![]() |
Papiri homologacije i porez. E sad ne znam kak stvari stoje pošto je auto u EU a proizveden je u Americi, iako auto stariji od 6 mjeseci se smatra rabljenim
|
btw. viđena srebrna Tesla, Zg tablica nekidan, na istom mjestu di sam vidio i prvu Teslu, kod srednje skole Tesla :D
|
sex |
Jel itko osim mene ima osjecaj da na cesti (po Zg) nikad nije bilo vise skupljih autiju? Pod nikad mislim u zadnjih 5 godina. :D
Svaki dan vidim bar jednu novu S klasu, hrpu Audija A8, A7, A6 i S varijanti sa svim onim ludim novim LED svjetlima, A45-ica ima koliko hoces, novih Bembura... |
PA ljudi se polakomili otkad je najavljen oprost duga :D
Činjenica je da je kreditiranje i lizing postao trend, nekoliko puta veći nego devedesetih. Koliko primjera oko mene kaj imaju skupe aute na kredite. Dok se u birtiji zbira za pivu :) Naravno da sam ljubomoran, kakvo je to pitanje :D |
Istina...i ja sam primjetio (puno blejanja kroz prozor tramvaja od kad nemam kolica), hrpe novijih premium marki, od A klase do a8 ice...
|
I početak godine, dosta tvrtki na kraj godine uzima aute zbog poreza :fiju:
|
ja sam se upravo ganjao od jaruna do izlaska sa slavonske na držićevu sa novim audijem a6 kojem samo piše tdi i quattro i ima dve spulje... dakle 3.0 vjerovatno.
frajer ga je stiskao koliko ide i to je bilo očito brže od mene... svejedno brže sam sišao sa slavonske :D |
Citiraj:
|
Mislim da je većina tih auta na firmu ( leasing ). Tako da je to auto od firme a ne tvoj, frkne firma- frkne i auto.
Makar da, primijetio sam da je kao svima teško i recesija a vozni park maltene kao u Dubaiju. No, meni je drago, bolje da ima nego da nema. Jedino priznam ove što uzmimaju kešom, ostalo je sve "u oblacima". P.S. makar auto nije danas mjerilo ničega, evo ja si gledam: kada bi imao novca da si kupim auto kakav želim, već imam skoro za stan. Pa naravno da će radije biti stan pa ga rentaš pod stare dane. |
U špici svetske recesije premium brandovi posluju najbolje,već nekoliko godina.
Svetski balon :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemam niš protiv da se uzimaju auti ako se ima, pa i na firmu - zakaj ne... Ako je jeftinije nego da si digneš plaću i platiš gazilijun poreza na to.
Samo primjećujem da ima hrpa visoke i ultravisoke klase autiju na cesti. |
Citiraj:
|
Tak je i meni urnebesno u retrovizoru pratit lika koji vozi "slalom" a ja vozim normalno i cijelo vrijeme je iza mene. Samo ga gledam kako se šalta, a nikako da bude ispred. :D
|
Jedan genijalac :lol2:
Kako da stavim youtube video da se vidi ? :D EDIT: Hvala na pomoći :goood: |
klikneš na napredno, klikneš na youtube ikonicu, i pejstaš samo onaj dio iza v=
u ovom slučaju 2QbQ9lBoDu8 |
kak je taj završio u vodi,stigao za vrijeme oseke? :D i kaj je tak težak da ga ne može ni malo pomaknut? kak wrx može?
:goood: |
Citiraj:
Citiraj:
Druga je stvar kad se auto uzima kao fizička osoba. |
Nego dečko, jeste natočili do čepa? Nemam pojma koliko su ove dojave realne, ali nekako mi se čini da idem sutra nakjasnije s karnisterima na benzinsku :D
|
Citiraj:
|
pa poluozbiljno,je asfalt,al mokar sa bljuzgom i snijegom,nije ni to bajno..
|
Citiraj:
|
8-9lp navodno
|
Oh noes, 5 kuna na 60 litara.
|
One step up. Of many to come.
|
Eto, preduhitrili me kolege. Da, priča se o nekom sitnom poskupljenju, no opet, moguće je da drastično poskupi odjednom. Gledam ovo zatvaranje rafinerija, može svašta još biti.
|
:nuts::nuts::nuts: Ohlins RT od danas na Ivoninom Eveku - vražje koja razlika naspram prije!
|
Citiraj:
Sigurno je ko novi auto. :D Uzivaj. Malo sam pogledao za koje aute se to nudi i skoro sam krepnuo kad sam medju Evačima i 911-kama vidio Suzuki Swift Sport. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |