja sam ženi uzeo za 1500kn,a poslije toga sam vidio i po 1300kn....Garnacija iz HR,hrpa opreme.To je smiješno za te novce...:care:

Gabre 03.04.2019. 19:54

Brutalan telefon za te novce. Samo slusalice fakat vrijede 100$ barem po kvaliteti zvuka, i jos active noise canceling.

kilkenny 04.04.2019. 12:55

Imam ja jedno pitanjce, moze li se Htc Internet apk staviti na drugu marku moba pa da radi? Jos nisam naisao na neki drugi browser koji ima tako dobro rijesen prikaz desktop stranica. Najvaznije, kada se tekst poveca isti se rasiri od ruba do ruba...

Gabre 04.04.2019. 17:04

za to napraviti i probati ti treba okruglo 2 minute vremena, daleko vise vremena ces provesti cekajuci ovdje odgovor i rasprave.

@Dottore tnx, bas stavio jucer tu verziju, radi sve prva liga. Jedino malo zalaga dok se pokrene, nije onako trenutno.

Dottore 04.04.2019. 17:46

Jesi li probao ubaciti config? Trebalo bi delati pošto je sličan Pixelu.

Отправлено через Pixel

Gabre 04.04.2019. 18:06

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3290992)
Jesi li probao ubaciti config? Trebalo bi delati pošto je sličan Pixelu.

Отправлено через Pixel

jesam, sve sljaka. Ne znam sto config file mijenja, ali radi uglavnom.

Sto mi je najjace kod ovih portova sto dobijes mogucnost stelanja po svom ukusu, a stock app si totalno ogranicen, pogotovo kod google cam gdje nemos nista mijenjat niti imas featurea ikakvih.

kilkenny 05.04.2019. 10:05

[QUOTE=Gabre;3290980]za to napraviti i probati ti treba okruglo 2 minute vremena, daleko vise vremena ces provesti cekajuci ovdje odgovor i rasprave.

Rado, ali svi useri ljubomorno cuvaju svoje uredaje i ne daju ih ni na minutu ;)

zvonac 09.04.2019. 08:06

The moment I've been waiting for.. HTC U12+ here in Asia is now down to ~USD460.
Had they priced it this low during the holiday season (Christmas/Chinese New Year), it could have been a hit.

The remaining 2 HTC phones officially sold here are the U12+ and U12 Life.
U12+ ~USD460
U12 Life ~USD170 (it's not a typo. It's really this low)

Dobra cijena za U12+, još samo da i kod nas padne, ako bude, naravno.

goran1985 09.04.2019. 08:12

A jesu li ispravili cirkus sa tipkama?

purger22 10.04.2019. 17:47

Prije cca 3 tjedna mi se pojavila žuta mrlja na desnom kraju ekrana, otprilike gdje su tipke za glasnoću kod modela U Ultra. Dužina mrlje je cca 3cm, širina cca 1, 1.5cm.
U ponedjeljak sam ostavio mobitel u Agram servisu gdje su mi rekli da HTC ne prizna tu žutu mrlju pod garanciju i ne žele odobrit promjenu ekrana jer po njima te mrlje nastanu zbog fizičkog oštećenja. Mobitel nema nikakvih fizičkih oštećenja (od prvog dana je u hard case-u i nosim ga u torbi, nikada u džepu), nije mi nikad pao i nije nikad bio savinut ili pritisnut ekran.
Za početak ću kontakirat HTC pa budem vidio kako će to ispasti jer mi nema smisla da to ne spada pod garanciju.
Jel imao netko slična iskustva sa HTC-om da su odbili popravit mobitel?

coconut 11.04.2019. 06:22

Žuta mrlja nema veze sa oštećenjem ekrana već do njegove (ne)kvalitete. Prema tome, Agram s*re kvake.
btw, zašto si ga uopće nosio u Agram? Kvarovi se prijavljuju tamo gdje si kupio mobitel jer zakon tako kaže i ispostavilo se da su oni puno fleksibilniji od servisa - tamo gdje je servis mijenjao matičnu, ISP-ovi su davali novi mob.

thesaint255 11.04.2019. 15:50

+

Agram treba k*rcem po celu nalupati za takve stvari.

purger22 11.04.2019. 16:26

Citiraj:

Autor coconut (Post 3292599)
Žuta mrlja nema veze sa oštećenjem ekrana već do njegove (ne)kvalitete. Prema tome, Agram s*re kvake.
btw, zašto si ga uopće nosio u Agram? Kvarovi se prijavljuju tamo gdje si kupio mobitel jer zakon tako kaže i ispostavilo se da su oni puno fleksibilniji od servisa - tamo gdje je servis mijenjao matičnu, ISP-ovi su davali novi mob.

Nosio sam ga u Agram direktno da zaobidem SEMARK gdje jw kupljen kao slobodni uređaj, uvijek tako radim i nikad nisam imao problema.
Problem nije u Agramu, problem je u HTC-u jer su mi u servisu rekli da već više od godinu dana HTC to neželi priznati pod garanciju, a dolazili su im ljudi sa istim problemom. Kod svih ostalih brendova se mijenja ekran kod takvih stvari samo ne kod HTC-a.

coconut 11.04.2019. 18:45

Odnesi ga u Semark. Ne govori im da si bio u Agramu.

purger22 12.04.2019. 10:30

Dobio sam danas službeni odgovor iz HTC-a.
"But this damage is not necessarily favored by a fall but much more by an excessive pressure on the display. In such circumstances, the touch part is moved so far on the underlying display until the display is damaged. This can be tracked on a simple LCD display by pressing your finger on the screen should the area be briefly discolored. It is the same here, only more pressure was exerted. This usually happens with a smartphone in your pocket or similar. Unfortunately, on our part in such a situation, we can only offer paid non-warranty repair."

Znači ekran je bio pritisnut, promijenio je boju i mi ga ne mijenjamo, odlična taktika. Kako da ja njima dokažem da nije bio pritisnut? Nikako.

blackened 12.04.2019. 16:08

Prije par godina imao sam isti problem sa M8 i uredno su mi promijenili ekran i priznali to pod garanciju. Ali očigledno su okrenuli politiku.

srale7 12.04.2019. 20:17

Znači tko je jamio, jamio je.

Nadam se da ce uskroso skroz propast tj nestat s trzista.

Ivo_Strojnica 12.04.2019. 20:43

Citiraj:

Autor purger22 (Post 3292940)
"But this damage is not necessarily favored by a fall but much more by an excessive pressure on the display. In such circumstances, the touch part is moved so far on the underlying display until the display is damaged. This can be tracked on a simple LCD display by pressing your finger on the screen should the area be briefly discolored. It is the same here, only more pressure was exerted. This usually happens with a smartphone in your pocket or similar. Unfortunately, on our part in such a situation, we can only offer paid non-warranty repair."

Znači ekran je bio pritisnut, promijenio je boju i mi ga ne mijenjamo, odlična taktika. Kako da ja njima dokažem da nije bio pritisnut? Nikako.

Reci ti njima da kad oni dokazu da je to uistinu razlog i da si ti stisnija ekran, onda priznajes odgovor.
U protivnom, garancija vrijedi jer uredjaj nije koristen, a znani je problem da zutilo zna nastati radi loseg ljepila u ekranu.

Brko 12.04.2019. 21:15

Citiraj:

Autor srale7 (Post 3293116)
Znači tko je jamio, jamio je.

Nadam se da ce uskroso skroz propast tj nestat s trzista.

+1

To sam baš htio napisati. Sve mi ih nešto žao bilo... ali više nije.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Gabre 13.04.2019. 01:50

Oni ce se skroz prodati, odnosno smartphone dio ce preuzeti Google.

Koliko mi je poznato, HTC proizvodi pixele.

blackened 17.04.2019. 08:39

Koja je priča na kraju sa U13, jel to izlazi? Znam da je krajem prošle godine bilo rečeno da će raditi samo neki midrange uređaj.

srale7 17.04.2019. 13:53

Citiraj:

Autor blackened (Post 3294198)
Koja je priča na kraju sa U13, jel to izlazi? Znam da je krajem prošle godine bilo rečeno da će raditi samo neki midrange uređaj.

Sa ovakvom warranty politikom, nadamo se da nece vise nikad proizvodit ni prodavat nikakve uređaje:D

S tim da je njihov highend uređaj u biti mid range uređaj :D :D

Citiraj:

Autor purger22 (Post 3292940)

Gabre 06.05.2019. 19:18

eno uzeo sam zeni iPhone XR, pa ocekujete usporedbu kroz koji dan sa U11, iphone 7 i XR.

samo trebam preporuku nekog image servisa ili neki site koji radi one overlay sheme sa fotkama gdje mos lijevo desno micati preko slika...

locks 11.05.2019. 15:58

Pie na U11 stiže krajem mjeseca,a na U12+ i U11+ u 6.mjesecu...

https://m.gsmarena.com/htc_shares_mo...news-36997.php

Gabre 11.05.2019. 16:19

Moš mislit, jos sam na security patchu iz June 1, 2018.

Sve me strah koliko ce sfusan bit Pie.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10.