![]() |
Ma na Sljeme uvijek nosim ff. Ovo sam govorio dedi jer mislimo ić do Salvareza , a ja ne znam kakav je teren tam pa da ne nosim bezveze ak ne trebam.
|
ja odustajem za sutra :(
obveze jel. |
Ajde onda sutra u 9.30 na Trgu burze, to se odnosi na Maxa i Lovru i Jacka ako hoće, pa u 10 tunel.
|
Ja tek sada doso sa tekme :D
Nisam ko cuks pa da cu se izvlacit za sutra :) vidimo se u 9.30 na trgu burze |
Hehe. Jbg, nis od mene. Radim ujutro :(
|
E Cuks, za tebe imam pjesmu jednu : http://www.youtube.com/watch?v=qGyPuey-1Jw
:D Uspon je super, cijeli se da ispedalirati, nije više onakav led kao prije tjedan dana... Kaj se tiče današneg spusta 57-52-55 (Cuksov drop/tulum kombinacija) Bilo je super, svi su preživjeli Video će navečer, max valjda ćeš se strpit do tad :fiju: |
Ma strpljen sam :)
Al mene vise zanima kaj je sa lovrixom. Di je on zavrsio i dal je stigo doma jer smo ga odmah na spustu izgubili jer smo skrenuli hard right, a on je valjda produzio ravno. Idem sada jest pa vise napisem kasnije |
Živ sam , išao sam cestom dole , jer nisam znao di je staza i zato kaj sa prvih 500m jedva preživio od ogromnog kamenja sa sidom od 5cm hoda :D
|
Pa anticitizen je rekao da na Sljemenu nema kamenja :)
Ajd, svima nam je drago da si ok |
Ma jebeni mobitel sam zaboravio , to me sjebalo. Žao mi je kaj ste me morali tražit bezveze , od sad idem samo na lakše staze poput 18-20 i 9 i slično. Ovo je puno prevelik zalogaj za mene bio...
|
Hehehe digo sam Lovri doma paniku, buraz njegov se javio u strahu na mob ;D
Došao u Šestine taman na ručak, predjelo šunke i sir, pa purica i mlinci i njoki i mladi luk i cherry rajčice i radler. A ova staza mi se izuzetno sviđa, ne znam koji mi je kurac, prao sam neki adrenalin i viko sam na Onyxa i Maxa (sorry dečki) da mi se miču s puta a zapravo smo jednako brzo išli, samo me nervirao pogled na nekog ispred sebe, to je bilo nedopustivo, jedino Nik može naprijed jer zna stazu. Fakat volim Konu, samo da ne stržem kotač zadnji... |
Kažeš, šteta kaj tebi nije kamera na glavi bila :D
@Lovrix - drago mi je da si živ i zdrav, pogotovo jer smo te izgubili na prvom zavoju :D |
To bi bio šou, bacalo me posvuda :D pa drift, pa ono korijenje na kraju, sviđa mi se staza fakat svega ima, a oni lagani switchevi na kraju su zakon, nisu onako nabrijani ko na Strmopeći.
Ja bi opet :D |
Bitno da si ziv :D
Nije da mi se spust nije svidjo al ono kamenje i korijenje mi bas i nije na vrhu popisa. I jos mi je i sic stanga predugacka pa me je i to zajebavalo. Uglavnom je bilo zabavno, a kolko sam skuzio i deckima iza mene :D Svidja im se moj stil voznje :) A filmic ce biti prava poslastica jer sam sa jedno 30 skocio preko nekog korijena na rub puta i falio je centimetar da zavrsim u provaliji al sam se uspjeo izvuc. Nakraju od mog plana da sile, lovro i ia idemo do kamenih svata nije bilo nis. Al valjda idemo sutra jer je vrijeme za voznju odlicno. |
Citiraj:
Sutra bih i ja trebao na Sljeme, ako se nesto ne isprijeci na putu :D Btw, mozemo ponovit tu stazu od danas, samo sam jedanput to odvozio i to bas taj put kad sam se sabio :D |
Kaj onda? Sutra ponavljamo?
Ja sam ZA :) Meni je ta staza predobra, tu stazu sam vozio prvi put kad sam se spuštao niz sljeme, u 10 ili 11 mjesecu prošle godine edit : završilo renderiranje vide, kaže jutub da će bit gore za 240 minuta :) eto...samo se malo treba strpit :) i da ubuduće snimam 1280*720 u 60fps-a ovo u 30fpsa izgleda dosta zamućeno kad se malo brže vozi |
http://img337.imageshack.us/img337/9752/purica.jpg
Uploaded with ImageShack.us Evo zašto nisam jeo niš u Lugarnici :D Baš sam išo pogledat "Cuks down" video Pa pogle ti to, jedino je Cuks imo muda probat, još se Nik čudi kaj je on lud kaj uopće pokušava... O tempora o mores, rekli bi neki... E max koliko ćeš se ljutit ak te sutra opet odjebem za Kamene Svate i opet odem na ovo danas :nono: |
Meni se taj drop tada činio gro gorim. Zadnjih par puta što smo to išli sam odvezao bez da sam uopće razmislio o tome.
|
Citiraj:
|
Sile, jesi se spustio na čuksovom dropu ili si ga samo gledo? :D
|
Citiraj:
Sam kaj mi se cini daj vrijeme za to idealno, Kasnije ce il bit velko blato il ce biti velike vrucine. @Neo Imam i ia isto, sam kaj sam bio stavio ovu radi offseta. Budem danas vratio originalnu. @Destro Svi smo se spustili, jedino je JakcZg produzio ravno u provaliju al se uspio nekak sa bajkom zaustavit. On je isto imo problema radi dugacke sic stange. |
Citiraj:
No guts no glory, naravno da sam se spustio, svi smo se spustili, jedino je Jack mislio da se staza nastavlja ravno :roller: Ići ćemo na Svatove Max nemoj se odma plakat. :kafa: |
Deda ja ne znam dal ću doć sutra , moram učit matišu , javim još ujutro.
|
Max, ne znaš ti kakvo je lijepo vrijeme u rano proljeće na sljemenu, kad u gradu sunce uprži asfalt, a ti na sljemenu imaš 10°C manje temperature :D
Jedva čekam to vrijeme kad se sve počne zeleniti uf =))) Lovro, da se to sve provozat i sa tvojim bajkom, nemoj da te plaše ovi dečeci :D |
Sad će mi biti barem 50% lakše kad sam uzeo novu vilju , al prvo treba skilla skupit na lakšim stazama.
|
U kolko sati sutra? Mislim da cu doci... U 10h tunel?
|
Ak se ide na Kamene Svate onda smo pricali da bi se cak nasli u 9 pred tunelom.
Ak vas kaj zanima od dijelova javite se :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajmo onda ovak, sutra 10 h, tunel |
kad ce video:chears:
dodjem u 10 :) |
Još 73 min kaže jutub :)
|
Ima li tko mozda Rotor Avid G3 CS 185mm za prodaju?
Danas mi se moj sj... i bojim se da mu nema pomoci, vozio danas niz Marjan jednom stazom i kamen mi je taman udrio izmedju zbica i diska tako da ga je iskrivilo toliko da mi je skoro zablokiralo zadnje kolo...na licu mjesta sam ga nekako ispravio tek toliko da mogu nekako do doma stici ali ....uzas. Pokusavao ga jos malo ispraviti ali uvijek neki milimetar ide u krivo pa struze. Ponestalo mi je zivaca i volje pa ako tko ima na prodaju nek mi javi (naravno uvjet je da je savrseno ravan), a ako ne ne preostaje mi nista drugo nego da se jos mozda malo pozabavim njim..... |
|
Odlicna vožnja :) barem meni, vratila se laganini forma tak da sam relativno ok dosao gore..Sile me motivirao :) Ali popularni cuksov drop me skoro kostao glave, svi se deru ajde samo se spusti, ja sam to doslovno shvatio i skoro zavrsio u pi..mat... :) I da eliksir mi je fino propao :)
|
Mi sutra idemo opet, slobodno se pridružiš, bude elixir izdržao
|
Hjoooj max, bome si se izvuko :)
Ponavljam tvoj dio filma i umirem od smjeha. Moje egzibicije na dropu izgledaju bezazleno, ali mi se tad nije cinila |
Ja ne kuzim kaj me tak spominjete svi u filmicu :D
A jbga, kada sam skocio malo mi je zadnji kotac otiso u stranu al bitno da sam se izvuko. Bome onaj tvoj drop izgleda na filmicu nikak al u zivo je bome lijepa rupa, i tvoj izlet u ravno ne izgleda tak strasno na filmu :) Za sutra sam si stavio kracu sic stangu (jedno 6-7cm) pa cu valjda bit i brzi pa mi necete familiju spominjat :p |
Hehe. Odlicna voznja. Fino ste to snimili :)
Jedva cekam sutra :) |
Citiraj:
ja kao svaki pravi internet vozac bajka kupio kcnc titan grey 11T pulleye... sigurno par grama dole, mogo bi sad na dotku:lol2: ![]() silecare, vidi skratio sam buzir :D ![]() jedna s danasnje voznje, isel proverit teren za sutra ako se lovro odluci ipak ici :chears: ![]() |
Ovo http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=66664
Samo za 1200 Mogao bi ić jedino ak se kod pluramaksa u 12 nađemo , neda mi se sam vozit taj dio do tebe :D Al još ujutro javim... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |