![]() |
Citiraj:
|
ne znam kaj ste vi ocekivali neko remekdjelo kinematografije.
film je skroz ok. istinita prica, kompaktno sazeta u 130min s elementima fantastike i natprirodnog. dobro poslozeno bez greske. mozda je to moglo i bolje al onda bi film trajal duplo. |
Zaspo sam dva puta na Ronina...jednostavno ima fun factor moldavijskog luna parka...
|
pogledao taman sad : Out Of The Furnace.....meni dobar dobar film!
Bale opet rastura sa svojim metamorfozama...od normalne osobe do ispijenog zombija....:D |
Citiraj:
Od prošle godine Wolf of Wall Street je daleko najviše ponudio, predobar film :) |
Citiraj:
Osobno, meni je osta gorak okus u ustima pri izlasku iz kina. Film je smeće. Pričekajte radije neki DVD. |
Citiraj:
|
A kome bi taj lobi prije dao oskara. Potlačenim crncima ili razvratnim bijelcima. Natavno da se amerika stidi svoje prošlosti pa se prikazuju da to više nisu kakvi su bili.
|
Pogledao nove Hobbite,ni sam neznam zašto jer ono...ne brijem na to....film je ko hebena videoigrica sa Sege...idu idu skaču skaču,mačuju,ganja ih ovaj,ganja ih onaj,plove lete rone...kraj mi je bio ko da sam nivo završio matere mi.
|
Citiraj:
Film ima svoju publiku...zna se šta se očekuje od takvog filma, kraj priče... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao nešto toliko loše, možda Avatar? Uglavnom film nema dušu, nema karaktera, nema apsolutno ničega vrijednoga za pogledati, tako da je bio jednostavno ugašen nakon nekog vremena. |
Citiraj:
Mod: rasizam kao i pogrdni nazivi nisu dopušteni na ovom forumu. Hamm. |
Može li preporuka nekog filma poput K-PAX i The Man From Earth? Baš mi se gleda neka filozofska SF drama...
|
Nikad nisam našao nešto slično filmu "The Man From Earth". :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas žena i ja gledali, žena 2 puta zaspala, ja se jedva održavao budnim. Žali bože tog serijala. I onda još dođe darthvaderovski zmaj na kraju koji priča... ffs. |
Još je zmaj najbolji dio. I onda flm završi... trebali su ovo napravit u jednom dijelu i to je to. Na prvi sam zaspao 3x, a na ovaj 1x, ali sam nastavio gledat ujutro, tako da ne znam što bi bilo da sam nastavio sljedeću večer :D
Sinoć sam gledao Bad Grandpa. Najbolji Jackass produkt :D Od srca sam se par puta nasmijao, što mi se i ne događa baš često kad sam gledam filmove. Za mozak na pašu dušu dalo. Hit. Nekidan sam pogledao Meet the Millers. Glupava komedija s pokojom dobrom bazom i polugolom Jennifer Aniston - 10/10 |
Citiraj:
|
Onda je Gospodar prstenova trebao bit film u 9 dijelova?!
|
Citiraj:
Sad su išli po principu 1 knjiga = 3 filma. Nije ni to dobro, jer je to ipak previše, ali još bi gluplje bilo da su sve strpali samo u jedan film. Idealno riješenje bi bilo u 2 filma sve smjestit :) |
da su gospodara radili 1 knjiga, 1 film, bilo bi super...ovako su ga usrali :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prije nekoliko godina pogledao sam Azumi i Azumi 2. Priča o djevojci koja je odgajana da bude savršeni ubojica. Japanska kinematografija, samuraji, ninđe, masovne bitke, puno mačevanja, krvi do koljena, hrabrost, odanost.... Cijeli filmovi dostupni na YouTube-u. Moja ocjena je 7/10 pa ako netko voli takve filmove, a nije pogledao ove onda pravac na YouTube.
|
Citiraj:
Zadnje sam Vuka s Wall Streeta gledala, odličan je. S druge strane, netko je gore spomenuo, 12 Years a Slave mi je dosadan za popizdit. Baš dosadan, nisam ga uspjela cijelog pogledat. |
Prvi dio LOTR-a je malo spor dok se okupljaju i dok krenu konačno na espediciju.
Hobbit je 2 filma potrošio na uhodavanje i spremanje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |