![]() |
Citiraj:
|
Može samo provjera narudžbe 01011745, odn. komentara uz narudžbu?
Hvala. :) |
Veky, pogledam za pola ure samo da bolju polovicu spat spremim :-)
Edit: @Veky Sad ok? |
Citiraj:
Javite kad stigne roba. |
Poslao sam mail, eli evo i ovdje da pitam -- jel dolaze uskoro mini ITX z170 ploče?
|
Ja necu na 2 mjesta slati pa evo, do kraja mjeseca bi trebale biti dobavljive:
- ASRock Z170M-ITX/ac - ASRock Z170 Gaming-ITX/ac Cijene neznamo dok se ne pojave. |
Citiraj:
|
Kupio od njih MBO i RAMe. Kad sam vidio da ide Overseas Expressom nije mi bilo drago jer sam s njima imao loša iskustva, ali na kraju je išlo GLS-om (nisam do sad čuo za tu službu) i došlo je u rekordnom roku, dostava na vrata, bez problema.
Jedina pritužba koju imam je što sam par dana prije svega toga poslao upit za Samsung sm951 SSD i nisam dobio nikakav odgovor za to, no sad više nije bitno :) |
Citiraj:
Ukratko, taj model je u dolasku kod dobavljaca i moguce ga je naruciti negdje od slijedeceg tjedna. Cijena je okvirno oko 1.930,00kn |
Narucio komplet PC sa monitorom, stiglo danas sve u roku (8 radnih dana). Zadovoljan sam i uslugom i ponudom i cijenom.
Doslo je fino poslozeno :) Morat cu si kupit i neki veliki cpu cooler da izgleda skladno. :D |
Citiraj:
http://i59.tinypic.com/10g076q.jpg :goood: :respekt: |
Citiraj:
Nino gubim li garanciju ako ih gurnem? :D:D |
intel na hladnjaku nije vodoravno te sukladno tome nije kabao namotan, isto tako na exhaust ventu se on postavlja tako da se kabao omota oko njega i da onda bude homogena masa bez upotrebe vezica, grafička je kriva... ccc
:D :D :D |
Citiraj:
|
pa je krivo je slikano... piše sapphire na njoj, da ti možda kamera ne valja? :D
|
Ma gdje piše Sapphire? Ti nešto drugo gledaš. Sapphire ne proizvodi Nvidia kartice. :D
|
sramoto!!! :D
|
Citiraj:
|
:_ocd_buraz: :D
|
Citiraj:
|
potpisujem tu tvoju svu sreću... zato sada kada doma šarafim nešto po svojoj kanti to obično potraje dan do dva :D
|
Zato ja svoju kantu nisam ni usisao vec vise od godinu dana. :D
|
Citiraj:
Morat ću jedan dan sve izrastaviti i očistiti. |
jos jedna narudzba odradena u uzi shopu,hard disk narucen, placeno pouzecem,sve brzo sigurno i efikasno :) same pohvale za ovaj shop :)
|
Evo i ja obavio kupnju u uzi shop-u. Dell u2515h i baš me dopao primjerak s kojim sam izuzetno zadovoljan. Pohvale za osoblje i sve ostalo
|
http://www.pohrani.com/f/a/kJ/4JkPrF...0903155020.jpg
srecom pa placa nije jos sjela i produzio ravno :D |
kaj si to sa 10k sas-om slikao bogati :D :D :D
|
Kupio ssd, ladicu za isti i memoriju za laptop . Dogovorio se sa Hrvojem , momak će mi ugraditi , klonirati windowse sve odlično. Malo sam ga i davio preko telefona saznao još neke stvari, uglavnom stručno i srdačno od njega :) Pohvale.
|
Citiraj:
|
Mala obavijest. Broj mobitela poslovnice Zagreb je do ponedjeljka nedostupan zbog preseljenja u drugu mrežu.
Na fiksni se javljam i dalje :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |