PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

HAL 04.04.2013. 02:12

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2371540)
Lissandra, novi champ...

Čini mi se ko dobar AP mid champ po spellovima...

Znam da se ponavljam, ali ako ovaj champ nije OP, onda neznam koji je. :lol2:

Guls 04.04.2013. 08:05

Mislim da će se taj champion igrati solo top kao Elise, jer koliko vidim, dmg=0 bodova, cc&aoe=100%.

Mommistake 04.04.2013. 09:17

Pa piše solo top i mid.. Bumo vidli :)

http://www.surrenderat20.net/2013/04...ndra.html#more

Meni možda najljepši champ (sigurno u top 3) ali ulty njezin najljepši 100%...

Guls 04.04.2013. 09:25

Da, vrijeme je da netko shutdowna ove divlje bruisere u s3 meti.

Mommistake 04.04.2013. 09:59

Koliko te poznam, misliš na jednog jedinog, tvog najdražeg! GAREN!:amen:

X-Plosiv 04.04.2013. 10:30

Free Zhonya gg wp

ili uzmeš i Zhonyu, DOUBLE ZHONYA

ovaj riot ne zna više što da radi, pa ovo je komično po meni već :D

ono važnija, na PBEu:

Elixer of Fortitude
  • Cost increased to 350 from 250.

...što će malo promijeniti top spiku - 1 ward, elixir of fortitude, hp potovi

ja sam osobno uzimao po 2-3 elixira po gejmu...

Guls 04.04.2013. 10:44

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2371734)
Koliko te poznam, misliš na jednog jedinog, tvog najdražeg! GAREN!:amen:

Mater hebo svoju prokleti Garen aaargghhh :D

Riot radi gluposti, pokazalo se to već puno puta kako nemaju inspiracije i kreativnosti, vrste se iste/slične stvari u krug.

Mommistake 04.04.2013. 14:53

Slažem se, počeli su previše nefrati, mijenjati cijelu mehaniku igre, samo jako vizualno upgrade-ju igru, a ne shvaćaju šta rade igri...

Npr. meni je nebulozno da neko npr. skuplja 3 mjeseca za neki champ, tipa Rengar (u ono vrijeme) i kupiš ga, igraš ga, ownaš ga, i dođeš jedan dan u igru i vidiš novi patch, koji ti ljepo prdne u facu i kaže tvoj Rengar više ne vrijedi pišljivog boba :S

Nije mi to jasno baš.

Guls 04.04.2013. 15:03

Pa između ostalog i to, da. Naprave championa, testiraju ga tjednima, vide gdje je + a gdje -. I umjesto da ga odmah na PBE srede, oni njega puste takvog u opticaj i onda nakon mjesec dana dolazi brutalan nerf.

Negdje su u pravu, ali negdje pretjeruju.

panda505 04.04.2013. 16:09

Citiraj:

Autor Guls (Post 2371962)
Pa između ostalog i to, da. Naprave championa, testiraju ga tjednima, vide gdje je + a gdje -. I umjesto da ga odmah na PBE srede, oni njega puste takvog u opticaj i onda nakon mjesec dana dolazi brutalan nerf.

nisu ljudi bezveze počeli sa sloganom "Better nerf Irelia" :D

X-Plosiv 04.04.2013. 16:19

Mene još više pila što svaki današnji champion mora imati neki escape. Došlo je do toga da imaš Zeda kojeg ne možeš uhvatiti nikada, Zac koji preskoči pola mape (obožavam vidjeti to čudo kako skakuće po mapi, pa ja vrištim od smijeha)

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

16-17 gejmova dobivenih zaredom, samo 3 ARAM 3vs3 for the lolz :D, nekih 6-8 rankeda spada isto tu :D

čekam sutra navečer da izgubim nekih 7 gejmova za redom, minimum :D

guls, ja sam u petak navečer doma, pošto sam u sub cijeli dan zauzet..pa me zanima, ako ste vi online, neki ranked team fight?

HAL 04.04.2013. 16:34

Citiraj:

Autor Guls (Post 2371962)

To se zove money grab. :)

Jako puno ljudi kupuje champ bundle kada novi champ izađe za 1350 RP-a, a nitko ga neće kupiti ako je champ smeće.

X-Plosiv 04.04.2013. 16:48

Citiraj:

Autor HAL (Post 2372046)
To se zove money grab. :)

Jako puno ljudi kupuje champ bundle kada novi champ izađe za 1350 RP-a, a nitko ga neće kupiti ako je champ smeće.

Od svih novih champova u zadnje vrijeme jedino što mi se sviđa jest Vi i Syndra, koju nemam ali planiram kupiti. Zed mi je li la, nemam neko mišljenje o njemu, makar jedva čekam kada će biti free da ga isprobam, jer čini mi se da bi mi bilo OK s njim, volim mobilnost.

Inače, ne znam za vas, ali ja u Rankedu počinjem sve više voljeti poljake, većinu ekipe koja je schillana je iz Poljske...

Danas imao jednog luđaka, ja last pick a on first...i ja napišem bla bla mid i dam match history, i on kaže ok, i picka mi lux :goood: suprotni tim odmah katarina + diana

nakraju je tim bio Lux, Maokai (jungle), Zac (top), tristana + nunu vs. Katarina, Nocturne (jungle), Diana (top), ezreal + sona

meč je bio pažljiv jer su imali oni više dmg nego mi, ali timski smo odigrali pa rasturili.

Drugi gejm isto lik pickao Katarinu vs Lux...jer se dosta ljudi zajebe, dobra katarina protiv dobre lux nema šanse. Da, skočiti ćeš ti, baciti ćeš Q na lux, ako budeš glupa čak ćeš skočiti na nju (iskoristiti shunpoo), ali onda će te lux bindait, jedan AA, pa E, pa jedan AA...s tim da sam ja tek negdje u 25 minuti skužio da nisam kupio niti boots lv 1, kamoli lv2 :fiju:

Mirkopoter 04.04.2013. 17:01

Kako to da na Lux više ne rush-aš Morellonomicon?

Guls 04.04.2013. 19:22

Athene's, cd, mana i mr.

Sutra sam na godišnjem pa ćemo gejmati cijeli dan i navečer.

Mirkopoter 04.04.2013. 19:45

Ma znam ja za to, ali je baš meni pisao cijeli guide za Lux, pa je u njemu napisao za Morello.

iNoob 04.04.2013. 21:01

Jel ima problema sa cheaterima u ovoj igri? Počeo bi igrat malo ako nema.

NinX 04.04.2013. 21:17

Kolko ja znam nema cheatera

Mommistake 04.04.2013. 21:20

Citiraj:

Autor iNoob (Post 2372192)
Jel ima problema sa cheaterima u ovoj igri? Počeo bi igrat malo ako nema.

Nema.

Mirkopoter 04.04.2013. 22:29

@panda

Vidim u mojoj si ligi i u kvalifikacijama za Silver 3, sretno :D

HAL 04.04.2013. 22:51

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2372057)
Od svih novih champova u zadnje vrijeme jedino što mi se sviđa jest Vi i Syndra, koju nemam ali planiram kupiti. Zed mi je li la, nemam neko mišljenje o njemu, makar jedva čekam kada će biti free da ga isprobam, jer čini mi se da bi mi bilo OK s njim, volim mobilnost.

Gotovo svi novi champovi u zadnje vrijeme su opako OP ili su bili opako OP kad su izašli: Elise, Vi, Zed (i dalje OP).

Također sad na finjaka buffaju champove taman prije nego kaj izbace novi skin za njih, tko bi rekao.

X-Plosiv 04.04.2013. 23:05

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2372064)
Kako to da na Lux više ne rush-aš Morellonomicon?

Zato što većinom uzimam Lux prvi put, pa dobivam counterpickove, ili igram protiv timova s 2 AP, pa uzimam Athene čisto zbog tog malog MR...ako imaju samo jednog AP i slab je onda radije uzmem Morellicon

znam nekada i uzeti dorans ring ako mi treba mrvicu tankyness...

sve ovisi, ajmo reći imam core, ali ga prilagođavam situacijama...

panda505 04.04.2013. 23:11

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2372236)
@panda

Vidim u mojoj si ligi i u kvalifikacijama za Silver 3, sretno :D

ma da, a ne igra mi se baš, ne znam niti ja zašto :D

nadam se da će bit uspiješan pohod :D

Guls 05.04.2013. 08:18

Danas slijedi ranked tortura od 10.00 - 24.00h

Ako ostanem u Silver 2, onda ću reći da sam zaslužio.

btw jučer sam vidio nešto što nisam vidio u najgorim gejmovima ikad. Pogađate, u rankedu.
Dobijem ovog majmuna u kvalifikacijama. Na kraju frajer napravi ovakav score u 15 minuta i ode afk. Ovo nam je bio jungler, a ovo je njegov skor i itemi. Znači ja u kvalifikacijama za Silver I dobijem random ekipu koja je tek počela igrati ranked. Nisu ni protivnici puno jači ali su svi redom Silver sa nekakvim backgroundom gejmova.

Netko reče da ne postoji ELO HELL i da ako znaš igrati ovakve partije možeš iskerijat sam :D

X-Plosiv 05.04.2013. 09:05

Citiraj:

Autor Guls (Post 2372362)

btw jučer sam vidio nešto što nisam vidio u najgorim gejmovima ikad. Pogađate, u rankedu.
Dobijem ovog majmuna u kvalifikacijama. Na kraju frajer napravi ovakav score u 15 minuta i ode afk. Ovo nam je bio jungler, a ovo je njegov skor i itemi. Znači ja u kvalifikacijama za Silver I dobijem random ekipu koja je tek počela igrati ranked. Nisu ni protivnici puno jači ali su svi redom Silver sa nekakvim backgroundom gejmova.

Netko reče da ne postoji ELO HELL i da ako znaš igrati ovakve partije možeš iskerijat sam :D

a u pičku mater...ja sve više u zadnje vrijeme igram jungler i većinom u tom ranked imam najbolji ili među top 2 farma s junglermo :D

ajde navečer igram i ja isto arnked, ne znam kada dođem...ali negdje oko 21, 21 i 30 bih trebao...

Mommistake 05.04.2013. 09:13

Citiraj:

Autor Guls (Post 2372362)

Haahahhahahha :D

Gle wokong-ove rune :D CS im je pro :D Guls gl danas s rankedom, pošto vidim da ti ide :D

Guls 05.04.2013. 09:37

Velim vam, prokleti smo :D

naravno, ko dođe, dobrodošao je, ja sam ceo dan online :D

Mommistake 05.04.2013. 09:52

Jbg, mene nema :(

Ej, pitanjce, ste i vi dobili 4 game win boost? Ja došao online i ono:chears:

Mirkopoter 05.04.2013. 10:43

Jesmo, mogao nas je Riot pocastit i sa 10 boostova, ali ajde, necemo se sad bunit :D

Edit:

Upravo odigrao jedan ranked kvalifikacija za Silver 3 i naravno loss. 1st pick AP yi, strašno. 2nd pick Trisana i dobra je bila. 3rd pick bio ja i uzeo Taric-a nakon što je last pick molio "pls no me support, me bad bla bla". 4th pick Xin top (protiv Darius-a njihovog, pa jebem te mutava uzmi nekog pokera i lik neće uzet jednog jedinog miniona) i 5th pick Jarvan. Jarvana naravno u džungli ubije minion, kasnije kupi Sorceres boots. Svi ga pitaju šta će mu to, a on kaže za Kassadina njihovog jer ima prevelik dmg. Jel možete uopće zamislit da ovakav lik igra ranked? Yi naravno 0 dmg, lik nema pojma šta je AP yi. Xin gore naravno ništa nije mogo protiv Dariusa koji je buildao sve def iteme.

I onda ljudi kažu da se sa supportom win-a game.

Mommistake 05.04.2013. 15:22

Evo igram pol godine, opa, nekaj sam dobio :D Smradovi xD

Possition i queue: Over 20000 :S

EDIT: HUGE RESPECT: http://www.twitch.tv/aieron/b/381094706

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34.