![]() |
Poslao sam im upit na mail jučer navečer oko 11h i danas ujutro su mi odgovorili. Kažu da procesor trenutno nemaju na centralnom skladištu pa ću čekati oko tjedan dana da mi stigne na kućnu adresu, jer prvo mora do njih tu pa onda do mene. Ok, ne žuri mi se ionak. Još ako ću sveukupno na kraju 400kn jeftinije proći nego negdje drugdje, rado pričekam tjedan-dva.
Robu plačam stričeku koji će mi to dofurat na kućnu adresu, jel tako? |
Sry na duplom postu, ali da li je netko sada nedavno od njih narucio kada su imali ove popuste? Tocnije procesor 4690k ili 4790k. Zanima me ako ima nekog da mi kaze kakvo je stanje s tom narudzbom. I da li je ikad netko uopce dobio robu ako je nisu imali na centralnom skladistu?
|
Čekaš oko tjedan-dva, strpljivo, oni nemaju blage veze hoće li i kada dobiti. Podrške i informacija osim kada krene nema.
No kako kada sam i fotić po super niskoj cijeni naručio isto je bio "naručiti" ili kako već no došao i lijepo i danas radi. |
xGAME
1 privitaka
Citiraj:
Hvala unaprijed! LP Nikola |
Prije nego to narucis procitaj zadnjih par stranica :D
|
Citiraj:
|
Pošto sam zadužen za opremu kupljenu kod njih, imal sam jednu garanciju za riješiti u ovom periodu zatvaranja trgovine kod nas.
Nakon dva pokušaja odheba da robu kuljenu u RH šaljem u Mađarsku na servis i to isključivo Overseas expresom, ponudili su drugo riješenje: Code:
Pošaljite uređaj u originalnom pakiranju sa svim pripadajućim dijelovima, zajedno sa preslikom računa, jamstvenim listom, tvorničkim jamstvom i kratkim opisom kvara/reklamacije. Molimo Vas također da uz uređaj ostavite i Vaše pune kontakt podatke. |
i to o trošku primatelja! :D
|
Meni su jučer javili da je procesor kod kurirske službe, dobio sam link za praćenje pošiljke (koji je naravno na mađarskom) i sad ću vidjet dal će sutra doći.
|
i sad ti budi pametan..
BenQ XL2411Z za 1948kn, dok je u Uzi Shopu 2,227kn, a u alzashopu 1930kn. http://www.edigital.hr/monitor/benq-...r-p444512.html nadati se da nece riknuti i da nece biti potrebe za reklamacijom. opet, lakse je prodati komponente kupljene u domacim shopovima sa boljim iskustvima kod reklamiranja. |
Kojom dostavom oni šalju? Onaj link na praćenje pošiljke ima kutu trans-o-flex logo. Preko njih ili kod nas netko drugi preuzima?
Nvm, upravo me zvao lik iz dostave da stize za pola sata :D Edit: Evo stigao i5-4690K (1645kn). Naručen u četvrtak prošli tjedan, došao danas kao što sam i doabrao datum dostave. |
meni u petak trebaju doci ventilatori naruceni prosli cetvrtak...
jesi platio kaj extra ili tocno onoliko kolko iznosi racun, prvenstveno radi ovog placanja pouzecem, jel se mora imat cash ili imaju prenosni POS? |
Točno 1645kn. Ni lipe više :)
|
Citiraj:
thnx |
Citiraj:
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=G2460FQ |
@overclock
Koliko ja znam, kod nas obaveza slanja originalne ambalaže ne postoji. |
Mislim da je to točno, ali sam ambalažu imal. Što manje natezanja to bolje.
Nakon neuspjelog app-a su dali besplatnu dostavu i organizirali prosljeđivanje pošiljaka kroz ZG, što je u redu. Ovdje bar ima dosta primjera kakvi su s narudžbama, garancijama i korisničkom podrškom... samo cijena im je plus. |
Narucio sam si kuciste i rame u ovoj trgovini i za narudbu sam stavio da mi dode 3.2 ali nigdje nisam imo ponudeno vrijeme u kolko sati da mi dostavi na moju kucnu adresu, a to mi je bitno zato jel do 15h nema nikoga doma. A i poslo sam im poruku ali nista nisu odgovorili, a paket je vec predan dostavnoj sluzbi.
|
Citiraj:
|
Ekipa brzinsko pitanje, kakva su iskustva s ovom trgovinom? Da ne listam sad 45 str teme, imam u planu uzeti http://www.edigital.hr/unutarnji-tvr...m-p322191.html
Najjeftiniji što sam mogao naći i besplatna dostava još. |
ne moras listati 45, vec dosta 1 :D jer na svakoj stranici bar netko piše kako ima loša iskustva :D
|
Znači preporuka da ne naručujem kod njih iako bi uštedio 70-ak kn?
|
Citiraj:
|
Jel ima tko kupon za besplatnu dostavu? Ili bilo koji za popust? Trebam naruciti stvar od 23 kn, a ne placa mi se dostava jos 30 kn
|
Citiraj:
Jamstvo je inače direkt u njih jer sami uvoze svoju robu - ako si mislija eventualno zaobilazit ih, u pravcu nekog od većih HR uvoznika. |
Onda odustajem od kupovine kod njih u svakom slučaju, 70 kn razlike nije vrijedno kidanja živaca ako se nešto zakomplicira, hvala na odgovorima :)
|
Otkad ne mogu fizički doć po robu i pregledati je prije podizanja, ne kupujem više kod njih.
Zasad nemam nikakvih problema sa stvarima koje sam kupio, ali sam uredno pregledao sve kupljeno tamo na pultu. Htio sam flash uzeti, jer su jedini koji ga imaju u ponudi na ovim prostorima, no odustao jer bih trebao čekati više od mjesec dana. Platio više i stiže s talijanskog Amazona u roku nekoliko dana. Preporuka svima...uzimajte s talijanskog, njemačkog, francuskog ili španjolskog Amazona. Ako jedan nema dostavu k nama, drugi će imati, a i cijene su drugačije na svakom. Kod reklamacija su jednostavno #1 po jednostavnosti i brizi za kupca. |
Sve naručeno kod njih stiglo vrlo brzo i sve za sad radi, bili su najpovoljniji.
|
Evo da damo pohvalu malo ED-u kaj se tice dostave, naruceni su kuciste i rami 28.1 i stavio sam datum isporuke 3.2 i napomenuo sam da ako moze iza 15H i tako je bilo, covjek mi je pokucao na vrata nakon 15h
|
Lucky you. Vidim i na drugim forumima ima "zadovoljnih" mušterija
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5...9&postcount=83 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |