PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

karabaja 03.02.2014. 23:29

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 2539121)
gravity

bez fensi kino fičrsa, i sveden samo na fabulu, film je podprosječno, brzo zaboravljivo iskustvo. činjenica da se tu vrti i sandra bullock ne doprinosi ničemu, naprotiv.

Pa, kako film svesti samo na fabulu? Nije to radio drama. ;) U suštini je to film o egzistenciji.

Juice 03.02.2014. 23:32

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 2539889)
Nakon svih hvala i čega sve ne, pogledao Wolf from Wall Street i ostao razočaran, Leonardo dobro odglumio ali film me uopće nije dojmio, sve viđeno i poznato...

7/10 dajem.

Ovo je prva ekranizacija života Jordana, pa nije baš viđeno. Jedino pročitano ako si knjige njegove čitao

gin.tonic 03.02.2014. 23:34

Citiraj:

Autor Juice (Post 2539893)
Ovo je prva ekranizacija života Jordana, pa nije baš viđeno. Jedino pročitano ako si knjige njegove čitao

Sex, Drugs And Rock n Roll nije viđeno? :D

Princ288 04.02.2014. 00:54

Slazem se, vrhunski odglumljeno, dobar film, nije ni predug al od pocetka se znalo sta ce se desavat i kako ce zavrsit i kao sto gin.tonic kaze sex drugs... A mozda jednostavno nisam smjeo procitat vase rijeci hvale pa nebih ocekivao previse :)

Mad_Duke 04.02.2014. 01:52

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 2539896)

Onaj tko je ikada proživio barem promil ovog medijskog govna pod nazivom "sex, drugs and rock n roll" zna da je svaka priča drugačija.

FERRYS 04.02.2014. 10:06

Runner runner - ok za pogledat...

12 godina robstva - čisto ok film, vrijedi pogledat....

Wolf of Wall Street - čudan razvodnjen, ništa konkretnose ne događa, nema neke intrige.... gledljiv, ne treba ga izbjegavat......

Kapetan Phillips - Film spašava Tom Hanks, inače po meni jedan od lošijih njegovih filmova. Gledljivo...

Juice 04.02.2014. 10:19

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 2539896)

Viđeno je, al ipak je ovo život od tog lika.
Al nije sve :D helikopter u zemlju, uništit jahtu :D

wnbeeeE 04.02.2014. 10:21

Citiraj:

Autor FERRYS (Post 2540012)
Wolf of Wall Street - čudan razvodnjen, ništa konkretnose ne događa, nema neke intrige.... gledljiv, ne treba ga izbjegavat......

Kapetan Phillips - Film spašava Tom Hanks, inače po meni jedan od lošijih njegovih filmova. Gledljivo...

pfff...

ako ti jadan nisi mogao uživati u ova dva vrhunska filma, baš mi te žao :D

bixsy the king 04.02.2014. 12:13

Citiraj:

Autor FERRYS (Post 2540012)
Runner runner - ok za pogledat...

12 godina robstva - čisto ok film, vrijedi pogledat....

Zaista čudan ukus...Captain Phillips je odličan film i svakako ga vrijedi pogledati. Btw...ja zaista ne znam za loš film u kojem glumi Hanks ?
Wolf of Wall Street...ajde slažem se da su mišljenja podijeljena...dugo traje,radnja nedorečena,ali meni se svidio.

panda505 04.02.2014. 14:06

FERRYS 05.02.2014. 08:43

Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2540025)
pfff...

ako ti jadan nisi mogao uživati u ova dva vrhunska filma, baš mi te žao :D

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2540087)
Zaista čudan ukus...Captain Phillips je odličan film i svakako ga vrijedi pogledati. Btw...ja zaista ne znam za loš film u kojem glumi Hanks ?
Wolf of Wall Street...ajde slažem se da su mišljenja podijeljena...dugo traje,radnja nedorečena,ali meni se svidio.

Nisam rekao da su loši...
Oba dva filma su OK za pogledat, ALI niti jedan ne ostavlja WOW efekt...

Što se DiCapria tiče, di je to od jednog Shutter island-a http://www.imdb.com/title/tt1130884/

Ili što se Toma Hanksa tiče od jednog brodoloma života ili terminala....

Blijedo jadno, nema intrige....

Mitsuoka 05.02.2014. 11:39

Meni je pak kapetan jedan od najboljih filmova ikad. Ne znam što bi ti htio od tog filma? To je ipak priča po nekom događaju koji se zaista dogodio. Zato nema onog klasičnog filmskog heroja koji pobije sve u 2 poteza, nema onih retardiranih sporednih likova koji sve zaseru, jednostavno je realno. Bolje od toga ne ide. Tko god da je glumio kapetana, tko god da je režirao, teško bi moglo bit razlike od ovoga.

Ja sam sad u ispitnom roku, pa sam ponovno pogledao Gospodara prstenova, Hobita, Harry Pottera (sinoć 6. pogledao), malo magije i fantazije, baš opuštajuće, taman za odmorit misli nakon učenja.

trouble 05.02.2014. 15:10

Neznam šta mi je sinoć bilo pa sam se odlučio mentalno ranit sa dva filma:

-code red - bože mili katastrofe

-novi Thor - ovo mi nebi prošlo ni u osnovnoj dok smo još crvene pasoše furali...

Mommistake 05.02.2014. 15:43

Pogledao Mud, samo zbog komentara da je jedan od filmova prošle godine...

E, pa nije baš... Dosadan, proziran, čudan.. Ove 3 riječi ga opisuju.. Nije baš za baciti, ali onako, 2h.. Tu mač :D

Gluma je jedino to što drži ovaj film na toj visini...

6-tica neka...

bg_4_l 05.02.2014. 15:51

Citiraj:

Autor trouble (Post 2540705)
Neznam šta mi je sinoć bilo pa sam se odlučio mentalno ranit sa dva filma:

-code red - bože mili katastrofe

-novi Thor - ovo mi nebi prošlo ni u osnovnoj dok smo još crvene pasoše furali...

Gledao si film gdje je Paul Logan glavni glumac(Code red) i očekivao da ne bude katastrofa :D. Ako si već krenuo tim putem, a ovaj film mu je samo loš, pogledaj Ballisticu. Film je u onoj kategoriji "toliko loš da je zapravo dobar", posebno dijelovi koji demonstriraju njegovo vježbanje dotične vještine. Gledao sam ga s frendovima pred 2 godine i nas 5 je pišalo od smijeha cijelu večer. Predobro.

syss 05.02.2014. 18:10

mud - a oke za ubit nešto vremena, očekivao više

diana - baš me zanimalo kak su ga sklepali i to je sve ispalo vrlo dobro imho, očekivao sam da će tu sada bit spletki unutar kraljevske obitelji, međutim film je ispao baš o njoj i šta je sve ona prolazila

django - pogledao napokon i to... film je oke, bolji od tarantinovih isprdaka novijeg datuma, remekdjelo nikako, gluma odlična da se i sam tarantino ne pojavljuje jer je frajer očajan, prostitucija krvi i mesa klasika u njegovom stilu

kickass 2 - oke zabavica sa malo krvi, ništa spešl

edit:

sad se sjetio brisajući neke gluposti:

iron man 3 - bože me sakloni :D

trouble 05.02.2014. 19:01

Citiraj:

Autor bg_4_l (Post 2540729)
Gledao si film gdje je Paul Logan glavni glumac(Code red) i očekivao da ne bude katastrofa :D. Ako si već krenuo tim putem, a ovaj film mu je samo loš, pogledaj Ballisticu. Film je u onoj kategoriji "toliko loš da je zapravo dobar", posebno dijelovi koji demonstriraju njegovo vježbanje dotične vještine. Gledao sam ga s frendovima pred 2 godine i nas 5 je pišalo od smijeha cijelu večer. Predobro.

Ma neznam ti ja te glumce i neko dijete sa Downovim sindromom je reklo da je film dosta bolji od ocjene na IMDBu. Izvukao sam dve pouke...da je DOwnov sindrom dosta žešća bolest nego što sam mislio i druga...nikad ne vjeruj djetetu sa Downovim sindromom,doniraj i idi dalje....

Nego,zgooglam glumca tog Logana i best known for: OMFG

Obavezni film na playlisti...al kad ću se zaželjeti aneurizme. (obavezno pogledati bar trailer)

fanATIk 05.02.2014. 19:28

Baš pogledao taj trailer... Isuse... :D

Baja 001 05.02.2014. 21:16

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2539584)
All Is Lost...Robert Redford kao jedini glumac koji se pojavljuje u filmu. Gluma vrhunska...film je posvajao neke nagrade pa sam ga upravo zbog toga i pogledao. Meni se jako svidio zbog "survival" teme i mogu reći da je zaslužio visoku ocjenu barem s moje strane...8/10 !

Gleda san, ali samo mogu rec da je ok. Ok film je o prezivljavanju, ali sta me zasmetalo a neman pojma o nautici i navigavanju, majstor u zadnji cas radi, a vidio je da plovi u oluju. Skripo je brod s malo vlakana (wtf), kralj je zaveza life raft za brod koji se potapa na oceanu i isa je spavat (WTFF) ode brod ode i Redford. Jos jedna pizdarija, lik pali bengalku u sred oceana i misli da ce ga jebeni brod od 300 metara vidit (wtf), pravi antenu a radio je crka. Mislin nazivcira me je jer ja amaterski bi bolje postupio.

jesan li dobro vidio, pa je majstor brod okrenio kad je istoga zarotira val u sred oluje :care::care::care::care:

Sinoc poceo gledat Mulholland Drive, ali zaspa nakon 20 min (wtf, inace nikad ne spavan kad gledan film) veceras, ponovo :D

Gleda Escape Plan, nategnut americki film, ali fora je vidit film di covik "testira zatvore"

syss 10.02.2014. 10:40

gravity - jedini "problem" ovog filma je što je smješten u svemiru i kao takav je privukao krivu ekipu imho jer je ovo jedna teška drametina i to jako dobra drametina, bullock uloga života (što zapravo i nije tako teško :D)

gsxr750k9 10.02.2014. 10:46

Citiraj:

Autor trouble (Post 2540705)

:lol2:
film je fakat teski shit.

gin.tonic 10.02.2014. 10:59

Citiraj:

Autor syss (Post 2543309)
gravity - jedini "problem" ovog filma je što je smješten u svemiru i kao takav je privukao krivu ekipu imho jer je ovo jedna teška drametina i to jako dobra drametina, bullock uloga života (što zapravo i nije tako teško :D)

Ja sam pogledao i još nekoliko prijatelja, svima je dobar :goood:

Ali, na forumu nije na dobrom glasu :D

partwish 10.02.2014. 15:14

Citiraj:

Autor syss (Post 2543309)

Osnovna stvar koja mi se ne sviđa kod ovog filma je da sve što može poći po zlu u bilo kojem trenutku i pođe po zlu, a Sandra to sve na kraju riješi. Meni je film loš, dosta loš.

syss 10.02.2014. 15:32

što je jako bitno za kvalitetu filma jel... pa nije to podnevni dnevnik pobogu.

zwer 10.02.2014. 15:39

Citiraj:

Autor partwish (Post 2543511)
Osnovna stvar koja mi se ne sviđa kod ovog filma je da sve što može poći po zlu u bilo kojem trenutku i pođe po zlu, a Sandra to sve na kraju riješi. Meni je film loš, dosta loš.

Bilo bi puno bolje da je samo nešto malo sitno pošlo po zlu, Sandra riješila u 10 minuta i film gotov... :fiju: :D

partwish 10.02.2014. 15:42

Citiraj:

Autor zwer (Post 2543530)
Bilo bi puno bolje da je samo nešto malo sitno pošlo po zlu, Sandra riješila u 10 minuta i film gotov... :fiju: :D

Možda ne bi bilo loše da nije bilo sve toliko predvidivo s kretanjem po zlu... Ali dobro, tebi se sviđa, meni ne.

MIK 10.02.2014. 22:08

Metallica Through the Never 3D
za fanove Metallice nezaobilazno. Spektakl vrijedan pogledat.

Captain Phillips - ok za pogledat al nista vise od toga. Likovi bez dubine, tematika povrsno obrađena. Tom Hanks drzi cijelu stvar na vodi.

Brko 10.02.2014. 23:50

Obrana i zaštita - 0/10

Bože dragi, tko će mi vratit potraćena 2 sata... Diklić je odličan glumac, ali što mu ovakav film treba...

zupy 11.02.2014. 11:58

Citiraj:

Autor gsxr750k9 (Post 2543311)
:lol2:
film je fakat teski shit.

Sa ovim se slažem - prvi je remek djelo za ovoga :lol2:
Gledao sam i gravity i nije mi bio toliko loš da nisu sve na kraju ukakili s američkim završecima :fiju:

HumWeed 11.02.2014. 12:01

ja sam umro od dosade gledajuci gravity
mozda prvih 15-20 minuta bilo napeto dok su se vrtili u svemiru a onda uzas i horor

Ender's game mi je bio ok, iako ne preferiram filmove s klincima, ali ono radnja klinca kak se izborio za nesto mi je ok
ali kraj je koma :D

uglavnom film za jedanput pogledat i nikad vise

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39.