![]() |
Citiraj:
Azra - Kao ti i ja Bon Jovi - Always (ultra:D ) Opća Opasnost - Dan bez imena Opća Opasnost - Jednom kad noć Opća Opasnost - Nebeski znak Ivana Banfić - ja nikad neću znat... Latino - Gdje je ljubav tu si ti Divlje jagode - Ne želiš kraj Nazareth - Love hurts :( :( :( :( Deep Purple - Soldier of Fortune Led Zeppelin - Stairway to heaven scorpions - Still loving you Scorpions - Send me an angel sting - Every breath you take davor radolfi - kad uistinu voliš ženu crveni koralji - mnogo značiš za moj život draga Kićo slabinac - Zbog jedne divne crne žene (mamu joj je*em:grrr: ) sad sam sje*an :( |
dosta bediranja ajmo malo ljepše stvari!!!
prvo domaće: Hladno pivo Ne volim te Krepaj, budalo! Mlohava čuna (ovo je samo za neke :D ) Pijan\trijezan U ritmu dlakave guze : goood : znam da sam neš zaboravio al neznam šta....:) |
Ma prebacujem se na Metallicu:
Die, die my darling :D :D :D So Fucking What :clap: :clap: :rambo: WOMAN |
Rockwell & Michael Jackson - Somebody's Watching Me
|
DJ TIESTenina- Flight 643
|
Upravo frendov mix - sandstorm+ameno
|
Tram 11-Nit života
jedina pjesma od te vrste muzike koja je dobra :burn: |
She isn't real........
I can't make her real..... http://img390.imageshack.us/img390/9149/29112ew.gif _______ SliPKnoT - The Nameless: Machineg : Machineg |
a inace....
No Doubt - Dont speak Aerosmith- I dont wanna miss a thing :fuming: Gloria Gaynor- I love you baby :( Metallica- Astronomy Avril Lavigne- Together :grrr: Crvena Jabuka- Vozovi prolaze :fuming: Parni Valjak- Sve jos mirise na nju :mad: Plavi Orkestar- Kaja Leteći Odred- Od Prevlake do Dunava(a fakat mi se mala dobro ljubila..... :( ) zene su prokletstvo....nemozes sa njima a nemozes ni bez njih :( |
i da ne zaboravim daleka obala - kurve..... : sniper : WOMAN
|
DJ TOmacraft - MIND
|
ajme dečki, što ste nabrijani :D cool down ;)
np: the sundays - wild horses |
ludacris - chiken n' beer - 06.hard times
|
Paul Oakenfold -Dread Rock
|
np: cafe del mar: chillhouse
|
Prodigy - Breathe (za dobro jutro:) )
|
SliPKnoT - Disasterpiece - IOWA:beer:
|
BIJELO DUGME - ruzica si bila
|
Timo Mass - First Day
|
Cream - Sunshine of your love
"...I've been waiting so long To be where I'm goin' In the sunshine of your loooooooove..." |
iron maiden killers live
|
Thievery Corporation presents Modular System
prejeben album |
bedara jos pere.... :fuming:
al ipak idemo nekaj malo manje depresivno Nirvana - Lithium |
Trenutno na mojim kvalitetnim zvucnicima susjedi imaju prilike uzivati u Eric B & Rakim - Paid in full . valjda im se svidja .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
SliPKnoT - Danger - Keep Away |
Ma neka navrate , sad sam presao na malo istocnog melosa jer nazalost imam nekog posla sa tim . sad valjda svi plesu susjedi .
zasto bedara? ma bit ce bolje - tako ja sebe tjesim jer u zadnjih mjesec dana sam otisao sa 9800pro na 9200se , a sa Motorole E550 na Nokiu 3310 , i jos i pao sa kineza i godinu na faksu . i nema beda - zivot ide dalje, idem i ja s njim ... |
Zlatni Dukati - Vranac.mp3!!!
|
iron maiden trooper
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |