![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve Canyon-i aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, predivno! |
Ljudi visok sam 185cm,jel 18" inca premalo za mene ili ce bit ok,vozio bih vecinom gore malo na sljeme i spustao se.Inace nasao sam ovaj bajk,mijenjao bih za iphone pa me zanima da li je to u redu?
|
Koji bajk si našao. 18" varira od proizvođača i modela.
|
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/k...-oglas-4271351
I da,valja li uopce sto taj bajk ili da trazim dalje |
Veličinom bi ti bio ok. Ako ti je u igri zato što je zamjena za iPhone onda ga uzmi. Traži račun i garanciju. Dao ti je krivu sliku, riječ je o ovom bajku
http://2011.konaworld.com/bike.cfm?c...=fire_mountain To i je rang bicikala za 2000kn, nešto radikalno bolje nećeš nać, barem ne 6 mjeseci staro i da se ljudi oće mijenjat. |
Pike 454 dobio novog vlasnika, a za mene vožnje nema bar mjesec dana sad. Bar ne na pitchu. :)
|
Složio sam si prijelazni bajk, tako da se za vikend ide na Sljeme. Čak se možda sutra zaletim malo na Strmopeć oko 2-3 popodne...
Dobro da buraz nije prodao okvir, sad bi se drek vozio, a vrijeme vani je vrhunsko. |
Evo jos jednog zainteresiranog za Velebit. Vikend bi mi takodjer odgovarao. Cak sam i za varijantu da prespavamo :)
|
Sviđa mi se kak je Adax složio Thundera. Svi su tu na dobitku.
Fakat je super da burki nije prodo ramu, čak fenomenalno :kafa: Velebit FTW. |
Citiraj:
Citiraj:
Adaksinjo će morati samo lulicu promjeniti. 90mm baca naprijed, 75mm je neutralna, a 60mm je DH edišn. I nek si razmisli o 110-150mm Sektoru sa 20mm osovinom :kafa: |
Koji skill? :kafa:
Ajd da baš ne trollam samo. Sumnjam da će vilicu mjenjat, opet ić u investicije, a i nek vidi da li mu treba manja lula. Po meni isto da, tj. ja bi isto za sebe kraću lulu, nikako da se dogovorim s Destrom za tryout 7cm lule i šireg volana. A kaj ti pikiraš, imaš kaj na radaru ili ćeš nas iznenadit? |
Citiraj:
Nego, treba li netko nešto iz Maratona/Brežica ? Idem poslovno tamo u subotu ujutro, oko 9 krećem iz ZG-a, pa ono. BTW, Saša mi se ništa ne javlja za povrat, a pitao sam ga već par puta. Imam valjda 100$ povrata, za tu lovu do Ljubljane idem. |
Sutra idemo Sile i ja u Brezice po dijelove...dolaze nove M666 i SMRT rotori. U 10h idzemo, pa sam se mozda malo kasno i javio.
Cuks, posto nema stamparskih gresaka i nesuvislih recenica drzim da nisi pod gasom - ali di si ti vidio da se spominje Velebit :D |
e, vama nije jasno da je saša najveći drkadžija na svijetu???
ne poslujte sa bajkmanijom! ako vam treba nekaj od njih odite do mi-sporta i recite tamo frajeru što da vam nabavi od saše - biti će jednako brzo, samo nećete ići sami u sloveniju i nećete dobit njihov porez. |
Nije problem Saša, nego rekao bih Matej. Uostalom, zakaj da idem do Mi-sporta kad sam to i ovako sam napravio. A povrat ću/ćemo dobiti kako god okreneš :)
|
Citiraj:
ajd da bacim i ovdje. :) btw da li je netko voljan kupit M666 i SMRT i proslijediti po nabavnoj cijeni (tj. da zadrzi DDV kao proviziju)? |
Kočnice 400-500kn, ovisno o stanju. Ako su friško odzračene i rotori u ok stanju onda 500 možeš tražiti, iako se po meni te kočnice ne isplate kupiti. :)
Kotači oba 300-400kn, ne možeš više dobiti. |
Citiraj:
No nebitno. Isao bih s vama i tamo, samo se trebamo dogovorit :) |
Jel se ide sutra na Sljeme?
|
Dal da uzmem ovo , 1100kn plus moja poštarina?
http://www.dropbike.com/forum/viewto...262659#p262659 Veli da je iz 2009 godina , i da je vožena pol sezone rekretivno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Plan je ic do vrha, pa do Tomislavca od tamo idemo do Velikog Plažura preko malog sljemena, od plažura idemo do Bistranskog sedla i onda dalje 8com do Kamenih Svata. Za spust planiram da se spustimo malo iza podsuseda od kuda i pocinje staza 1. Trebat ce se dobro opskrbit vodom, a oni gladni i klopom jer brijem da Kameni svati rade samo nedjeljom ;) |
Max ja idem s tobom i Siletom.
|
Nema frke.
Mozda bi mogli i do Glavice al ne znam kak cemo biti sa vremenom i mrakom :D EDIT: BTW jucer sam narucio vagu i metalne polugice za skidanje gume, sve zajedno za oko 7$ :D EDIT2: dodao sam linkove |
Gdje si to narucio, dealextreme?
Kakva je vaga? Daj neki link. |
Koji je to raskoš... jedan proda vilicu, drugi ramu, i opet se imaju na čemu vozit :D
|
Zanimljiva vaga max. Mozda si to narucim.
Koljeno me nesto opako danas steglo, al nadam se da cu bit spreman za voznju u nedjelju. |
Momci jel koristite samo shin guard ili i knee ? I jel zna netko slučajno di ziher ima schw. albert 2.25 za kupit, da ne zivkam okolo, Hvala.
|
Ja koristim shin/knee guard tako da se ne moram bojat i ugriza pedale :)
Nazovi Bizmark, oni bi mogli imati. |
da li netko zna nekoga tko ima GT ramu L velicine sa vbrake prihvatima i mozda da bi ju prodao ili mijenjao za M...
|
ja sam poceo razmisljat da si uzmem samo knee guard :)
a to bi onda uzo 661 kyle strait knee guard sada imam knee/shin 661 comp al model iz 2010 i zadovoljan sam za sada jer ih jos nisam testirao i nadam se da niti necu trebat :) |
Nema Bizmark. Kaze da je naručio ali da ne zna kad ce mu doc.
Nema ni Alanprim. Mario bicikli također. Ozon nula. |
Citiraj:
Jebate nabrojal si tolko toga da imam osjećaj da idete na tjedan dana :) Kad bi kretali? I od kud? |
A jbga sve je to usput, a bezveze da se ne obidje. 2-3 puta sam proso na 100m od rudnika zrinski, a nisam otisao do tamo.
Jos se nismo nikaj tocno dogovorili al brijem da u 10 od tunela. |
Koj dan idete?
|
sutra ujutro
|
Ajde onda u 9:30 na trgu.
Kaj nitko nema reč nešto o Rebi? Se isplati za tu lovu uzet? Jel bolja od r7-ice? |
Znači, ak se odlučim za sutra sljeme, mogu računat na vas do lugarnice, a dalje bumo vidli?
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa svatko je dobrodosao :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |