![]() |
primljeno na znanje! iako je iz moje perspektive i G2 ne flagship nego svemirski brod :D
EDIT: I hvala svima na odgovorima! |
Ak ti to kaj znači, 1.12.2014 sam baš sa S3 prešao na G2. Da, to je dan i noć :)
|
Problem sa G2 je da ga je teško naći da je u garanciji, zato g3 ima prednost. Maknimo garanciju i G2 je još uvijek vrlo dobar mob, ekran/cpu/ram/baterija/Nougat custom romovi...
sent from my G2 |
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 |
Je, 2012 :D S4 je 2013, pobrkao sam to :)
|
ma i meni se čini da bi mi g2 bio sasvim dovoljan jedino ta garancija... i g2 i g3 pretpostavljam najviše problema imaju s krepavanjem komponenti uslijed pregrijavanja?
EDIT: tj. ekran krepa pa onda neš na matičnoj koliko vidim po primjercima s njuškala |
Oba su sklona rikavanju matične, G3 malo više.
G2 je dobivao žute fleke, a G3 ima dizajnersku grešku pa puca kućište kod rupice jedne. U svakom slučaju, za njih je garancija vrlo vrlo poželjna :) |
http://meanit.mobil.hr/Smartphone_Q9
ovaj isto gledam,sad kome ne smeta 128x720 i 2gb rama,a voli 6000 mAh,1400 kuna u emezeti. |
S3 je star (doduše posjedujem "jaču" verziju..=
ali sa novim cyanogenmodom 14 i nougatom 7.1 sve je fluidno i bez problema se može koristiti.. a ima konfiguraciju ko novi J3 |
Kolika bi bila ok cijena za G3 bez garancije? A kolika sa garancijom?
kakav je G3 za igrice? Imam S3 i s imalo boljom igrom se nakon par min žari ko da mu je posljednje igranje a kad se zažari previše uredno sruši igru... jesu li na G3 fluidni 3D sadržaji (za cardboard)? I final: jel tko prodaje? :rtfm: kako mu je prekratki naziv neda ga se tražiti na Trgovini... |
baš čitam da G3 imaju hardversku manu koja uzrokuje blue screen of death i da je jedino rješenje pečenje mobitela da se lemovi obnove ali da to nemora biti dugotrajno rješenje
pa to je onda kocka samo takva... |
Citiraj:
svaki komentar je suvišan lol |
Nije li bolje rješenje odnijeti takav mob na reklamaciju i dobiti novi?
|
Makaki. Go hard or go home.
|
|
Citiraj:
+ koliko čitam, problem nije priznat od LG-a pa onda ljudi muče muku s garancijom jer ispada da je kao mob pao i te spike |
Neću reći da lažeš, ali eto, prvi puta čujem i čitam o tome kao o problemu kojeg ne priznaju na garanciji...
|
nemojte zamjerit, ja samo pišem što čitam :respekt:
meni osobno je također problem što bih ga flashao a time automatski gubim pravo na garanciju i onda mi velik problem to da mi krepa zbog hardverskog problema... ništa, do daljnjeg ću morat gonit S3... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše, ne znam baš da bih to danas radio na mobitelima, ali metoda je bila ispravna... Sent from my Jiayu S3 |
Smiješno je generaliziranje, a pečenje u pečnici je samo šlag na torti. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma sve ok, bezveze mi je
generaliziranje da na G3 odlaze masovno matične, u kombinaciji s rješenjem zvanom pečnica. |
Citiraj:
Doduse ne bas doticne kartice ili mobitele, ali 6 laptopa s razlcitim kvarovima je u mojoj pecnici na taj nacin spaseno. Ne vidim prepreku ni da se losi lem i na nekom mobitelu revitalizira tom metodom... Kad ti voda dodje do grla, hvatas se za svaku slamku :) |
Ja sam kurio maticnu s nForce 630 chipsetom (inače nije mogla ni u BIOS bootat) i laptopu produžio život godinu dana jer je zamjena MB u servisu tada (prije 5-6 godina) koštala 2000 kn. No, slažem se da je danas nešto takvo teško zamislivo raditi na mobitelima...
Sent from my Jiayu S3 |
Pa mobitel bas nebi przio u pecnici, ali da mi ne preostane nista drugo, sa Heat Gun-om bi ga svako pocastio :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ok, ti samo prenosiš, dakle istina je da G3 ima tvorničku grešku i da masovno matične rikavaju?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |