![]() |
Jel prati netko The Crowded Room ili Hijack?
https://www.imdb.com/title/tt14417718/ https://www.imdb.com/title/tt19854762/?ref_=fn_al_tt_1 Sad je već dosta epizoda vani, dojmovi? |
Hijack
Dobra isplati se pogledat Al moram skinuti kapu onome tko je preporucio Mr.Inbetween. Serija je vrhunska! |
Citiraj:
..ali serija je jebena... idem bacit oko na S02 ... a foundation ... nek puste sve pa ću u komadu. nemam živaca za čekanje - doslovno zaboravim kaj je bilo jučer a ne prije 7 dana. |
Mene Bear jako podsjeća na Shameless.
Glumac je isti, ali uloga mu je jako slična, kao da se malo i nastavlja na Shameless Grad je isti, pa su i lokacije poznate, likovi su podjednako karizmatični, njihovi odnosi i način komunikacije skoro pa identični i uvlače se pod kožu na sličan način. Komotno bi moglo proći pod Shameless spinoff da je priča malo drugačije posložena. Epizoda s božićnom večerom u S02 je čisti Shameless. |
Na kraju sam pogledao Bear s01 i s02 i mogu reci da je super serija (i nisam prebio nikoga). Drukcija je, na momente pozelim pregristi daljinski, ali ima nesto u njoj sto me guralo dalje. Radnja se lijepo razvijala u S02. Likovi su isto dobro pogodjeni!
Vecera je bila bas melem za gledanje :) Nisam pratio Shameless pa je nemam ni sa cim usporediti. |
Jel gleda ko Secret Invasion?
Nešto sam kao fol pogledao jednu ipo epizodu, ali nije mi se baš uhvatilo... čak ni kao Marvel fanu |
Pratim ja, al i nije neka sreća...
|
Citiraj:
Kenja žešća kao i sve Marvel serije, ali ova je baš na dnu kao She-Hulk ili Ms. Marvel. |
Znači nije do mene... :)
|
Završio sam From.
Razumijem "neprijateljstvo" prema seriji, jer gluma je malo plastična, i radnja je i dalje nejasna, ne drži gledatelja za ruku. S tim stvarno podsjeća na Lost (koji je na kraju usro motku), na način da pokaže sve, a da i dalje neznaš ništa. Meni se osobno sviđaju takve serije. Ako ima netko preporuku nečeg takvog, Midnight Mass, The Midnight club kao primjer jer su kratke i zaokružene priče, ili nešto što se razvlači poput Lost, From, Manifest, Into the night neka se ubaci. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dark, 1899, Yellowjackets, Heroes, X-Files i ako voliš Stephena Kinga, onda imaš Under The Dome, Mr. Mercedes, pa i stare It i Shining mini serije koje su obje bolje od filma (ne mislim na remake nego original). The 100 je bio skroz ok do negdje polovice druge sezone, onda postane Beverly Hills u svemiru.
|
Fringe?
|
Fringe je meni bio odličan!
|
Citiraj:
|
Vezano za Silo tv show...
Možda će nekoga zanimati... S01 tv serije, ovih prvih 10 epizoda koje su snimljene, pokrivaju prva tri dijela knjige "Silos" u hrvatskom izdanju Znanja iz 2013g. Dakle "Holston", "Prava mjera" i "Izbacivanje". U originalu to su knjige : Wool (July 30, 2011) Wool: Proper Gauge (November 30, 2011) Wool: Casting Off (December 11, 2011) Uglavnom knjiga i ekranizacija se dosta razlikuju... neću spoilati, knjiga je dobra, nisam mogao dočekati S02 pa sam krenuo čitati i nisam zažalio |
Fringe odgledao odavno, kao i X-Files, 1899 mi nije legao, Heroes bio ok, Yellowjackets nikad čuo.
|
Citiraj:
|
Ovo nisam očekivao :lol2:
Od čega neće napraviti seriju. Spyro? |
Citiraj:
|
Onaj dio "da ne spoilam" i "nećemo spoilati" i "koristiti će mo SPOILER button " to si preskočio?
|
Sorry na Tapatalk nisam vidio taj button.
|
Na sredini sam druge sezone The Bear
Ne sviđa mi se ni najmanje a stvarno se trudim naći išta svijetlo u njoj jer volim tematiku kuhanja. Serija je ko teška nesreća - teško za gledat ali ipak gledaš. Ako volite drame o disfunkcionalnim ljudima, sumornim životima, nepotrebnom stresu i svemu onome što inače opterećuje ljude onda gledajte, inače izbjegavati u širokom luku. Meni nije zabavno gledat situacije iz lošeg u gore uz puno stresa i nepotrebne vike |
Gleda se Battlestar Galactica, žena gleda po prvi puta.
Ja je nisam gledao cijelu vječnost, i mogu reći da svaki dio sa Gaiusom je jebeno mučenje, kad bi barem bila neka bootleg verzija sa 90% izrezanog Gaiusa, da zadrže samo dijelove vezane za završetak priče. |
Zašto gledaš onda :D
|
Žena nije nikad gledala, a ima želju, pa gledamo zajedno.
|
Samo potvrda da je glumac vrhunski odradio ulogu Gaiusa. U vecini scena mu je u drustvu ona hibridna plavusa, pa kome je muka od njega, valjda nije od nje :p
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Apsolutno se slazem sa Gaiusom, cringe mi izaziva uvik haha |
https://www.gamesradar.com/silo-seas...wn-indefinite/ :(
Nisam ni znao da se sprema Gladiator sequel. Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Izašla nova sezona Futurame, epizode idu jednom tjedno. Na Hulu ili Disney+.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
U sredini druge sezone smo BSG-a, taman sve postaje SPICY, Gaius ima ulogu ko i drugi sa minimalnim udjelom plavojke, čak je i zarazno i meni koji je već odgledao sve.
|
Witcher 3 - ako vam je 2. sezona bila loša, ovu komotno preskočite, jer je 2. sezona remek-djelo za 3. :)
Eksponencijalan pad svaka epizoda ima, nije ni čudo što Cavill nema više veze s tim odronom. |
Jako je losa, istina. Pogotovo kraj.
|
Šta vam točno ne valja u 3. sezoni Withcera?
Meni je bilo zabavno. Jedino sto me jače zasmetalo je kad Inače mi je sve skupa simpatično. |
Serija Twisted Metal;
Odgledao prvu sezonu. Na kraju mi je ispala dobra serija. Na momente ima praznog hoda, ali sve u svemu zadovoljan sam. Sjetio se odmah dana kada smo uživali u igri i prepoznao neke likove/vozila. Zadnji nastavak mi je najbolji, jedva čekam drugu sezonu. |
Hm, prvi put čujem za to, trailer zgleda fun. Daću šansu.
|
Citiraj:
|
Pogledao tokom vikenda Secret Invasion. Ako je to budućnost Marvela, neka scenaristi slobodno ostanu u štrajku.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |