![]() |
ma da samo je ta RO drugdje 13€ a tu je na popustu bila 17
|
Jel ima netko problem da nemože ništa preko steama uzet, stavim si u cart, no kad odem na purchase samo me vrati na front page
|
da. uobičajno. Probaj poslije i to je to.
|
El ima tko da je uzeo portal2 na akciji prekjučer? Ako vas ima javite se za coop :D
Danas mass effect 75% off primamljivo :) |
Napokon dobio karticu pa se mogao počastiti malo za Božić.
Pali su S.T.A.L.K.E.R. - SoC, Just Cause 2, Metro 2033 i Portal 2. Još mi je ostalo 9kn. :D Nikako da dobijem nešto konkretno na ovom gifting sistemu, samo fakin ugalj dobijam. Lik sa Buga je dobio Assassin's Creed 2... :fiju: |
Citiraj:
Ovih dana ni necu steam palit, jer nemam novaca :D |
Bila Božićnica na poslu pa je red se malo počastiti.
Obožavam ove popuste :) Danas uzeo Mass Effect 1 i 2 :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo ja san dobija 50% na cod Black Ops pa ako kome triba nek se javi. Pise da je tradable i Valid January 2nd, 2012 through March 1st, 2012
|
Sorry ako je poluOT, ali moglo bi vas zanimati da je danas na Amazonu Deus Ex:HR za 9,99$, kod se može aktivirati na Steamu - ja probao. Sad, gore piše US-only, ali srećom na Amazonu se to jednostavno zaobiđe tako da upišete za shipping address bilo koju adresu s valjanim US zip kodom. Tu se inače nađe jako dobrih dealova, i to po US cijenama. Danas je recimo Ubisoft dan, a prije koji tjedan sam uzeo Witcher 2 za 16$, non-steam verziju.
:dobartek: |
na Originu je danas 50% popusta na:
Sims 3 Pets, NFS the Run, Crysis 2, Dragon Age 2, Dead Space 2, Need for Speed: The Run i Battlefield 3 |
Cini mi se da cu ovaj put ustedit novac. :D
|
Ako ima netko tko hoce odradit danasnji challenge (trade for any item coal, game, coupon) nek mi se javi. Imam valve 25% coupon za trejdat.
Edit: Rjeseno sa kolegom veve. Za achievement ja dobio ugljen on dobio igru. :) |
ja isto dajem valve 25% za barem ugljen:)
|
Citiraj:
Ja sam zadovoljan :D hvala ti jos jednom :chears: |
Dajem valve -33% i multiwinia -33% kupon za 2 ugljena :D
Steam ID mi je u sigu... |
Može li se ovaj popust (ja sam dobio -50%) iskoristiti za kupovanje igre koju cu poslati kao gift nekome?
|
Citiraj:
|
ako nekome treba Valve -33%, nek se javi na PM. tražim jedan ugljen :)
ili nešto drugo, bitno da riješim trejd. edit: dobio i -25% THQ, pa i to mijenjam. |
također dajem -25% Valve za ugljen :)
|
-33% Valve i -25% Deep Silver za ugalj :)
|
33% Valve, ošo Hard reset :)
|
Ako nekom treba Portal 2, neka mi PMa svoj Steam Id.:)
Edit: Riješeno sa članom potemkin.hr!:) |
ako netko zeli 25% OFF Valve
steam id: deadmanvl |
ništa meni , ni ugljen već 2 dana.
|
Opet će biti trošak danas.
Pikiram Prototype, HAWX 1 i 2 te TC's Endwar. A i Skyrim bi mogao pasti. |
Ako netko hoće trejd neka mi PM SteamID. Imam za dati 50% off Serious Sam First Encounter HD i 50% off Valve, primam ugljene ili ako imate nešto drugo interesantno.
|
Imam za trejd 50% Valve,50% Gird i 2 ugljena.
Dodajte me na steam draksa252 ako trebate nes. |
imam 2 ugljena i 33% sale valve. ako neko oće trade.
steam ID: dankojunasevic |
3 ugljena i 25 % Valve...trade!
batman 5 €,,,čekam ovo a nemam na kartici ništa:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:04. |