PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

adaksinjo 22.04.2020. 21:35

nemoj dalje gledati, prva sezona je jedina vrijedna spomena, dalje kreće sranje :D

SympForTheDevil 22.04.2020. 22:48

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3399690)
nemoj dalje gledati, prva sezona je jedina vrijedna spomena, dalje kreće sranje :D

X

webstartm 22.04.2020. 23:11

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3399690)

X 2 :D

Mladenxy 22.04.2020. 23:25

Better Call Saul

Tko će dočekati iduću sezonu....predobra serija.

partwish 23.04.2020. 10:15

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3399720)
Better Call Saul

Tko će dočekati iduću sezonu....predobra serija.

Koliko sam nešto pročitao, iduća sezona je ujedno i zadnja.

Mommistake 23.04.2020. 10:17

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3399583)
Mr. Robot prva sezona odlična, krećem s drugom.

I tu prestani gledati.

tizhu 23.04.2020. 12:15

agree

Gilbert5 23.04.2020. 13:02

Better Call Saul zadnja epizoda sezone 10/10.

Mirkopoter 23.04.2020. 13:07

U vezi komentara na Mr. Robot gore... reklo mi je više ljudi da je druga sezona slabija, ali da vrijedi gledat jer kasnije postane sve bolje i da ima dobar kraj tak da ću ipak dat šansu i gledat dalje.

dada-as 23.04.2020. 13:19

Better call saul EPIC!!!
Kad ce doci nova sezona, tko ce se docekat toga?

BOSCH gore spomenuti odgledao 4 epizode i jasno mi je zasto i ove sezone su ocijene jako visoke, odlicna sezona, zanimljivo, pravo detektivski.

adaksinjo 23.04.2020. 19:29

Better Call Saul me jako podsjeća na Mandaloriana i to po tome što je u obadve serije radnja jako spora i ne znam zašto, ali to mi baš odgovara.

ogromna količina vremena odlazi na šetnju raznim krajolicima (pretežno pustinja :D), a baš zbog toga mi je i Fargo jako dobar, ona uvodna špica i prvih par scena u svakoj epizodi (sjevernoameričanski snijeg i led) su jako dobra motivacija za gledati dalje :D

dada-as 23.04.2020. 19:36

Mislis prve dvije sezone?

Mommistake 23.04.2020. 20:10

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3399837)
U vezi komentara na Mr. Robot gore... reklo mi je više ljudi da je druga sezona slabija, ali da vrijedi gledat jer kasnije postane sve bolje i da ima dobar kraj tak da ću ipak dat šansu i gledat dalje.

Nije slabija nego je kompletno sranje.
I početak i kraj sezone. :D

LAcy 23.04.2020. 21:32

Seinfeld se vraca na male ekrane. Serija je legendarna al' ono sto je zadnje radio, Comedians in Cars Getting Coffee, je meni bilo bez veze. Pogledao par epizoda i odustao.

Brko 24.04.2020. 01:43

Ako ćemo pošteno, samu seriju Seinfeld (koja mi je odlična) su nosili George, Elaine i Newman + još neki likovi.

Od donekle podnošljivog Kramera, Jerry mi je bio daleko najlošiji i najgluplji lik u seriji :) ironično ;)

Mirkopoter 24.04.2020. 02:05

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3399943)
Nije slabija nego je kompletno sranje.
I početak i kraj sezone. :D

Treću i četvrtu nisi gledao?

LAcy 24.04.2020. 05:26

Seinfeld seriju su nosila 4 glavna lika. Svaki je imao svojih ~5 minuta i to je bila dobitna kombinaciju za ~20 minutni sitcom. Pojedinacno, ni jedno od njih nije dovoljno zanimljivo za citavu epizodu. Sto se i pokazalo na solo projektima. Osim upravo Seinfelda kad radi stand up.

chief_wolfinjo 24.04.2020. 06:09

Seinfeld meni osobno nije loš, mada iskreno nije nešto niti specijalno smiješan... pogotov prve dvije sezone...

recimo bolji je Frasier :chears:

Tajl3r 24.04.2020. 07:41

Uff i onda se pitam zasto ne citam ovaj i film topic

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

quazar912 24.04.2020. 08:06

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3400000)
Ako ćemo pošteno, samu seriju Seinfeld (koja mi je odlična) su nosili George, Elaine i Newman + još neki likovi.

Od donekle podnošljivog Kramera, Jerry mi je bio daleko najlošiji i najgluplji lik u seriji :) ironično ;)

I ja bi se složio da budem najlošiji i najgluplji lik u nekoj seriji a da onda imam milje $ na računu :D

U seriji george mi je najdosadniji i najiritantniji.
Kramer top..nešto kao Trigger u Mućkama:goood:

WraGG 24.04.2020. 08:07

Kad mi nestane sitcoma za gledanje, uvijek se vracam na The Office, Seinfeld i Friends. To nikad ne moze dosaditi. Curb your enthusiasm takodjer nije los.

Mommistake 24.04.2020. 08:07

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3400003)
Treću i četvrtu nisi gledao?

Jedva pogledao drugu sezonu i zaboravio na seriju, iskreno.

geronimo_2 24.04.2020. 09:24

meni je seinfeld top. curb sam probao i neide mi uopce. fraiser-a sam mozda malo gledao kao klinac na TV, ali mi nije sjeo.

jednoistavno seinfeld mi ima ono nesto i svi unutra su mi super. bez ijednog od njih serija nebi bila ono sto jest. upravo je zavrsavam gledati po neznam koji put.
tu seriju jednostavno ljudi ili obozavaju ili mrze. ono u sredini ih je jako malo. ko sto neko obozava friends, a meni su totalno antipaticni i iritantni. nemogu ih smislit.

Franf 24.04.2020. 09:48

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3400018)
I ja bi se složio da budem najlošiji i najgluplji lik u nekoj seriji a da onda imam milje $ na računu :D

:wtf2:
George doslovno nosi 70% te serije :)
Ali ok, ukusi se razlikuju. :goood:
U kasnijim sezonama seriju nose sporedni likovi.. Puddy, Georgeovi roditelji, Newman, Kenny Banya, Jackie Chiles, nikad viđeni Bob Sacamano :D
Zakon.

Lik Jerry-a je meni ok, ali treba prožvakati činjenicu da Seinfeld nije glumac i to se vidi žestoko. Kroz sezone mu se gluma popravlja ali daleko je to od ostale trojike koji su ipak bili profesionalni glumci i prije serije...

Max_Damage 24.04.2020. 10:16

Da, čak su se u seriji sprdavali (kad su radili pilot) da Jerry nema pojma o glumi :)

Na yt ima puno materijala o seriji, inside info pa ako nekog zanima, neka pogleda. Ja sam ju pogledal jedno 10-ak puta tak da sam već svaku epizodu znal napamet :)

ShebY 24.04.2020. 10:35

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3399967)
Seinfeld se vraca na male ekrane. Serija je legendarna al' ono sto je zadnje radio, Comedians in Cars Getting Coffee, je meni bilo bez veze. Pogledao par epizoda i odustao.

Vidiš meni je Comedians in Cars Getting Coffee super, ako background serija.
Upalim i radim nešto drugo, od pun k gostiju bilo je 5-6 dobrih, i to su gosti bili dobri, Sienfeld je meh uvjek, 150 ljudi i svi su mu najbolji prijatelji i drage osobe, jeezus.
Al da, kao background, noise filling show je super :chears:

neumrli 24.04.2020. 10:41

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3399837)

Pogledaj do kraja, isplati se.

Mar 24.04.2020. 13:05

Seinfeld je odličan, ali često je precjenjen. Curb je isto tako odličan. Nedavno sam pogleda Seinfelda, Friends, Frasier i Curb i sve serije su top. Frasier je vrhunska serija, Friends isto tako iako kod nekih ljudi (mene prvog kad sam ga gleda dok je još na TV-u bio prikazivan originalno) nije sjeo toliko ali u drugom gledanju je odličan. Curb je Seinfeld bez filtera, ali po meni Frasier ne samo da ima genijalnu komičnu crtu kao i ostali, već ima i dramsku crtu koje kod Seinfelda nema.

Brko 24.04.2020. 13:47

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 3400018)

Gle, te fore ja bi ja nebi, nemaju nikakve osnove. Da je baba muško, zvala bi se Dušan Silni.

Inače za ostatak rasprave kad već nabrajate :)

Humoristične serije, moj top 5 (to je na HDDu SVE):
1. Bračne vode
1. Mućke
1. Seinfeld
2. Malcolm in the middle
2. Mr.Bean

Neko vrijeme su mi jako dobre bile BBT i 2 and 1/2 Men ali oboje ošlo na kvasinu nakon par sezona.

Friends mi nikad nije sjeo. Onog Švimera i Le Blanka ne mogu vidit da mi se ne prisere tako da mi je tu 20x bolja domaća verzija iste serije poznata kao Bitange i Princeze.

A top 3 najgorih humorističnih serija ikada su mi (ako ne ubrajamo naša sranja tipa Reci Robert, Susjedi i slično):
1. Family Affairs (onda bljuvotina sa Steve Urklom)
2. Full House
3. Sve ostale politički korektne serije sa toplim obiteljskim pričama

SympForTheDevil 24.04.2020. 14:09

Bračne vode i MASH prvih par sezona su ftw. MASH u kasnijima prerasta više u dramu neku.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30.