![]() |
Evo pogledao EVIL DEAD serijal.
The Evil Dead (1981) ..... baš odron od filma Evil Dead II ..... Radnjom kao da prvi dio nije ni sniman. A ono može proći (možda?) Army of darkness aka Evil Dead III ..... Definitivno najzabaniji dio (urnebesno), nema potrebe gledati predhodnike. |
Citiraj:
Postoji i IV, remake jel. I nemoj tako o ivl dedu iz osaemdeset prve, pa to se gledalo na piratskoj VHS kazeti sa srpskim titlovima prevedeno kao "mrtvo zlo", u generaciji poznato "onaj film di lik odreže ruku i stavi motorku":lol2: |
Citiraj:
Edit: Evo par filmova iz 81' za pamčenje: Mad Max 2 Indiana Jones i otimači izgubljenog kovčega Das Boot For Your Eyes Only Excalibur Victory Southern Comfort Le professionnel Death Hunt .... |
Pogledao Headhunters i nije mi sjeo. Zapravo bih rekao poprilicno bezvezan film. Kako netko rece vise holivudski...
|
Ne sjećam se, jesi ti ono bio rekao da ti je "Girl with Dragon tatoo" bolja američka verzija od orginala iz Švedske?
|
Taj sam :goood: Ne kazem da mi Headhunters ne valja zbog toga nego potvrdjujem da je vise holivudski nego nordijski kako se vec pricalo. Sama prica mi je bezvezna, 4/10.
|
Budući da unatrag 2-3 godine sve što ti popljuješ, meni ispadne vrlo dobro ili odlično (mobiteli, ekrani, filmovi)... tako da večeras konačno gledam Headhunterse :)
I vjerujem da će mi bit dobar :) |
Vjeruj ti vjeruj :D Fan pobesnelog maksa pretpostavljam? To je jedini film kojeg sam popljuvao ovdje :D
|
Citiraj:
|
pogledao jučer u maratonu iluzinosta i prestige... tko gledao nije, ne zna da živi :D
mrak filmovi! |
Djes bio dosad? U Pyongyangu? :D
|
ne, ne... ovo je 2-3. put da se razumijemo ;)
|
Pogledao danas inside out. :) Svaka preporuka. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znači imalo bi pribavit. Citiraj:
|
Vidiš vidiš, Misery... gledao sam ga 10 puta ali ne u zadnjih 10 godina... moram to stavit vo spisak :D
ali večeras ide Inside Out po Hammovom navođenju ;) |
Citiraj:
Pogledao The Jacket napokon.Odgadao sam ga gledati jer mi ne lezi Brody nikako i posto mi je bilo dosadno ovih dana (imam gripu, yay), odlucio sam ga pogledati. Solidan film.Zanimljiva prica, ali mi je kraj totalno bedast. |
pih... pa jel vi mene svi stvarno smatrate amaterom? :D
|
Uhmmmm....da :D
Brko kakv ti je norveški bil na kraju? :) |
črabl ti si isključen iz panelista ocjenjivanja :D
|
Nisam gledal, napil sam se :D
|
Citiraj:
|
majku ti tvoju (makar i moderatorsku), ali još uvijek si na ovoj temi :D
|
Pogledao jucer ovo http://www.imdb.com/title/tt0988108/
Estonski film na temu srednjoskolskog masakra. Vrlo dobar |
|
Citiraj:
Da nebi ostali u sjeni Matrix-a jer to nezasluzuju, navest cu su sljedece filmove: Gattaca Dark City Equilibrium The Thirteenth Floor Frequency Constantine The Island Ghost in the Shell |
Knock Knock - kakvo smeće od filma. Keanu Reeves sve više glumi u smećima, ide stopama Cagea izgleda.
|
Citiraj:
I, naravno, soundtrack koji se savrseno uklopio.Najezio sam se... |
Citiraj:
Citiraj:
Jučer pogledali Run all night. Ono solidan film. Liam Neeson i njegove dobro poznate potjere. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ova stvar koju sam stavio mi se fantasticno uklopila u atmosferu filma, tim bolje sto ju je Jennifer sama odradila i puno je bolja od verzije Anite Kelsey. Jedina zamjerka je sto je, opet po meni, film mogao leggero ici i preko dva sata, da se jos par stvari dodatno pojasni i objasni.Ali, nista za zamjeriti.Uistinu fantastican film. |
nikad čuo... sram, sram, sram.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
no kaj, priznao sam yebemu mater... mogao sam prešutiti i svi bi se pravili kao da se ništa nije desilo :D :D :D
|
Fibra postojana? :D ono....yify like today?
|
36.5 on spot :D
ide, ide na listu, bez brige ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, malo se salimo.Leggero. ;) I'll just leave this here...ne krivimo vas. :D Citiraj:
|
Citiraj:
Zato sam i u startu i napisao : Citiraj:
Zadnja 2 sam ubacio jer su slicni sa gornjima i spadaju među njima, a dobri su :) Kome je Matrix dobar neka obavezno pogleda The Thirteenth Floor Vezano za Matrix , ... koga zanima i ima strpljenja nek pogleda |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47. |