![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja bi svoj trojci dao nagradu :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. danas Alcantara na presici "I made the best decision of my life!" (prelazak iz Barce u Bayern) |
Citiraj:
Citiraj:
Panda, čovjek je u karijeri više utakmica odgledao sa tribine nego odigrao. Citiraj:
Ne ček, De Gea! :no2drug: Citiraj:
Koji je zadnji odličan igrač otišao iz PL-a? Bale? :D Najobičniji sileđija bez trunke tehnike ni taktike. Citiraj:
Čovjek nema ni jednog trofeja već godinama. Citiraj:
U redu je, tvoje razumijevanje i znanje je presmiješno. Citiraj:
Nadam se da će trunuti u moru prosječnosti kakvom zaslužuju idučih 20 godina. |
Citiraj:
Bale,Pogba,Robben,Cristiano Ronaldo,Fabregas,Piqe,Modrić,Xabi Alonso,Reina(btw...jel ta liga ikad imala respektabilnog golmana?)...mogla bi se od tih igrača složiti solidna petorka a? Da ne spominjem da nemožete privuć nijednog igrača top klase(Ozil izuzetak kojeg su way preplatili) tipa Goetze Neymar itd.... Ovo su ti argumenti a ne sranja tipa NOVI COD JE EPIC,NOVI WALKING DEAD JE EPIC..... zadrži se na znanju toga |
Uspio sam ovaj vikend naći malo vremena i pogledao sam utakmicu Arsenala.. Stvarno sam mislio da je Arsenal sada mega momčad a ono katastrofa. Ta Engleska liga je postala izjednačeno loša. Strašno!
Predviđam danas katastrofu i Citya i ManU. City će danas imati 3 točna dodavanja a ManU "ne treba" pobjeda.. |
ljudima ne igra pobjeda kad su vec osigurali prolaz, rade stedit igrace i fokusirat se na PL
sada za bozicni dio igraju hrpu utakmica i treba im cijela ekipa za rotaciju i izdrzat taj ritam, dok ce svabe, talijani i slicni ladit jaja na godisnjem :D |
Citiraj:
uostalom, treba pobjeda / nerješena da bi se bilo prvi u skupini :D |
Bayern ubija. :D
|
Komentator na skyu je car! :D
Kaže - "loše po city, igra se još 78 minuta" :D |
Eto.. Šta drugo reći za Eng ligu. Cijelih 13minuta za 2gola. Užas
|
Citiraj:
Još kad se do finala ne bi popljugala ni jedna tekma i tak da se postavi rekord :D :D :D Citiraj:
Bayernu fali par važnih igrača, fali i Cityu uostalom, sve je to shebano ako uspoređuješ Bayern dobije City 2 puta (nadam se da neće još uspjet ispustit sad ovo vodstvo :D ), ali odigra nerješeno sa Leverkusenom a onda taj Leverkusen popije petardu od Junajteda, a taj Junajted skoro popio petardu od Citya to fakat nikud ne vodi :D |
Još bi i city mogao ostati bez pokojeg igrača ak nastave ovak. :)
Oho modrinjo je zabio za real. |
Citiraj:
Ovaj bayern je brutalno posložen. :) Baš nema prolaza. :) Oho benfica vodi protiv PSGa. :) Ooooo 3:2 za city...oooo užasa. :D :D |
Ak je to bil' penal :)
|
hmm a mozda i ne :D
ajmo city :D |
Ja nevjerujem :D
|
Vidi Bayern i Ibrin PSG :D
MU vodstvo od 1:0, privodi utakmicu kraju |
Kladionice će danas profitirati !
|
Oke, bolje i sad nego u KO fazi :)
|
Bravo za city. :) Treba znati od 2:0 do 2:3 ;)
|
Dogodio se Arsenal od prošle godine. S tim što je ovo još gore. Izgubiti dobivenu utakmicu.. Šteta rekorda..
|
Citiraj:
Arsenal je bio itekako gori. Arsenal je bio na 0-2 (3-3 agg.) i imao viška vremena i bili su razigrani. da je Bayern primio gol, ne bi bilo ništa od lige prvaka ovo je zadnja utakmica u grupnoj fazi koja iskreno ništ ne znači (osim da je na kraju bilo 2-4, jer bio ona Titty bio prvi u grupi) u svakom slučaju, kao što rekoh, bolje sad nego u fazi ispadanja i da, rekord je već pao prošlo kolo :) |
kaj nije prvi gol bayerna cisti ofsajd? mislim nije da ova konstatacija bilo kaj mijenja, al vidim da nitko ne spominje pa reko ajde, bacam se u vatru :D
|
Citiraj:
drugi gol' je diskutabilan, kao i drugi gol Tittya :D |
United bez poraza u drugi krug.
Čeka se Juve :) Da,da jako slaba Premier League... Chelsea ubio Schalke dvaput po 3-0 Arsenal dobio Dortmund City dobio Bayern United pregazio Leverkusena 9-2 :goood: |
Basel je dobio Chelski 2 puta (drugi puta čak i bez da je Čelski zapucao u gol)
jel' to znači da je Švicarska liga bolja od Premier Lige ? |
Vrijeme će pokazati koja je liga ove godine dobra a koja ne. I dalje mislim da je engleska loša, bez obzira na dosadašnje rezultate. A što se tiče Citya sinoć imali su više sreće nego pameti. Bayern si je sam lupio šamar. Neozbiljno totalno, da su trebali pobjedu pobijedili bi sigurno.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |