![]() |
Bmti sunce, Rukavina trči i bori se. Ali ne zna zabit pa da ga j*beš.
Ali mora se priznati da ga je Iker tamo vrlo lijepo zatvorio, nije njega lako nasamarit. :D Večeras me samo Daamir razočarao. Seronja jedan. :spam: |
Citiraj:
|
Bravo Dinamo! jedino to imam za reci!
|
Inter izgubio od Trabzonspora :D
dinamo je dobro odigrao, samo 0:1 protv reala je izvrstan rezultat, i dobra igra ce im dati motivaciju za sljedece tekme |
Vida, Leko, Kelava i Ibanez odlični, ali ne kuzim, valjda Kruno ima direktivu od Maminja da ni pod koju cijenu ne smije mjenjat Damira, realno gledajuci, trebao je ostat u svlačionici u poluvremenu.
|
Daj nek se javi onaj kaj je 10 soma stavio?Dal se okupao u znoju?:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uf, zaboravio Kelavu spomenut uz Leku i Vidu. Ona obrana s poda. Vrh! Zaslužio poziv u repku. |
Citiraj:
|
Dobra utakmica, dobar dinamo. Badelj, Sammir, šteta totalna..valjda zato što se od njih najviše očekuje. Rukavina...šta reć...bezmudi igrač
|
:care::care::care::care::care:
Eto, ovo je dovoljno :D |
Citiraj:
:lol2: |
Leko pribio Kristinu :D
|
1:0 na kraju izgleda stvarno lijepo s obzirom da je s druge strane jedan real madrid. ali da nije bilo kelave, nebi to ostalo na jednom golu......... a dinamo je realno imao jednu stvarno pravu sansu (jes, rukavina panj) i par osrednjih polusansi, ono sto se sammir spetljao isto nije bilo jako izgledno da ce lopta proci kroz 2-3 igraca i ikera, ono........ iako je veceras on bio najlosiji dinamovac, to je valjda svima jasno.
ali kako netko rece, dinamo je pokazao veceras da zna igrati i s najvecina, iako mi veceras real iskreno nije nekako igracki/napadacki izgledao. zapravo koliko mi je dinamo veceras izgledao dobro naspram nekog prosjeka, skoro mi je tolikio real izgledao losiji. ali pravi dinamo ce se vidjeti kroz sljedecih 2-3 utakmice, jer isto sto nitko nije napomenuo, prevelika je to oscilacija u igri. zar se vec zaboravlja malmo i onih drugih 45 minuta koje je bilo horor gledati, da nisu bili u stanju imati 3 minute loptu u nogama? ovo veceras ce se svi sloziti da je izgledalo vrlo dobro i pristojno, ali mene zanima da li ce zadrzati ovakvu kvalitetnu......... ako da, bude dinamo prosao dalje, sto mi je kao jednom navijacu bilo kojeg CRO kluba itekako veseli :chears:. |
Ova Kristina samo cendra nekog vraga...:D
|
Sammir Binarni. Nekad 1, nekad 0. Danas 0. :hitthewal:
|
Sve u svemu solidan Dinamo, Kelava i Vida vanserijski, ostali manje vise ok, Samir opet pokazao da je bipolaran igrac :)
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajax I Lyon odigrali nulu. Super, nitko nam nije pobjego (real ne brojimo tu :D)
|
Kad čitam pojedine komentare rekao bih da smo igrali protiv Lučkog - i izgubili.
|
Turci roknuli Inter:D
|
Onaj intervju s Ronaldom poslje tekme je bio baš fora. :D
Pošteno smo mu digli živce i lupili ga koji put ako ništa drugo. |
Lijepa tekma, šteta možda zbog sammira al ostali svi na visini zadatka.
Citiraj:
|
Sad ce jos neko rec da I u Lp suci navlace za dinamo :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Tocno to,a sve mi govori o znanju o kladionicama kad je igrao na 1.3 tecaj :D |
Citiraj:
U nekim momentima sam i ja pomislio da je sudac na strani Dinama. Ali prevario sam se,sudac je ustvari bio na nicijoj strani,sudio je kao da igra Udinese-Napoli ili Sevilla-Villareal i slicno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaka čast dinamu na tekmi odlično su igrali, kao da ne igraju protiv reala. A što se tiče badelja i samira, dečki su valjda zaboravili da igraju od jednog od najboljih klubova na svijetu (barca je ipak prvak jel :D ) pa su išli dribljati, a ti od igrača realovog kalibra prolazi ako si messi. U svakom slučaju, svaka im čast. Ako ovako nastave u sljedeće dvije tekme, možda odemo i dalje. Ronaldo je još jednom pokazao da je curica i govno od čovjeka, opet se žalio na suce, kaže da je sramota onaj zasluženi crveni a i sam je ostao 2 puta pošteđen za karton. I nije ništa pokazao, zato i neće pored mesija bit najbolji igrač, balavac. P.S. Prema svemu viđenom žao mi je što nismo izvukli remi, zaslužili smo. |
čak sam i ja tekmu pogledao... dobar futbal :D
|
Evo me s utakmice. Dobro je bilo, šteta jer smo mogli i do boda, ali mogli smo i tri komada saugat, pa u zbiru nije loše.
Bitno je da su ostavili jaja na terenu i istukli Kikija. Ali ono skandiranje "Leo Messi" i njegova reakcija - neprocjenjivo.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:28. |