![]() |
Čuli zašto. Zato. :D
|
Citiraj:
Nekoliko postova unazad spominjala se Kum trilogija...sram me priznati,ali ja to nikad nisam pogledao.:o I sjetih se da mi kolega u knjižnici ima sva tri komada na dvd izdanjima...el da posuđujem to ili ne ? :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako te pale filmovi poput Trona, Transformersa, itd. možda ti neće biti zanimljiv :) |
Citiraj:
Ali Kumovi stoje na hardu da se mogu pogledat u bilo koje doba mjeseca/tjedna/dana :) |
Citiraj:
|
http://www.imdb.com/title/tt1821549/reference
Preporuka ako ništa onda zbog starog, nekoliko predobrih scena :D teško će dobit Oskara, ali potpuno bi zaslužio |
Meni su Kum 1 i 2 vrh, ali 3 mi je nekako meeeh. Gledao sam ga tjedan dana jer bi svaku večer zaspao :D
|
Kum se mora pogledati. Kao i 'Bilo jednom u Americi'. To je pitanje opće kulture.
|
istina, trojka je ono, cisto da se pobere lova i zavrsi trilogija. sve se vrtilo oko love jer su se duvall i pacino pokefali oko honorara i na kraju duvalla nije ni bilo u trojci.
ali kak god okrenes, zadnja scena treceg nastavka je nezaboravna. |
Stari i ja gledamo ovu trilogiju na godišnjoj bazi.. Meni nema boljega filma..
|
Citiraj:
Evo trčim u knjižnicu pokupit sva tri kumčeta pa ću ih odgledat za vikend. |
neka dobra komedija mi treba! hitno!
|
Citiraj:
|
Frozen
Fora crtić, malo previše pjevanja za moj ukus, ali zato ima meni jednu odlicnu stvar (ne brinite, potrudil sam se potražiti pjesmu bez videa :D) sveukupno bi mu dao nekih 7.5 i nekak mislim da budu škole i vrtići za par godina puni djevojčica imenom Elsa :D |
kakav je ovaj I Frankenstein=
|
dali zna neko ime filma, bolja polovica sad baljezga o njemu... o nekakvoj kradi staroga novca koji je odveden u spalionicu, medutim neka cistacica i uza banda/organizacija organizirava, ukljucujuci i pandura organizaciju krade tog novaca.... ja nikad cuo, mozda neko zna o cemu je rijec?
|
|
Citiraj:
|
trebam podsjetnik/pomoc.... radi se o filmu koji, po mom sjecanju ima nekih nordijskih bogova u sebi... Loki-ja mozda... jedino cega se sjecam je da je u jednom trenu glavni lik stajao na nekoj litici i u daljini gledao kak ubijaju ljude u nekom naselju na drugoj litici... i negdje pred kraj, ko da neki bogovi/djavoli izlaze iz neke kocke u podzemlju, a jedan od "dobrih" vitla nekim lancima zlatnim i bije ih...
ima ko kakvu ideju? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slučajno naletio danas na Dallas Buyers Club i film je predobar. Apsolutno sam oduševljen i preporuka svima. :)
|
Citiraj:
I gore navedeni je odličan. Mislim da je Charlesu Bronsonu to bila 'the uloga'. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Once Upon a time ne triba ni spominjat... |
ček malo, gravity dobio 7 oskara :stoopid:
pa niste govorili da je to smeće od filma? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |