PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

geronimo_2 07.03.2014. 21:00

Citiraj:

Autor Necronomicon (Post 2559334)
Pogledao Gravity.
Bože moj koje smeće...:hitthewal:
Ok, možda su očekivanja bila prevelika ali realno ne bi dao više od 5/10.
Gluma bezveze, bez ikakvih osjećaja...

Večeras Ender's Game na programu. :fiju:

ak ti je graviti bio toliko los onda ce ti enders game bit za suicid napravit :lol2:, a mozda i ne :stoopid:.
:chears:

Necronomicon 07.03.2014. 21:04

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2559355)
ak ti je graviti bio toliko los onda ce ti enders game bit za suicid napravit :lol2:, a mozda i ne :stoopid:.
:chears:

Auuuuuuuuuu :D

Ajde javim dojmove. :lol2:

Omerta 07.03.2014. 21:29

Zadnje pogledano (moje ocjene):

Captain Phillips (2013) - 8/10 (volim istinite događaje, pa makar bili i dosadni)
Dallas Buyers Club (2013) - 8/10 (Ajme što je ovaj napravio od sebe.. Odličan film)
Rush (2013) - 9/10 ("Nemam potrebe brzo voziti (osobni auto). Ne plaćaju me za to, ne žuri mi se, čemu povećavati rizik nesreće" - Lauda.. Svaka mu čast..)
The Last Days on Mars (2013) - 7.5/10 (Ne znam zašto je tako loša ocjena na IMDB, film je posve dobar što se tiče efekata a i priče :D )

quazar912 07.03.2014. 21:39

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2559370)
The Last Days on Mars (2013) - 7.5/10 (Ne znam zašto je tako loša ocjena na IMDB, film je posve dobar što se tiče efekata a i priče :D )

ja bi radnju smjestio na Mjesec zbog tih crnih parazita....
film je čist OK, ali ima jedan recimo sličan Apollo 18 - po meni ipak napetiji i bolji.

MAGARAC 07.03.2014. 22:36

Meni je isto Ok film taj Last days on Mars. Nije nista posebno ali nekom ljubitelju slicnih SFova bu sasvim Ok..

perich 08.03.2014. 14:55

I tako bio ja jucer pogledat 300: Rise of an Empire...

po mom skromnom misljenju, 7,4 na IMDB-u mu je cca 30% previse... istina, ima dobrih fighting scena, par dobrih pomorskih borbi al sve u svemu, previse "motivacijskih - ajmo im je*at mamu" govora... Iskreno, jedan od najboljih dijelova mi je bilo dio u Sparti i nacin na koji se postavila Leonidova zena...

ovo ostalo, nisam bas zadovoljan...

HumWeed 08.03.2014. 14:59

pogledao The Colony (2013) neki dan sa nasim Morpheusom :D
dobar film za one koji vole post apokalipticne scenarije

fanATIk 08.03.2014. 17:05

Fakat ne znam što je dobro u tom filmu...

bixsy the king 08.03.2014. 19:22

Tko nije pogledao,a liježe kasno preporučujem za rane jutarnje sate na NovaTV Kubrickovu majstoriju Full Metal Jacket...pogledao prije nekoliko mjeseci prvi put taj film i čudio sam se kako sam ga propustio...obavezno gledati !

Brko 08.03.2014. 19:52

imam svojih Top 100 filmova koji su uvijek na disku i Full Metal Jacket je jedan od njih ;)

BTW, pogledo i Kuma - part II. E ovo je već puno bolje od prvog dijela. Pogotovo dio sa De Nirom :D
Trebam li gledati part III? Vidim da ljudi uglavnom kažu da je amerikanizirano sranje.

geronimo_2 08.03.2014. 20:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2559741)
imam svojih Top 100 filmova koji su uvijek na disku i Full Metal Jacket je jedan od njih ;)

BTW, pogledo i Kuma - part II. E ovo je već puno bolje od prvog dijela. Pogotovo dio sa De Nirom :D
Trebam li gledati part III? Vidim da ljudi uglavnom kažu da je amerikanizirano sranje.

naravno da ces gledati III dio pobogu :goood:
go

Nybelung 08.03.2014. 20:06

Nema razloga da ne zaokružiš trilogiju. ;)

bixsy the king 08.03.2014. 20:13

Citiraj:

:roller:
Ja danas pogledao drugi dio! :D
A ne znam druže...meni je za nijansu bolji Kum 1...gluma Marlon Branda je nenadjebiva ! Drugi dio rame uz rame...da bih riječ rekao...
A Full Metal J...bio na nekom našem programu i krenuo ja to gledat...umor me svladao i zaspao ! Bomba od filma ! Još i dan danas ne vjerujem kako mi se nije našao na repertoaru...

HumWeed 08.03.2014. 20:19

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2559673)
Fakat ne znam što je dobro u tom filmu...

nisam rekao da je super niti odlican
nego dobar

dobar = ok

ak ti se nesvidja obrisi ga i nastavi dalje

fanATIk 09.03.2014. 07:56

A ja nisam pitao što je super i odlično u tom filmu. Pitao sam što je dobro. Što je ok u tom filmu?
Film je totalna katastrofa, više naive nisam dugo vidio. Za ubit glavnog negativca mislim da jedan nuke nebi bio dovoljan.
Ne boj se, davno pogledano i obrisano. Čak sam i hard formatiro zbog tog filma... :D

MIK 09.03.2014. 08:08

Pogledao samo trailer od The Colony i to mi je bilo dosta da zaobiđem film u širokom luku.

Dallas Buyers Club (2013) - odličan film od mene 9/10.

zhaccc 09.03.2014. 11:26

Citiraj:

Ja sam isto tek prije kojih god-dvije pogledao po prvi put Kuma I i II, ali moram priznati da 3jku nisam uspio odgledati do kraja. Nikako mi nije sjela...

Baja 001 09.03.2014. 12:26

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2559370)
Rush (2013) - 9/10 ("Nemam potrebe brzo voziti (osobni auto). Ne plaćaju me za to, ne žuri mi se, čemu povećavati rizik nesreće" - Lauda.. Svaka mu čast..)

Ali sta je najjace, glumici su identicni stvarnima, odlicno su presikali sudar, bas ono ajme napravljen film :) malo me doduse zivcira ona filmska hdr sve je candy boja, ali je odlicno sve ostalo :goood:

Omerta 09.03.2014. 13:29

Hehe, istina, glumci su isti, sudar je identično napravljen i sve ostalo djeluje genijalno i doslovno autentično.

Toorop 09.03.2014. 14:12

Pogledao sam Filth, mislim da je to Syss predložio str prije... Film je dobar, za leći, opustiti se i gledati, ima nekih dijelova di sam pišao do smijeha ali ima i par scena di sam se ukenjao k'o pič*a kojekakva..

Onda, Ride Along - dobra komedija, akcija. Onaj Kevin Hart mi je tako zakon tip! Čitav film sam se smijao :D 2 dio stiže za samo 3 godine.... haha

Delivery Man - očekivao sam puno više, dobio, meh, nah, neki filimć, čisto za ubiti sat i pol ovako...

Dajte neku dobru komediju ako nije frka da gledam danas :) :chears:

ECHO 10.03.2014. 12:13

Pogledao jućer film u Cinestaru: 300: Rise of an Empire te je meni osobno film odlićan, puno krvi i sl. scena:zdero:

HumWeed 10.03.2014. 13:10

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2559871)
A ja nisam pitao što je super i odlično u tom filmu. Pitao sam što je dobro. Što je ok u tom filmu?

pa recimo ja volim post-apokalipticne filmove
u prici mi se svidja sto je cjeli svijet pokriven snjegom-ledom
i sad kako film ide imas otpricano kako su se 2 skupine ljudi razdvojile

1 je postala divlja i podlegla kanibalizmu a ovi drugi su probali ostati humani
ali kako ih je neki smrtonosan virus hvatao poceli su se ubijati i radi toga i hrane

a dok se to desava imas onu trojicu koji idu do one nastambe/postaje usamljeni
a kad dodju naidju na iznenadjenje :)

film je ok, ima solidnu pricu, malo napetosti iako je kraj glup to priznajem :P
ali nije za bacit, ima puno gorih

Master_Hrc 10.03.2014. 14:24

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2560393)
Pogledao jućer film u Cinestaru: 300: Rise of an Empire te je meni osobno film odlićan, puno krvi i sl. scena:zdero:

Ja nisam film pogledao juČer nego prije par dana....isto mi je film odliČan moram priznati.....

Artemisia i scena kad se nađe sa ovim Themistokles je najbolja :))))

IcyTexx 12.03.2014. 02:10

Pogledah maloprije Lone Survivor u kinu... Ajme sto su ti ljudi prozivjeli i prezivjeli. Ako u svemu onome ima uglavnom istine, covjece...

Sviđa mi se i pocetak filma koji je nekima bio los. Nije da bas papam propagandu, a mozda su me vec amerikanizirali, tko zna...

rodriguez 12.03.2014. 08:16

Ma film je tesko americko preseravanje, onakvi padovi sa stijena bi zavrsavali sa teskim lomovima i invalidnoscu, a ne ogrebotinama.

alengrosevic 12.03.2014. 09:04

Pogledao 300: Rise of an Empire i ne bih ga preporučio. Film je pun scena šikljanja krvi, vrlo slično izgleda kao i jedinica ali je scenarij koma.
Nevjerojatno kako "elitni" ratnici napadaju "farmere i pjesnike" sa prsima (i tu pogibaju na stotine, nevjerojatno :D). Naime u puno scena napada, ti perzijanci napadaju grke i lete prsima (doslovno prsima) na njihove mačeve, nerazumljivo :) Naravno ti farmer i pjesnici koji nisu nikad bili u ratu rade piruete, sjeku perzijance ko od šale :D
Ugl jedinica je bila super film i držala je vodu, no dvojka je po scenariju piece of crap.
No efekti i muzika su odlični, pogotovo ona scena gdje se glavni likovi kod nje u potpalublju pohvataju :D

MIK 12.03.2014. 09:06

All Is Lost - film me razočarao, puno više sam očekivao pošto volim takvu tematiku.
Sve skupa osrednje nit smrdi nit miriši. ocjena 6/10.

de sign 12.03.2014. 13:50

Citiraj:

Autor MIK (Post 2561416)
All Is Lost - film me razočarao, puno više sam očekivao pošto volim takvu tematiku.
Sve skupa osrednje nit smrdi nit miriši. ocjena 6/10.

Ja isto volim tu tematiku al mi film već na polovici bio toliko dosadan da sam razmišljao prekinut gledanje.

Burko 12.03.2014. 15:18

Sinister

znam da sam ovdje negdje pokupio preporuku, rekoh ajd, napokon dosao na red neku vecer. rezultat - pa vec dugo nisam imao ovakav uzitak u miksu horora, misterije i trilera :). odlican -> odlican film za pogledati, fina atmosfera, fine scene, svaka preporuka :beer:.

de sign 12.03.2014. 16:45

Dokumentarac Dogs Decoded.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57.