![]() |
Da nije upaljen mix WPA2 i WPA3 (ako ga podržava taj ruter)? Neki uređaji imaju problema sa spajanjem na takav mix i rade samo kad se ugasi WPA3.
|
Moguće, nisam ništa to dirao, trebalo bi probat promijenit pa ćemo vidjet dal radi, budem već jednom... KLIK
|
oslobodili su me izlaznine ,ali poslali su mi račun sa naknadom za isključenje od 200kn + pdv-250kn + mala + trifa punu cijenu,makar je broj bio samo 10 dana kod njih.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Upravo dobio službeni mail od A1, da iako sam u zadnjem mjesecu ugovora (istiće 04.08.), moram platiti penale za raskid. |
zasto bi me bnet iz cista mira maknuo iz CGNATa? upravo mi se rebootao router i sad vidim da nema cgnata.
|
Citiraj:
kroz jedno 4 godine 2x mi se dogodila ta prica |
Zna li netko kako staviti dvije usluge različitih vlasnika u Mozaik? Radi se o dva 2D paketa. Je li mogu ja samo to riješiti ili mora i drugi vlasnik zvati odvojeno? Je li oba dva dobijamo popust od 10 kn na račun?
Hvala |
Mislim kad bi to išlo da bi svi susjedi bili u mozaiku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inaće dovoljan je oib i glas vlasnika broja preko telefona |
Citiraj:
Ma radi se o meni i bratu, stan do stana, svaki ima 2D paket. Nema nikakve naplate, kad jedino oba dobivamo račun manji za 10 kn. Ako sam ja dobro razumio? |
stari i ja smo u mozaiku, 2 adrese različite, on dobije svoj račun, ja svoj, ja jos imam i mob unutra pa imam popusta na oba računa, i on na svom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
''Pozdrav , može. https://static.xx.fbcdn.net/images/e...1/16/1f642.png Jedna MOZAIK grupa može imati 7 mobilnih usluga, 2 fiskne usluge i 2 adrese. Magdalena'' |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Oni koji su "na listi" nebi ga trebali dobiti,
ostalima je lutrija / kako ih dopadne ... |
Citiraj:
|
Pa što nije dobro ak te maknu? Znači da nemaš neka ograničenja koja zbog cgnata postoje. Ne znam što bi bila prednost kad si na njemu.
|
Nije da imam nekih prigovora, samo mi je bilo cudno :)
|
Uzeo sam 1Gb net i NISAM se usrećio :hitthewal:. Dapaće.
Test prema optimalnom serveru: https://i.postimg.cc/m2BRZPjk/Clip.jpg I prema A1 serveru: https://i.postimg.cc/Pqm2q52f/Clip-2.jpg Router je Tehnicolor. Probao sam sa spojenim njihovim kabelom iz vanka direktno u router (bez razdjelnika), a mrežni kabel je CAT 6 diretno iz routera u računalo. |
Jel mozes u tom novom Tehnicolor viditi jacinu signala?
|
Citiraj:
|
Ne treba ti 2.5 Gbit kad ne ide ni 1 Gbit, a niti imaš na što spojiti tih 2.5 Gbit.
|
Treba imat i jaci komp, koji ce izmjerit gigabit
Ako je kakav lap za celerom ili N šit, i3 Jok jok… Kad mjeris, vidi dal browser lupi cpu u 100% load |
Ja sam još na nekoj opciji B.net-a kabelski internet 120 Mb/s. Neki dan me zvali iz A1 trebao bi se prebaciti na drugu uslugu ovo kao ističe. Bila bi opcija 179 Kn za 200Mb/s ili 209 Kn za 1Gb/s. Te brzine mi nudi na našoj adresi a znam da kod nas u zgradi nema optika. Dali je moguće da se ostvariti brzinu do 1Gb/s preko kabelske infrastrukture?
Sent from my Aquaris X Pro using Tapatalk |
Citiraj:
moguce je koristenjem docsis 3.1 standarda kojeg su uveli krajem prosle godine kad su i poceli nudit 1Gb/s preko coaxa... |
Citiraj:
Citiraj:
Moguće je, ali pogledaj moje slike speedtesta stranicu prije. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |