![]() |
Iznenađujuće dobro radi na mojoj I5-7500 i 2060, 60fps konstantno, kad uključim raytracing ide cca 40fps, bez ikakvog zastajkivanja, dlss uključen rezolucija valjda 1080p, raytracing iskljucen jer ja ne vidim nista tu...
Custom settingsi jer stvari ka motion blur i slicni artefakti meni ništa ne znače, zapravo smetaju mi |
Ekipa, koliko vam pokazuje opterećenje grafe kad igrate Cp 2077.
Kod mene nikako neće preko 95% stalno se vrti oko 94-95%, koristio RT ili ne, stavio max performance ili ne. Cpu mi je na kakvih 60-80%. R5 3600 i 3060Ti. Probao sam i onaj AMD SMT fix (BTW unutra ima superkorisni skip onih upozorenja kad se starta igra), ali mi je samo smanjio min FPS, ništa drugo se nije promijenilo (ugasio sam ga i odmah sve opet normalno). Nije neka greda jer igra leti na 1080p, ali me zanima tako, čini mi se čitajući po netu da igra ne ide do 99% iskoristivosti GPU štogod da se radi. Više problema ima ekipa kojima je na 20-40% GPU. |
Na 1080Ti na 1080p, meni zakucana do ibera.
|
Citiraj:
|
meni je 99% na 1440p i 3080.
na 1080ti i 1080p provjerim kasnije na drugom kompu, iako je vjerovatno kao kod mommistakea |
Konfa "Moj komp", GPU na 96%.
|
Evo i jedan random video sa YT gdje frajer ima konfu kao ja i vidim da je ovaj novi patch (1.6) dobro skresao performanse u odnosu na 1.5. Ali isto tako vidim da se identično ponaša sa korištenjem grafe.
U komentarima ima dosta ljudi koji su primjetili isto, a i ima još videa koji pokazuju slabije performanse. |
|
sta sljedece godine izlazi zadnji expansion, Phantom Liberty, ako se ne varam?
cekam da sve izade pa da napokon zaigram ovo cudo. |
Nemoj cekat tako sam i ja kalkulirao, a sad je vani 1.6 verzija i nikakvih problema nema.taman sam na nekih 30ak sati i odusvljen sam igrom.isto prvi prohod, i polako igram, sve usput rijesavam lagano
Kupio za 30 eur na gogu i vrijedi svakog centa.ako volis cyberpunk zanr i imas dobar pc, nema vise sta cekat Prije igranja preporucjem pogledati akira i cyberpunk edgeruners |
Objavili su novi teaser za Phantom Liberty ekspanziju. U igri će se pojavit glumac Idris Elba.
https://www.youtube.com/watch?v=zrHb2p4YPT0 |
dal zna netko gdje se nalaze u igri save game filovi i kako izgledaju ?
|
%userprofile%\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/KvwprJZJ/cyber.jpg imam samo ove fajlove unutra pa nisam siguran dal je ovo sejv game ? |
Nije.
Preko čega pokrećeš igru, koji servis? |
Javim kad dođem doma i pogledam, on vj ima jogurt steam verziju, mislim da je pod nekim zajedničkim userom i onda my saved games ili tako nekako.
EDIT: Evo ga: C:\users\''tvoj korisnik''\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077. EDIT 2: Sada vidim da je to to isto, samo je deevzg ušao u još jedan podfolder; ''benchmarkresults'', izađi van 1 folder i to je to. Evo kod mene, Steam verzija: https://i.imgur.com/zfj7SNz.jpg Po ovome, sve je isto za sve verzije (GOG, Epic i Steam). |
Zavrsio prije par dana Cyberpunk, likovi dobri pogotovo u pocetku igre, prica je malo zbrkana, open world jako dobar i šteta je ne iskoristiti toliki svijet na nekakvu buducu verziju multiplayera.
Vidi se da su bili dosta inspirirani sa Deus Ex igrama koje za razliku od Cyberpunk imaju bolje poslozenu pricu. |
ma da samo nešto pišem bezveze jer isprobavam neki vrag... Nikako ne mogu postat u nekim temema, niti slat pp nekim modovima pa pišem ovako čisto da vidim da li će ovo proć
EDIT: prošlo je Sorry ljudi ali gdje god ima smisla da postam ovaj svoj problem - ne mogu, poslat pp nekom od modova - ne mogu. Napišem post i stisnem pošalji i ništa se ne dešava (npr u temi metro exodus), probam obavijestiti modove i admine i isto tako - napišem pp i stisnem pošalji i nula bodova... |
Da, nažalost neki od vas imaju problem, ali svima je pomogao restart kompa, koliko god glupo zvučalo. Ne mogu to povezati s ičim na forumu, osim s lokalnim postavkama browsera, kukija ili nečeg sličnog. Jesi probao preko moba, druge net konekcije i slično?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://i.postimg.cc/xCnZSd8N/sejv.jpg |
Završio glavnu priču i moj dojam je vrlo dobar i mislim da je CD Projekt napravio dosta dobar posao. Nije sve bez mana ali zato na kraju kada se podvuče crta nije loše.
Igrao sam PS5 verziju i to dobro radi sa VRR podrškom koja nije službena ali pomaže dosta. |
|
Ja taman prešao sve glavne endinge, i sad udario neki update od 55gb, sta je to? Ima neki dlc il? Nisam updateao namjerno od kaf sam kupio jer mi je sve radilo ok da ne pokvarim haha
|
Fun fact: Keanu odbio glumiti u Marvell filmovima al je prihvatio ulogu u Cyberpunku i Squarepants Spongebob filmu.
Dobar ukus je na cijeni. |
Ovo je cp2077 v2, pun kurac toga se mijenja i za base igru
umak: https://www.videogameschronicle.com/...original-game/ |
Jel je to free DLC ili se treba kupiti? Gledam po site-u im, nemrem najti tu informaciju
|
Citiraj:
|
to je taj zadnji dugo ocekivani DLC jel tak?
zanima me ak je, onda cu se upustiti u cyber avanturu, ak nije cu jos cekat jer zelim sve odjednom. edit: @Gemmy, hvala |
To je taj zadnji dlc, i nakon toga idu na witcher nastavke
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |