![]() |
Potražim ja. :)
Pada mi na pamet da provjerim ako ima port i za S7. :D |
V koji imate OP6, kak ste zadovoljni s baterijom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Relock jedino ako hoće OTA,ali inače unroot ima čim flešne stock recovery,a BL može ostat otključan....
|
samo sto ti dok je bootloader otkljucan skida svaki put cijeli firmware (1.6gb) dok ako je zakljucan skida 80 do 300mb ovisno o updateu...no OTA radi uvijek za skidanje preko moba samo ne radi direkt flash ako je custom recovery tako da ga svejedno mozes skiniti sa moba full zip i onda iz twrp flashati i odma iza njega magisk da zadrzis root
jedino sto sad nakon svakog update-a moras opet flashat twrp preko adb jer ima dvije recovery particije kao sto i pixel ima tako da svaki put ti vrati na stock recovery nakon update-a |
To mi se događalo na OP3T.uvijek sam ponovo morao flashati TWRP.
Ili flešneš TWRP,klikneš reboot i kad ideš natrag na recovery opet je stock. Pa sam onda išao drugačije.flešnem TWRP,reboot u recovery i onda restart na početni zaslon.... Ne znam kako je na OP6 jer ne planiram rootat(zasad 😂).... |
Jel ima netko kakvu preporuku za powerbank u kombinaciji sa dash charging opcijom? Ili da idem na neki generic - ako da, isto molim preporuku. 😁
Sent from my OP6 |
Samo Dash puni brzo OP.probao sam sa Aukey QC 3.0 i sporo je to.mislim 5V/2A...
|
Nema ti Powerbank sa legit Dash jer je to proprietary tehnologija, al ja imam Xiaomi Powerbank, puni sa 2A, meni sasvim dosta, a putujem dosta i često(letovi od 8 sati gdje nemožeš punit, cjelodnevno lunanje po gradu) i nikad nisam ima problema sa nedostatkom baterije na 5T tako da :D
A i powerbank koji ima dash bi se poprilično grijao ja mislim. |
ima vooc/dash powerbank od oppo ali je micro usb, ne znam kako bi radilo sa micro na type-c adapterom
vidi si malo na xda, vjerojatno je netko probao |
Citiraj:
|
OP6 dobio novo ažuriranje(5.1.8) koje poboljšava kvalitetu poziva....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8277e7ac7.jpg
|
Hvala. Valjda smisle i neki dash / powerbank combo u skorijoj budućnosti. :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
to je uređaj namijenjen da traje :D
|
Da, ako će se nositi u nekoj superčistoj vakuum torbici i koristiti u jednako čistom prostoru :)
Sent from Usreo Mobara |
jeben, napokon napredak i inovacija, pa makar i mala. telefoni su postali genericki dosadni i previse ziheraski. ovo je korak naprijed.
|
Citiraj:
|
Na OP6 zadnji 5.1.8 jede bateriju,posebno u stand by.preko noći sve pogašeno i ode 5%...
navodno stiže novi update koji to rješava...🤔 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije sam imao 6-7h sot,sad je oko 5-6h.sve iste aplikacije i isti način korištenja.vidim po forumima da ih još ima nezadovoljnih.... nešto su zbrljali 🤪 |
Citiraj:
|
Ma je,ali me živcira to što toliko troši.posebno što znam da to kod OP nije uobičajeno.bar ne kod mene,a imao sam ih nekoliko...🤒
|
Koji ovaj bežični punjač preporučate za One6
Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
mozes uzeti bilo koji jer nijedan ne radi
|
Možda misli na prijenosni. :D
Često me na poslu traže bežične punjače, a misle na power bankove. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |