![]() |
Pojavili se neki repovi oko Pokrajčeve borbe, i sudačka odluka ispala na kraju dosta kontraverzna.
A ovu subotu samo jedan Mir na pameti :D Nadam se da će bilo kako doći do pojasa, opet. |
Citiraj:
Ova subota se nece prespavati, definitivno :) |
Za Pokrajca su to rekli 'neki iz Ufc-a', negdje je naveden iz Dana White da je rekao da je borba trebala ići Maldonadu. Koliko god da je Malodnado ga pomeo u boksu, tolko je Pokrajac dominirao u ostalim aspektima i osigurao pobjedu - bar se meni tako čini još uvijek.
|
Ma to su nebitne stvri koje se uvijek pojave kad je bliska borba. Slazem se da je u svim aspektima borbe bio bolji, osim u udarcima u tijelo. Pogledo sam borbu par puta i mogu pisat kaj go hoce..
|
O da, subata će biti burna definitivno, već se polako pripremam ;)
|
veceras ce biti dobar event, jedva cekam :zdero:
|
Nema večeras eventa, event je za nas sutra u ranojutarnje sate :D
P.S. i ja jedva čekam, i sve si gruntam, dali da si navijem budilicu u 02:00h ili da ostanem skroz budan, jer glavni event počinje negdje oko 06h ako se nevaram! Edit, ipak kaže da je glavni fajt u 22:00EDT što je kod nas 04h, to se može i dočekati, bez nekih problema. Jao, jedva čekam. Edit drugi, gledam sada fight card i imam kaj vidjeti, pa ovo će biti jedan od žeščih fajteva! Mene je malo zateklo moje neznanje MMA scene pa sam ostao ugodno iznenađen vidjevši ovaj machup http://www.ufc.com/event/UFC146#/fig...ane-Delrosario Prvi put čujem za Stupu (moje isprike), i moram priznati da jedva čekam da vidim kako će nastupiti! |
od FB borbi se priključujem i nema spavanja do kraja :)
Jel netko ikad probao kupiti event i gledati ga preko ufc.tv? Nije uopće puno, 6.99 $.. Vec smo se dogovarali da se skupimo nas par, kupimo event i lijepo spojimo na kakav prekometreni LCD, pivo, grickalice i zayebancija :D |
Ako nebude streeama... puknem si na FC-u od Max-a....ionako tih 50 kn spiskam u 10 min u nekom baru ... :)
A danas neka momačka.... jbt.... jedava čekam kako će se snaći cain sa bigfutom... ma cijeli je event zanimljiv.... |
Citiraj:
|
Šta mislite oće li noćas slaviti Dos Santos, Velasquez i Miočić ???
|
Citiraj:
|
Ma puknio sam ih na kladionici, pa reko da vidim šta mislite :D
|
Moglo bi bit, ali bit će zanimljivije vidjeti Mir-a kako trga neki od udova ovome :D
|
Eto dečki prognoza je bila dobra :D
|
Bez spoilera za sinoć! :D :D
Danas Mirko u 20h. :p |
Dobar dio je vec napisan ali ima jos par iznenadenja..
Bilo je jako dobro od prelimsa pa do glavnih borbi.. |
dobar event je bio :)
|
dobiva Mirko danas:)
|
jao nemoj i tu prognoze bacat :care:
RIP mirko :fiju: |
Sinoćnji event je bio izvrstan. :)
|
Stipe mrcina se iskazo. Sirovo i brutalno a JDS je udaro ko bik, takvog ga jos nisam vidio. Prvo sam mislio da je Miru oslabila brada ali na usporenoj snimci se vidi da dobiva toljagom u glavu.
Nakon ovog ce mi CroCop bit pljuga za gledat. presica je na tu, http://www.ufc.com/. Mir je posteno zbomban, onako pravo muski. Ja mu saljem stalno poruke podrske na twiteru i uvijek se zahvali. Tip je prva liga, http://www.ufc.com/media/146-POST-MIOCIC-DELROSARIO |
Onaj mir je sramotan , borio se ko da je bio u birtiji noc prije.
Jad od borca ,a JDS je posta cocky nekako ruke dole s vise samopouzdanja. Sljedecu obranu od titule gubi. |
Citiraj:
Ajde da si i ti nekaj pogodio. :p Bravo za Mirka. :) |
Bez uvrede Mirku, al ovo čime se on bavi trenutno je amaterska razina u svakom smislu
|
Mirko rutinski, ipak Španjolac nije dovoljno dobar. Kada gledam ovo zapitam se što je Mirku trebao UFC i oktogon, lova je lova ali ipak ovo je njegov teren
|
Ne mogu vjerovati da je Filipović danas izgledao odlično. Međutim, lik s kojim se borio nije neki borac.
|
Neki će reći da mu je mjesto ovdje ali gledat ga nakon Pridea i UFCa ovdje je smješno.
Izašao je večeras pred ovog španjoleta kao da ide odradit malo jači trening. Or is it just me? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Da je izgubio ne bi bilo dobro, kad je dobio opet nije dobro :) Ja sam jako sretan što je dobro odradio ovu borbu :) Super mi je izgledao, frcale su i nogice, nije štedio ruku kao protiv Sefa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |