![]() |
K'o bude sad Murinju kriv? :D
Trava, vrijeme, suci, nogomet iz 19. stoljeća ? :D |
Bile gubi!
|
A United je bespomoćan...kako to varan urekne stručno :D
|
Nema ga nitko. :D
|
Ja ovo ne vjerujem da čoek tolko može ureknuti nogomet....naprosto treba zvati neku TV postaju da reportažu snimi :D
|
Ovoj temi trebaju imat pristup samo premium članovi i mlatit pare na njegovim prognozama. Eventualno na PCE nagradnjačama dijelit ulaz u ovu temu :D
|
Varane, od sada te pratim i to iskljucivo veci ulozi :D
|
|
Prije sam mislio da se lik samo sprda. Sad pak mislim da je mrtav ozbiljan. Car :D
|
Juve u 93. minuti 2-1 protiv Torina....
Tooooooooooooooooo..... :goood: Dobio skoro slom živaca. |
Citiraj:
|
Jel se sjeca ko kad je varan ureko united u utrci za prvaka kad je city gubio 2 razlike i okrenuo u zadnjih par minuta
|
Puno previše je toga bilo, stari moj :)
|
Citiraj:
|
Kao što sam već pisao...kromanjonac je štetan za klub
http://www.chelseacroatia.com/costa-...nog-ponasanja/ |
Citiraj:
|
|
Znate što je u srijedu?
Program za odrasle i pohod na klade,atomski Dinamo demoliran doma kod Olympiakos a. Spajam s Bayernom. |
Zašto mrziš Pandu :(
|
Citiraj:
I ja se pitam ☹️ Pande su inače tak dobre životinje |
A jeste dosadili više, preporučam da si topik posebno otvorite za te gluposti.
|
Citiraj:
Meni osobno su varanove prognoze supač, pravi razlog za odigrat pokoji listić :D |
Uredu su prognoze ali odgovori na njih su već dojadili i Bogu i narodu.
|
Citiraj:
|
Realno lik nekad promasi nekad pogodi, kad promasi onda prokletstvo strikes again a kad pogodi onda "ajde bilo je vrijeme i da pogodi".. uglavnom gluposti za koje ne razumijem da vam nisu dosadile.
I ne kladim se, samo kockam :D |
Jur no fan. No fan et ol :(
|
Ak ti kaj smeta Mirko, pravac OVDJE
Nema varana,nema nas....biće raj za tebe. Iskreno ko da se nama da tvoje idiotarije čitat,al u duhu kolegijalnosti zagrizemo i odtrpimo to ko pravi kolege :) |
Ronaldo bi nakon udaranja igrača mogao na hlađenje koju tekmu.
|
Citiraj:
Eto vidi se tko nikada nije igrao veliki nogomet, jer ovakvih situacija u prosječnoj utakmici ( pogotovo nižeg ranga) imaš more. I ne, ne branim Ronalda, već nogomet općenito, da je Messi napravio isto, rekao bih istu stvar. Stvarno više prelazi svaku mjeru seciranje sa 42 kamere i onda senzacionalizmi. Eto, svatko tko je igrao nogomet zna da je stajanje po prstima, lakat u rebra, hvatanje za jaja i sl. dio nogometa ( da se ispravim, dio pravog old school nogometa ). Ovo danas postaje više smiješno. Pogledajte malo nogomet za vrijeme Paul Gascoigne-a itd., da li bi se osnivale komisije za takvo što? :D Koliko je dobio Taylor za lom Edurarda? 4 tekme jel? Mislim da Ronaldo treba dobiti barem 5 onda :D |
Ali to je ipak moderni nogomet. I zna se da postoji 1001 kamera, tako da usporedjivati takav nogomet sa nizeligaskim jednostavno ne ide. Dva razlicita sporta. Sad nemam pojma, ako su druge igrace kaznjavali radi iste stvari u primeri (stvarno nemam pojma), onda neka ga kazne.
U suprotnom se slazem, ovakve stvari kaznjavati je smijesno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |