![]() |
Citiraj:
"He thinks he's Rambo" - "Rambo is a pussy". :D najjači lajn u filmu :D |
Sad me nadigo da ga i ja pogledam, kakav klasik :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam, valjda sam se zasitio smeca na filmskom trzistu danasnjice. Bas me pere vec par dana nekakva nostalgija i zelja da pogledam neke kvalitetne filmove, pa sam si nabavio podosta blu-ray izdanja, tamo od 1975-2000. Krenuo sam lagano s tim i mogu vam reci da sam i vise nego zadovoljan. Vec nakon par filmova vidis i shvatis da je razlika izmedu tih filmova i ovog novog smeca nebo i zemlja. Ma i razlika u klasi je neizmjeriva. Danasnji filmovi nemaju dugovjecnost, repetitivni su i mogu nabrojat pet filmova koje bih mogao pogledati jos koji put. Sve sto imaju su vizualni efekti, a ja na to ne padam... |
Citiraj:
Evo što je trulo u državi Danskoj. Ono o cemu govoris, Matthias Stork nazvao je to: Chaos Cinema ... " Potpuni napad na sva osjetila " Ponesto o tome ... vise na : http://www.openculture.com/2014/01/c...ncoherent.html http://www.openculture.com/2011/12/a...ion_scene.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ona sa opuškom me nasmijala k'o budalu :D |
Uštedite si vremena i ne gledajte novog Transportera, kakav odron od filma.
|
Nisam gledo ni jednog, pa neću ni ovog :) bat tenks enivej :)
|
nemoj tako, prvog bi trebao pogledati... dalje zaboravi.
|
Kao i 90% filmova Jasona Stathama (čast izuzetcima) :fiju:
|
90% filmova kao "zaboravi" ili 90% kao "trebo bi pogledat" :)
A čuj, meni je odličan bio u odličnom Snatchu. Kao i u Mean Machineu, doduše sporedna uloga. |
|
baš otvorio tab i reko sad ću uživat pogledavši sve te trailere na jednom mjestu kad me pozvalo da moram van kuće... ali eto sad ću uživat u miru :D
sinoć morao nadoknaditi sa ženom (meni) po jedno 4. put shutter island i 3. put the hunt (jagten)... da ne bi netko slučajno reko da nije gledao :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
o da: o jebeno da (brko šuti :D): vrlo vjerovatno da: veseli duhan i bit će najbolji film na svijetu: previše DA: možda malo manje, ali i dalje da: :D |
Braća koen... Odma proliv. Zoolander 2... I opet proliv. :D
|
značo bit će dobri :D
|
Pogotovo Zoolander2, to sam siguran... Dan danas se sestri od lika koji mi je preporučio taj film obilato štuca :D
|
Za The Revenant predviđaju da bi Di Caprio mogao Oskara dobit. Prema predviđanjima jedino je Fassbender za Jobsa blizu još, tj. kotira visoko. Ako sad ne dobi Oskara onda hebeš sve
|
Gledam taj popis i pripadajuće trailere ... jedino što mogu zaključiti je da se ekranizacijski terorizam nastavlja :D
Čak će mi i davnu uspomenu na Basterse uništiti do kraja ... Nakon dugo vremena pogledao ponovno 12 Angry Men i naprosto ne mogu vjerovati da je to proizašlo iz tog Hollywood-a :D |
Citiraj:
|
|
Ovaj Triple 9 izgleda brutalno. A i Daryl mi je u filmu. :D
Mislim da bi film mogao biti zanimljiv, redateljev 'The Road' s Viggom Mortensenom mi je legao skroz. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Blasfemičaru jedan :D |
Citiraj:
Uopće me ne tangiraju filmovi tog plagijatora. Pogledam i zaboravim. Samo kad se sjetim onaniranja na pakleni šund. Mislim, film je ono, OK. Ali nikakvo remek djelo vrijedno 19 oskara. Na kraju krajeva, beskrajno trabunjanje u filmu o idiotarijama me je nekoliko puta lijepo uspavalo. @panda Sve isto vrijedi za ljubitelje Star Dreka, ako ćemo se već nadjebavat :) |
Citiraj:
No meni i dalje dobri filmovi Reserovir Dogs Pulp Fiction From Dusk Till Dawn (Salma :nuts: ) Inglorious Basterds Django Sve mi redom ok filmovi koji imaju rewatch value za mene :) Apsolutno se slažem da ljudi precjenjuju njegove filmove - usprkos tome što sam veliki fan i pogledal' cijelu filmografiju :D Ista stvar se u posljednje vrijeme dešava i sa Nolanom i Fincherom. Izdrkavanja na njihove filmove su nepodnošljiva. Ajde, The Dark Knight (Nolan) i Gone Girl (Fincher) su mi fakat odlični filmovi, ali na primjeru Interstellara i TGwtDT fakat dolazi do izražaja kakvu percepciju ljudi imaju o njihovim filmovima. :kafa: |
Svakom svoje :)
No o Nolanu i Finčeru nemam neko osobito mišljenje. OK, miljama su bolji od braće Koen i njihovih bljuvotina tipa Burn After Reading, no da su remekdjela, nisu. Kao i Interstellar. Meni skroz dobar SF. Za pogledat 2 puta i nikad više... :) |
Nemreš mi vrijeđati braću Coen, jednostavno nemreš, dajte banirajte provokatora.
No Country for old men je film tisućljeća. |
Tebi je film tisućljeća, meni je odron 2007 godine.
I lakše sa pozivanjem na banniranje. Podsjećam da svatko ima pravo na svoje mišljenje bez nametanja tuđeg, stoga cool down. |
Zaboravio sam ovaj smajli :D
chill druže;) |
Eto vidiš :D tebi je super, ja ga nisam do kraja odgledao jer nisam mogao... počeli me živci vatat da gubim vrijeme na to :)
|
Citiraj:
Ima Q itekako dobrih filmova, no mene recimo živcira fama/kult koja se radi oko njega. Soundtrackovi/izbor glazbe - genijalno. I dan danas kad čujem Stuck In The Middle dođe mi da nekom uho odrežem :D A propo popisa - zbrojao sam 14 filmova koje bih pogledao, uključujući i revival teksaškog maskra koji će vjerojatno biti smeće. jebli vas superjunaci u pak, dost mi ih je :D |
e baš to... ima oke filmove, pogotovo u poodrasloj dobi, ali jednostavno da je to nešto što ću fanatično gledat ponovo - neću.
|
Ma kak ne. Django, Reservoir Dogs, Inglorious Basterds, pa čak i Jackie Brown su filmovi koje bi se pustio opet. Ostatak ne :D
|
oke, starije bi ponovo svakako... ovo novo li-la.
pakleni šund, reservoir dogs, jackie brown (makar mislim da to nije njegovo baš) bilo kada, ali ovo ostalo... meh, pogotovo "akcijska" faza, to mi je bio totalni meh. |
Ma akcije su užas. Kill Bill ne mogu podnest. Ona četiri su mi dobra od njega i to je to za sada :D
|
E vidiš, meni je Kita u Bila sasvim OK film. Kao i Basterdzi. Reservoid dogs isto. Pulp fikšn mi je meh, Đeki Brown li-la, Đango bezveze... Kaj još, od Sumraka do Zore... Isto relativno OK, bio bi bolji da nije Đorđe Klaun tamo.
Ali najbolji njegov film mi je, bilivit or not, 4 sobe :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |