![]() |
Ok... Ja inače ne kasnim, pa ako me nema u 10h na tunelu, komotno idite dalje, to znači da ću u nedjelju.
|
Citiraj:
Inače, Reba i R7 ima drugačiji rad, pogotovo u reboundu (razlike u negativnoj opruzi). Ali ako je R7 sa TPC-om (ili TPC+ ili Absolute), onda je to bolja vilica u pogledu dampinga, ali je manje čvrsta, jer Reba ima 32mm noge, a R7 30mm. |
Imam ja jos uvijek one stitnike za koljena i potkoljenicu, ako nekome treba :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Lovrix
Dario sa DB-a ce prodavat svog SIDa pa ga pitaj za koliko ;) |
Ma imam već SID-a, i nema šanse da ponovno uzmem nekog starijeg od 2008 , fleksa ko lud.
Znači Vuco r7 radi bolje od Rebe? |
e jbga nisam znao da vec imas SID-a :D
|
Citiraj:
|
Mene jebe kaj ja nigdje nemrem probat kak radi Reba , a kak r7-ica. Bio sam probao jednom r7-icu , al je bila napumpana na 100kg , a ja imam 55.
Najvažniji mi je rad i težina , tj da je oko 1500grama. Čvrstoća nije upitna jer je od trenutnog Sida sve čvršće. edit : @ Vuco : Vilju bi servisirao kod Zmije , a dosta djelova ide za r7 od Durina , ak se dobro sječam. Najidealnije bi mi bilo kad bi našao novijeg Sida , al on košta :( |
Subota tunel 10h - da budemo na cistu kad se ide :D
Spust 57-52-55 (Cuksov drop/tulum kombinacija) Tud ja planiran ici. Citiraj:
...a mozda i on nema. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Deda mogu u nedelju doć oko 12 kod tebe? Na đir i da probam Rebu :D
|
Citiraj:
Imao je onaj dečko tu sa PCE-a, Nikola, R7 vilicu. Ali koliko sam skužio, nije bila baš u najboljem stanju. Drugačije radi (kao i Fox naprema RS-u), ali ne mora značiti da radi lošije ;) |
Citiraj:
bumo isli do salvarezove skele na savi, tamo ima puno malih hupsera i svega, sad bi trebalo biti i malo blata, bar se nadam :D ako ima ribal bus ivanin bajk da ona ne bi tebe naribala :fiju: |
Citiraj:
Mozda vam se nekim cudom i ja sutra pridruzim :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Lovrix ja sam imao R7 absloute kako je Vuco rekao, poslije servisiranja izmijene ulja je puno bolje radila.
Moja R7 je imala absolute koji je neka verzja moution controla. Tj postepeno zakljucavanje odnosno namjestanje tvrdoce( kad se okrece otvaraju/zatvaraju se rupice u dampingu i vilica je tvrdja ili meksa ). Problemi koje sam imao kod vilje: 1.to sto nije mogla iskoristiti sav hod, ostalo joj je 2-3cm, kad sam otvorio vilicu unutra je bila neka plastika koja je sprijecavala da se iskoristi sav hod, micanjem te plastike sa rijesio taj problem. 2.posto vilica ima oprugu + zrak, izgleda da je unutra bila pretvrda opruga pa sam ju vozio na nekom niskom tlaku(oko 1 bar ja mislim, po uputama bi trebao biti oko 4 bara za moju tezinu ).. 3.jos jedan problem je bio izglodani navoj za kocnicu pa to pogledaj prije kupovine ako se odlucis za R7. Jel netko mozda zna di bi bilo za nabaviti gumenih cetvrtastih ringova trebaju mi za celjust kocnice, pusta ulje iz klipova pa su valjda gumice otisle.. Dimenzije su 22mm( unutranji promjer ),25mm( vanjski ), 2mm ( debljina) Bio sam u bauhausu, baumaxu, lokalnoj zeljezariji ali neamju te dimenzije. Edit: Hvala Vuco na informaciji ;) |
Super , hvala :)
|
Citiraj:
|
ko koristi open street map za planiranje nekih rutica sada moze i tu mapu ubaciti kao layer u google earth uz pomoc ovoga fajla.
skinete taj faj i otvorite ga u Google Earthu i dobijete ovo: |
Citiraj:
|
|
@cuks: lipo izgleda pumpa
Evo jedan review ako koga zanima http://www.competitivecyclist.com/re...otout_620.html Ja san pokusa nabavit Topeak (za cca 30$) al bezuspjesno, ili postarina bude preskupa, ili nesalju za Hr ili neprimaju PayPal placanje tako da san narucija Beto (cca 29$ sa postarinon). Sta san vise porucava te pumpe svatija san da je sve to isti k****. Manometar sluzi samo da se neide priko mogucnosti pumpe a jel precizan to uopce nije bitno jer ovako i onako svi mirimo pritisak metron (mjereci SAG kad se sidne na biku). A druga razlika medju pumpama je koliko ces puta morat pumpat dok dojdes do zeljenjog pritiska (manje ili vise ponavljanja) po meni je bolje sto vise puta jer to bi znacilo da kad spojis pumpu na shok ili vilu manje ce zraka istec jer je manja komora pumpe. Btw. svaka pumpa ispusti odredjenu kolicinu zraka kad se spoji bez obzira na ventil samo je razlika koliko. (ovisi o komori i duzini crijeva) Ukratko to je moje misljenje o pumpama :) |
Citiraj:
Ista je stvar s fox/rs pumpama. Možda ne svim, ali ih ima istih. |
ovaj dario mi fakat ide na zivce s prodavanjem bureka...
stavio je vilicu u oglas, slike vilice iz 1998, a stavio je oglas da se radi o vilici iz 2002... |
A kaj, APP :D kaj se sekiraš :D
|
Citiraj:
|
I prodaje je za 900 , a kupio ju je za 600 :D
|
Vidim da je pojačan interes za Kyle štitnike. Pitao sam danas Aleša, i kaže da je napravio narudžbu za 661, ali ne zna koliko točno i čega mu dolazi krajem mjeseca. Kaže da može dopuniti narudžbu ako se zna šta se hoće.
Namjeravam se raspitat za Kyle, veličina M ovaj put jer su mi ovi Zero LW u L veličini veliki i idu u prodaju. Računam da bi cijena bila oko 45-50€ (tako se kreće cijena na Chainu), pa me zanima da li ima još neko da se naravno zbrojimo za račun i povrat poreza. Onda bi ispali cca 300kn, što je 100kn manje nego u MarkoProjektu koji ionako ima samo XL pa su sis-kobaja. Ugl. računajte na kraj mjeseca, budem podsjetio jer ja namjeravam uzet, ali nemojte se onda plakat ako niste naručili željenu veličinu navrijeme. Jedna osoba može dofurat 3 štitnika, 150€ je limit. |
dreambike :)
http://farm8.staticflickr.com/7009/6...484cc520_b.jpg deckovi, jel vredi ovaj focus kaj? trazim zamijenu za GTa... http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=66650 |
Citiraj:
:) |
Mogo si reć i koju veličinu oćeš, ono.
http://www.sixsixone.com/Information_CyclingSizing.aspx Na ti pa se mjeri. Nekak imam feeling da će sutra bit najjebenije Sljeme ikad, čak još više jebeno nego kad je bio onaj snijeg, vrijeme je prefantastično i zrak je toliko svjež i čist u prirodi da možeš okusit kako je sladak! |
Nemaju mog broja, XXL mi treba. :D
Znači jedne XL, ak mi budu mali lako prodam ;) |
Deda to je ok rama , nije neki rejserski položaj pa ti to paše , pogledaj na ciklo berzi ima super rama za siću. Zakaj uopče mjenjaš GT-a? I jel imaš neku xc kacigu za nedelju , meni se neda nosit ff :D
Ko sve ide onda na onu rutu od Maxa? Osim Sileta , mene i Maxa. Ko je sve u 9:30 na trgu? |
Citiraj:
|
Ja dolazim, ali nebum isao na onu maratonsku turu :)
|
Po meni, ako ne znate teren kako treba, nemojte eksperimentirati sa zapadnom stranom po ovim kratkim zimskim danima, pogotovo ne na putu prema kamenim svatima, tamo ima dosta elevacijskog terena. Iz iskustva govorim. ;)
Isto tako, kaciga nije naodmet kad god i kuda god se vozili. Lovro, samo uzmi kahlicu nekakvu. ;) Ja ti imam jednu al će ti sigurno biti prevelika. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:45. |