![]() |
Rise of Empires: Ottoman
Miks dokumentarca i serije o osvajanju Konstantinopola. Iskočilo mi jučer na Netflixu, dosta dobro. Ima 6 epizoda, jučer pogledao tri, danas ću dvije, finale ostavljam za sutra. :) |
Citiraj:
Te dvije serije se bas i ne mogu usporediti (osim da se gundja o grabljama :D). Upload sam vec napisao da mi se svidja al' to je vise kao Idiocracy ili The good place, satiricna serija. Citiraj:
|
Otkrio da postoji Das Boot serija. Prva epizoda je obećavajuća.
Vidi se da su čitali Morski psi i male ribe od Hermanna Otta. |
Run, prvo sam mislio da je nekakva komedija. Prva epizoda je bila onako i da nisu namjerno napravili bait na kraju, ne bih pogledao drugu, kad su opet napravili isto... I tako, kratke su epizode pa sam do sada pogledao sve, vecinom usput dok radim nesto drugo. U zadnjoj se stvari jos vise kompliciraju. Glavni glumac mi je bio dobar u About Time i Black Mirror: Be Right Back. Glumica mi nije poznata a i nije mi bas nesto :D
|
Tl;dr:
Citiraj:
|
Tales from the Loop - tip serije u kojemu prođe 20mn i ništa se značajno ne dogodi, skoro svaka epizoda prati drugoga lika i njegovu priču. Najveći mi je minus nepostojanje jače glavne priče koja sve to čvršće povezuje ali ipak sve na kraju funkcionira kao cjelina uz par izuzetaka. Najbolje epizode koje su klasa više od ostalih i zbog kojih vrijedi pogledati seriju: sedma, osma i četvrta. Može se bez problema preskočiti treća i šesta epizoda jer su bezveze i potpuno nebitne za glavnu priču. Šteta neiskorištenog potencijala, jako dobro predstavljena prolaznost vremena, dobar stil i atmosferičnost ali dosta nerazrađen svijet, kroz cijelu seriju se provlači depresivna nota. 6/10
|
Piše danas u NL da autori Narcos Mexico razmišljaju o snimanju S03
|
Pa realno S02 je i ostavljena u zraku, može ostat onako, ali itekako ima prostora za nastavak... Mislim da će ić S03 svakako, osim ako in brojke nisu bile baš loše u što ne vjerujem, al ne znam iskreno, ne pratim te stvari nikako :)
|
Eto pogledao i 5. epizodu moje omiljenje serije (par postova iznad) :D Izgleda da ima jos samo jedna a taman se sve zakuhalo. Valjda nece blesavo zavrsiti pa nastaviti u 2. sezoni.
|
7 će biti u sezoni po imdb
Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Pogledao prvu The Last Dance - za sada vrhunska! Krećem dalje danas.
|
Stargirl, jos jedna serija o superjunacima. Malo retro, malo teen, malo (vise) neozbiljno al' glumica je, za razliku od one iz Run, bas simpa :p
|
Može neka preporuka za super nadnaravne serije? Gledao sam Grimm, Supernatural, Sleepy hollow, Teen Wolf. The 100 seriju sam gledao, ali mi ne odgovara nikako, tako da sam odustao od te serije.
Možete slobodno i par preporuka, da mi bude lakše odlučiti :D Hvala na preporukama :chears: |
Provjeri Wynonna Earp, Castlevania i Hellsing OVA Ultimate.:)
|
Dodajem American Gods, Preacher i Good Omens. Zadnju nisam gledao, ali se čini zanimljiva.
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I Know This Much Is True
Baš kvalitetna serija, prve tri epizode odlične. Ruffalo sve bolji i bolji glumac. |
Run na kraju ispala sasvim dobra serija.
|
Citiraj:
Konačno nešto od DCja što mi se svidjelo na prvu (ajde i WonderWoman sam pogledao da mi se svidjelo) |
Ako ti ne smetaju crtići, probaj Harley Quinn. Meni je super, dobra zafrkancija u ovih prvih par epizoda što sam pogledao. Nedavno je krenuo i Deathstroke: Knights & Dragons, ali samo je jedna epizoda zasad.
|
Citiraj:
Meni je svaka sezona odlična. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|