![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedini koji sam gledao dvaput il čak triput(sistem švercanja u bivšu Uraniu) je bio Space Jam :D |
Citiraj:
Nemoj me pogresno shvatiti, imamo ocito isto godina. Takodjer sam uzivao u filmu. Vise puta. Film mi je bio fenomenalan. Sad na taj, ali i na slicne filmove gledam sa podsmijehom i pravdam se da sam bio dovoljno mlad i glup da mi se to svidi. Taj tvoj dotepenec ako je bio tvojih godina ocito je imalo malo vise soli u glavi od nas dvojice :D |
Moguće, ne upropastavaj mi djetinjstvo :D
|
Očito ste prije bili maštoviti i prihvaćali nešto što se zove film a ne dokumentarac dok ste sada postali mrgudi koji u svakom filmu žele vidjeti realnost a pogotovo u nekakvim alien filmovima iako nismo još upoznali nijednog aliena. Bar ja nisam.
|
Citiraj:
Pogledao Extinction sinoc. Solidan film.Vise drama, nego ista drugo, ali nije los.Bas mi je fino legao u subotnje vece. |
Citiraj:
|
Haha. Imas pravo. Moram opet počet valjda upoznam kojeg.
Pogledao Tomorrowland. Super film jer je ispunio moja niska očekivanja :) |
Citiraj:
|
Trenirao i igrao sam rukomet u osnovnoj ako te baš zanima.
A košarku nikad nisam volio niti mi je bila pretjerano zanimljiva, tako da mi ni NBA nije bila interesantna kao ni taj "film" i općenito onaniranje na isti ;) Tako da eto... Slijedom događaja, film mi je glup te nezanimljiv. ;) |
Prosao je 21.10. 2015. a da nitko nije spomenuo ...
Back to the Future :D https://www.snowfactor.com/wp-conten...ure-banner.jpg http://screenfish.net/wp-content/upl...the_future.jpg Vidim da je izasao novi: Back in Time 2015 , dokumetarac - al svejedno me veseli :goood: http://www.imdb.com/title/tt3118874/ http://i.imgur.com/0Hhi8q6.png |
|
Bone Tomahawk.....THE GOOD, THE BAD AND THE UGLY meets The Green Inferno....thumbs up
|
Black Mass 7-8/10
U tom rasponu mi je, 7-8, očekivao jesam više, ali ajde možda sam previše očekivao. |
|
Citiraj:
|
Ma da nema deppa bilo bi 6
|
neki dan iz insomnije i generalno dosade pogledao na telci ghost rider 2 (nisam ni znao da postoji)... dakle takvo kolosalno smeće od filma ne znam da li sam u životu pogledao.
jedino pozitivno u filmu je što pol filma je onaj cgi kostur da ne gledam odvratno lice onog konja nikolas kejđa koji je glumom u (pol) ovog filma digao ljestvicu loše glume na neke potpuno nove razine nepoznate čovječanstvu. užas. |
the martian - 4/10 - okej prica, lose razradjena. linearna, kraj ocekivan nakon petine filma.
|
Superbob - s*ranje 4.3/10
Bone Tomahawk - vrlo dobro, scenarij dobar, glumci odlični, kombiniranje westerna i horrora 7.5/10 |
Karte u Cinestaru za sljedeći utorak po 12 kn. Tak da kupite dok ima ak planirate u kino ić ;)
|
Citiraj:
|
Maraton mađarskoga filma?
|
|
Citiraj:
U jednom trenu filma se tuče "sam sa sobom", reko ovo mora biti dobro. I očekivano, je! |
dajte mi nabacite par hororaca dobrih za sutra navečer, može i komedija horor može čisti horor da se usereš, samo da je dobar, gledljiv
|
Nije film, nego serija, ali svejedno preporučam American Horror Story. Pustiš si cijelu sezonu i imaš i više nego ispunjenu večer :)
|
tenks ali baš film potrebujem :D
|
Prozuji po netu "bedt french horrors". Ima odlicnih, boljih od holivuda.
|
Sinister i ako nađeš, Sinister 2
|
|
sumnje na to nemam ni najmanje ;)
|
Citiraj:
Dakle, ne zanima me. |
Hitman-Agent 47 - puno akcije, malo mozga, nešto SF+reklama za Audi. Kao da ga je producirao Luc Besson.
Mission Impossible-Rogue Nation - još više akcije, malo više mozga, više SF-a+reklama za BMW. Sve u svemu, za izgubiti vrijeme jedno kišno popodne. Of kors, vaš mozak mora biti na Off. |
Znači ako je sunčano da ne gledamo :)
|
|
ja sam sinoc poceo gledat taj bone tomahawk i nakon pol ure ugasio.
radnja totalno sporo sve,dosadno do bola. ne kuzim? |
MI ti tu ne možemo pomoć. Ukusi su različiti.
|
Ljudi ne razumiju da Bone Tomahawk nije zamisljen kao cisti horror slash, vec nekakva kombinacija zanrova, sporo-goreca radnja sa dodatkom ljudozdera i slicno.
Meni je film bio zanimljiv i ugodno sam se iznenadio, jer vec dugo nisam pogledao nekakav western, pa mi je ovo bas fino sjelo plus taj dodatak kanibala, odlicno. The Green Inferno + The Good, the Bad and the Ugly. Jos sam pogledao The Gift .Solidan i zanimljiv triler.Nema previse akcije, pa ako to ocekujete ostati cete razocarani. Ali, dobra je radnja i zanimljiv je film, a i na kraju filma ostanes malo zatecen i postavljas si pitanja.Ima cak i dobru poruku, po meni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |