![]() |
Oće biti šta di i kad?! Ja dolazim na 1 pivu ili kavu.
|
Sam na jedno?
|
nemam prebijene pare, ali DOSLOVNO
|
Eddie, imaš za novi DAC a sad bacaš krafne u oči ljudima kak nemreš ni rundu zavrtit?:D
|
DAC je bio polovan i kupljen je prije 5 mjeseci, a opao je standrad od onda... :-)
|
BUMP
|
Ajmo ljudi, dosao i taj dan, a jos neznamo ni vrijeme ni mjesto, ili znamo?
|
Ja i veki ne dolazimo, financijski sam slomljen, odaziv je nikakav, navečer su tekme, a i počinjem opet call of duty 2...
|
hehe, to je sastanak na koji sam navikao :)
|
Ima li zivih u OS? :D
U godinu dana sam trgovao s dosta ljudi iz OS, znaci ima vas zivih, pa de ajmo onda na neku cugu :) Meni bi odgovaralo 27.01. ili 28.01. (petak / subota) pridvecer. Ili de se izjasnite, dogovorit cemo se, nemoramo se ubijat kao nekad, nego eto da se vidimo. Mislim da nista od ovoga nece biti, ali vrijedi pokusati :) |
1. Momir
2. Fre@k :D ... ajmo ajmo ima nas jos :D |
BUMP?
|
I ja bi dosao, ali sami znate da je odaziv 0. Ako bude nesto,dolazim ;)
|
Gdje bi bio sastanak ?
|
u sitiju, kao nekad :D
ili imate neki drugi prijedlog? |
ona birtija kod Peveca...ahahahh. Ma city, nisam tamo jeo cevape od onda (ako ih uopce vise imaju?)
|
ma ja iskreno ni neznam dal to radi, mislim na city, a mislim da ona rupa "od sumraka do zore" sigurno neradi, doduse pivo je bilo jeftino :D
|
hvala bogu kafica ima koliko ti srce zeli :D sad je opet problem di hahah :D
|
Bar se javljamo da smo zivi, nas koliko 3-4 :D
A bar nas ima 50 na forumu, koji dodjemo tu i tamo vidit sta ima. de ti fre@k neki prijedlog, il ti mislave, znas kaku birtiju, ja vec duuugo nisam bio negdje na kafici ili necem, zadnjih godinu dana, a i vise samo po kucnim pijankama :D |
A neznam ja se vrtim stalno oko Emezete, CFB (caffe bar focus), Remix, Gemini :D meni tak svejedno di se ide haha :D
Ajde nije vrag da niko nema nekog kolegu (koleginicu :D) koji bi iso piti pivu |
Evo ja onda bubam vrijeme i mjesto :P
Moze u Daliju u subotu u 18:00 :) Znaci otvorenog tipa, svi su dobrodosli, pa makar i nemaju veze s PCE :D Sta kazete? |
Citiraj:
|
focus, di je to, to tamo negdje kod lidla?
moze i tamo, ajde da bar odredimo to vrijeme i mjesto, pa ko moze nek dodje @dart_tom: oooo, pa znaci sad cu te mozda i uzivo nagovarat da se zamjenimo za procesore :D |
Citiraj:
to ti je ona benzinska tifonova kod panturista,inace mi je lega gazda a što se tiće proca, nema šanseeeee :fuming: :roller: |
de pitaj zenu koji dan te pusta i u kolko sati.
znaci onda taj focus je dogovoren? a za procesor, ma ja se samo salim ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Je li vi to za ovaj vikend planirate? |
Citiraj:
|
da ovaj vikend, kad ti dolazis? :D
ajd, sad mi se cini da bi i moglo bit nesto od svega ovoga |
milentje planiramo kad sivma odgovara :D haha
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |