![]() |
Je počeo netko gledat Ahsoka? Valja?
|
Je, mogla bi ispasti sasvim solidna serija.:) Negativci su i više nego vredu, radnja isto tak, pa ako bude i ostale epizode u tom rangu, to je to.:frend:
|
Gledam Manifest. Svakako NE PREPORUCAM, iako gledam :D To je vjerojatno najgora setija ikad koju sam izdrzao pratiti u trecu sezonu i vjerojatno cu do kraja jer me zanima kako ce na kraju rasplest, i jer se zeni svidja pa gleda, onda moram i ja :zubo:
Sto ne valja? Sve :D Ocajna gluma i losa rezija, nesto sto bi trebao biti sci fi triler je zapravo soap opera u koju su ubaceni svi moguci soap kliseji ikad, svi vidjeni i nevidjeni twistovi :D Steta, zanimljiva tema i premisa, ovako nesto u rukama autora Darka bilo bi fantasticno za pogledati. |
Citiraj:
Jel se zna išta? :D |
Pocetkom trece sezone, gotovo nista :D
|
Klasika znači. :)
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
Za MAnifest ću reći slijedeće: da, fakat, serija nije dobra, nije neloša... ali unatoč tome sam je pogledao do kraja :) Nešto me vuklo da pogledam taj polutreš do kraja. Kraj je fora! |
kažeš isplati se izgubiti mjesec dana života radi fora kraja?
|
Nekad sam odgledao Twin peaks film, nisam shvatio ništa, a znao sam da ima neka serija.
Počeo gledati, odgledao jučer i prekjučer prvu sezonu, danas nadam se završiti drugu. Neznam što reći, svaka scena daje uvijek 3 različite emocije i odgovora istovremeno, tužne scene su u vedrom tonu, a istovremeno i melankolične. Serija je 9/10. |
Da je neznam kako dobra serija, nikad vise necu gledati preko 2-3 sezone. Lost me koštao živaca na kraju, i sto je najgore na preporuku. Prve 3 drama, poslje za qrac.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Ima dobrih serija i nakon 3. sezone, ne puno, ali ima.
Žica, BB, Better Call Saul, Ozark, Peaky Blinders, The Office (malo pada kasnije, ali i dalje vrhunski)... Ima pak serija koje imaju tek/samo sezonu, dvije i odlične su, tipa White Lotus, Arcane i Maid. Ali ima takvih vrhunski uradaka koje zaseru kasnije.. The Walking Dead, Vikings, Dark, GOT (zadnja je kakva je, ali nije za baciti) i Westworld mi prve padaju na pamet. Naglasak na TWD, Dark i Vikinge, koji kad su krenuli sam mogao reći da su jedni od najboljih serija ikada. I onda imaš serije koje su same po sebi onako, lošije, kao što su Manifest, From, Lost in Space, Shadow and Bone, Sandman, Halo itd. I zadnja kategorija koju gledam su one koje su najavljivane kao vrhunske i na kraju baš slabašno tipa Witcher + onaj Blood and Origins, LOTR serija itd. Ovo sam sve izvukao iz glave. Ne kažem da nema serija koje su nakon 3. sezone dobre, ali mogu ih nabrojati na prste! |
sta i vikinge su zasrali kasnije?
a spinoff ili prequel ili sta vec je koji vrag? imam obadve na listi jednoga dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tocno to. pocetak mi je bio super zanimljiv. nakon toga sam samo pratio da vidim kako ce zavrsiti. imao sam 2 moguca scenarija u glavi. prije trece sezone sam gledao The Wire i to u komadu, svaku vecer ep ili dvije. i trebalo mi je nesto lakse. sad gledam ted lasso i 2. sezonu the lincoln lawyer. |
U videoteci se pojavila Ahsoka.
|
kad se u e02 pojavio Taub iz dr. Housea, čekao sam da i House skoči odnekud :D
|
Citiraj:
|
Painkiller (2023)
Odlična serija! Tko voli The Wire, ovo će mu biti garant odlično. Serija je polu dokumentarna u smislu da ekranizira stvarne događaje o legalizaciji lijeka koji je uzrokovao epidemiju heroinske ovisnosti '90ih u SADu |
Prve 2 epizode su ok, nisam još gledao dalje. Daleko od odlično, ali dobro. Barem za mene.
|
Citiraj:
https://www.imdb.com/title/tt9174558/ Vrhunski odrađeno, a koliko vidim, i ocjena je (ako je vjerovati imdbu) znatno viša od Painkillera. Ako niste gledali nijednu, ogromna preporuka. |
dopesick je odlican. bas brutalan
|
|
The fundation
Vrlo dobra priča, osrednja gluma, na momente se previše deru. Tko voli SF, preporučujem. 7/10 |
Citiraj:
Lee Pace je brutalno dobar i isplati se gledati seriju, ali nemojte očekivati da se drži književnog predloška. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Foundation gledam radi Lee Pacea, vrhunski je. Nisam čitao knjige, i Salvor mi ide na živce, ali ovakvog dubokog SF-a nedostaje.
Ashoka je negledljivo smeće. Gledao sam sve Clone Wars, Rebels i ostalo i ovo nije to. Manje emocija i lošija gluma i radnja od 10 godina starog crtića. Titus Pullo je strašan lik, šteta što ga ne koriste malo više. |
Citiraj:
knjigu sam samo krenuo čitati, nije me uspjela uvući (no možda ju pročitam u budućnosti) ali da, serija odmah nije krenula po knjizi i tih svega par prvih poglavlja što sam čitao mi je odmah skrenulo pozornost na to da će se serija više baviti likovima i njihovim emocijama (tipično wokerstvo) i naravno da serija nije sazrijela dalje od tog wokerstva što se odmah vidi u početku druge sezone *SPOILER ALERT* U globalu interes za serijom mi je opao 90% iako se radi o prikazu SF svijeta vrlo sličnom Dini a koju obožavam u svim izvedbama i koja je po mom mišljenju u bilo kojoj svojoj izvedbi ekranizaciji daleko daleko ozbiljnije djelo od ove serije. Također serija je u drugoj sezoni počela izgledati jako kao LOTR po načinu snimanja i tumačenja radnje, ono ko da Apple ima samo jednog redatelja koji im radi sve serije EDIT: spoiler kod je pokvaren :/ EDIT #2 Ošla serija totalno na kvasinu. Nakon S02E02 više ne interesira ni najmanje. Sve se svelo na tko koga je*e, slomljene macho gay ljubavnike koji se žele dokazati jedno drugom, oslovljavanje žena sa "brate" i svega 1% spominjanja glavne teme o tome kako bi zabačena enklava tehnologije trebala spasiti ljudsku vrstu od sveopćeg svemirskog propadanja i mračnog doba |
One Piece, meni odlicno, nisam cita ni anime ni mangu nitingleda ocjenu, nadam se da nwcw zavrsit kao Beebop, koji mi je bio dobar, ali ovo mi je bolje.
|
|
Ide već više od godine dana na RTL2 vikendom po dvije epizode. Baywatch.
|
|
Citiraj:
https://m.imdb.com/title/tt11737520/ |
Netko je ovdje napisao ranije da je Ashoka negledljivo smeće. Ne bih upotrijebio takav brutalan izraz, ali sve mi se čini da mu se približava. Svaka epizoda, nova nebuloza i brkanje lončića. U E03 su sa štitovima letjelice zalutali na teritorij konkurentske franšize ST.
Prejadno. Dragi scenaristi. Ostanite i dalje u štrajku. To je bolje od smeća kojeg nam podvaljujete. |
pišu taj scenarij kao da su pali s Marsa, evo ti najbolji primjer totalne gluposti iz E02.
al je zato prvi komentar čisto zlato :D Citiraj:
|
Otkrio prije par dana Animal Kingdom - https://m.imdb.com/title/tt5574490/ i vec sam na pola trece sezone. Nelosa mjesavina Sons of Anarchy (bez motora) i Shameless. Ne svidja mi se izbor glumca za ulogu J-a jedino. Mislim da bi tu puno bolji izbor bio Jeremy Allen White.
Cudi me kako ovo nitko nije spomenuo tu na temi. |
Počeo gledato Who is Erin Carter?
Neloše do solidno nakon dve epizode, nastavljam dalje. |
Citiraj:
Gledam Doom Patrol S03. DC je zadnjih godina proizveo hrpu smeća, ali ova serija mi je, uz animiranu Harley Quinn, i dalje opičeno dobra. |
https://www.nbc.com/nbc-insider/ever...n-wick-spinoff
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Počeo gledati Andor, pogledao 6 epozioda.
Kao veliki fan SW svijeta, ne vidim odakle Hype. Da, bolji je od Mandaloriana i svih filmova novije generacije, ali opet, za sada samo dobar. Fali mi SW ugođaja za sada, ali ima potencijala. Nastavljam dalje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |