![]() |
Citiraj:
|
Pff fala bogu na Pinkbike Movies for your Monday, webscanning service ne blokira pinkbike videe na poslu za razliku od jubitoa i vimea :goood:
|
Onda bum ostao još na 3 šajbe , pa iduču sezonu kupujem SLX pogon sa 32 šajbom i XT 11-34 kazetu.
Sad sam gledao malo ove bužire moje , za 120 kn dobiš 2.5m bužira i 3.5m sajle. I sve one kurčiće male za montažu. Preultra povoljno , to u hrv. dođe barem 300kn. I još jedno pitanje , jel dosta dry fit majca i ovaj flis iz Lidla http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_24187.htm za uspon , a spust to dvoje + šuškavac? |
Ne baš Lovro, taj flis propušta vjetar i bilo bi ti hladno. Eventualno da preko toga staviš šuškavac, ali onda obavezno stvari za presvuć se gore, jer ćeš se uznojit.
Sad slijedi dosta hladnije vrijeme. |
Ubiti mi je ona debela jakna čist ok , ni jednom mi nije bilo hladno a koštala je nekih 150kn. Jedino noge moram riješit , tj. stopala , ovak gore furam 2 trenirke i to mi je dosta. Bio sam 2 debele čarape furo i opet mi je bilo hladno.
|
@Lovrix
Trebalo bi biti - takvu kombinaciju ja furam (ne smije puhati vjetar) ...ja se uglavnom penjem samo 1st layeru - mora biti debelo ispod nule da stavim flis...jucer sam se npr. u SLO na -12°C penjao iznad 2000m u 1st. layeru i tankom flisu ;) |
Citiraj:
Ovaj naćnarnasti tracer2.... :care: Defitnitivno za mene, jedina dostojna zamjena mom Cann-u, a nadam se da će tako i bit, no kroz 2-3god, prije NE ŽELIM :D |
Citiraj:
Uzet cu neke, sad koje, budemo vidjeli. |
Cuks piše se goggle ne google, za google ipak nemaš para XD
|
Dobro, isti k. Zna se na sto sam mislio :D
Ako netko ima ideju gdje bih jeftino mogao nabavit isti neka mi javi. Stavio sam oglas na db-u pa vrebam. |
Decki pogledajte si video "Fluidride like a pro"
Ak vam se nedaju citati knjige o tehnici voznje i ako zelite nauciti voziti na NN :D EDIT: sa cime podmazat lezajeve? Nes sam sada gledo po nekom forumu i par njih je reklo da svoje lezajeve podmazuju sa mastima koje se koriste u nautici. pa sam naletio na ovu mast na netu. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tnx na savjetu Nik.
Poludio sam jucer kad sam nasred 57ice morao stat jer mi je blato uletjelo u oko. |
To nije bilo blato to je bilo stablo Cuks.
|
Citiraj:
|
Hehehe. Sile, mucki provokatoru ;)
|
Citiraj:
Offtopic :P kupio danas hero2, vrijeme je da se snima :D Ali nisam imao para za LCD bacpac tak da ne znam kak ce to ici s namještanjem... |
ta daaa :) sad sam dobio otkaz za ozbiljno :) radim do kraja meseca, imam jos 11 dana godisnjeg, tako da bit ce voznje ako nista drugo :)
al znate koja cudna situacija, jucer kad mi je priopceno osjetio sam olaksanje :D |
Ko ga yebe Deda;)
Uzmi si malo veco godisnji, odmori se i vozi se, a usput trazi novi posao po mogucnosti manje stresan. |
Citiraj:
na ljeto cu bajkom na posel :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja vec drugu, trecu godinu idem sa biciklom na posao i moram rec da je predobro :) |
Stigla mi vilja , danas navečer ju montiram , can't wait :D
|
Jel moze neka preporuka za dobar xc/am obruć, slomio sam se u subotu i otisao prednji kotač, dt swiss x1900 wheelset, imam 95kg, naručio novatec nabe jer ove imaju 28 rupa
|
Od mavica XM719 šta je dostupno kod nas, ili nešto tipa ZTR arch/flow.
Ja furam prvu varijantu s novatec nabama. Mislio sam ić na ovo drugo, ali sam dobio popust i nije mi se dalo čekat. Cijeli kotači me ispali 1600kn, slagao sam ih sam. |
Da....450kn kod buhina....ode lova + žbice cca 150
|
Dobar je taj obruč, isplati se dat za njega... Najbolji omjer čvrstoće i težine.
|
E ljudi kako kupujem kočnice na 2 računa, da li drugi račun isto može glasit na mene, iako netko ide samnom?!
|
Citiraj:
Naravno da ne. Na jednu osobu, jedan racun do 150eur. |
Znači drugi račun npr. na buraza stavim ako ide samnom?
|
Na bilo kog ko ide s tobom. Ne mora bit familija. Problem je što su u bajkmaniji spori za poludit, tako da nisi siguran kad će točno to bit u Brežicama, pa moraš uzet nekog fleksibilnog "no lifera" da može otić s tobom kad se njima sprdne to poslat. Pozitivno je što pošta čeka tamo neko vrijeme (sad jel osam dana ili 2 tjedna ubi me ak znam).
|
da. al ak nece moc ic sa tobom onda si u problemu :)
Jer jer onda nebus mogao potvrditi taj racun jer ta osoba mora biti sa tobom u autu ;) Meni se je to desilo ali mi je slovenski carinik izasao u susret i potvrdio taj racun i reko je da ga ne pokazujem nasima :D |
Citiraj:
|
A vidjet ćemo kad će stić, trenutno sam bez bajka. Ako pošta radi do 18 sati kako piše onda nije problem. Pokupim buraza na poslu i zaletimo se.
|
Meni i Siletu je SLO carinik usporedjivao sadrzaj racuna i dijelove koji su bili u kutiji - dio po dio pa sto je na kojem racunu. Fino smo vadili dijelove i pokazivali mu.
To sam dozivio prvi puta, obicno udare stambilj i teraj dalje. Vjerojatno zato sto je datum na racunu bio star par dana pa je isao provjeriti. Na kraju nas je i pitao kako to da datum nije isti, pa smo mu objasnili da je roba poslana ranije na poste restante. Sad me zanima koliko cu cekati povrat poreza na moj devizni, ako budu spori kao kod Vuce, mogao bi im navratiti u Ljubljanu. :D |
Vuco nisi na Strmopeći? Ili si se već vratio? Reko mi je Adax da namjeravaš ić, pa sam se lomio da li da odem opet probat...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A povrat love sam cekao dugo i jos mi je onda uplatio 16€ manje, pa sam se i sa time natezao, pa je reko da je uplatio i taj ostatak al ja ga i dalje ne vidim na racunu :stoopid: Tak da mu moram ponovo poslat mejl da vidim kaj je sa time. |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |