![]() |
Citiraj:
Ne znam na čiji post se referenciraš. Ako misliš na Orville, da, jesam. Već je dosta prošlo od kad je izišla. |
Aha, dobro malo sam zabrijao, mislio sam na Boyse, vidim da ce ove godine izaci, pa reko da vec gledate negdje.
|
Prva epizoda Boysa odlična, 2. i 3. sam se pitao WTF to gledam. :D
Ne znam, više mi smrdi nego miriši. Ali pogledati ću svakako. |
zadnja je najbolja, strpi se :D
|
Pogledao sam u ovih para dana S01 serije (samo 12 epizoda) The Orville
Po prvi puta nakon niza TNG, VOY, DS9, ENT ponovno osjećam duh Star Treka. Full ok. serija |
The Outsider, pogledao cijelu sezonu.
Prvih 6 epizoda čista desetka. 7-10. epizoda 3/10. Užasan završetak. |
Ajoj a ja baš krećem na 7mu epku. Znači downhill from here :-(
|
Narcos Mexico S02 odlična kao i S01, čekamo dalje :)
|
Južni Vetar
Kakva serija... neki kenjave kako je to "afrimacija kriminalaca" ali ako manimo filozofiranje, serija je vrhunska. Prve 4 epizode su film, doduše film je malo poštucan, u seriji ima malo više dijaloga i manje rezanja, a tek od 5. epizode ide dalje nakon filma. Večeras bila predzadnja. Radnja je stvarno faking napeta. Meni rang Narcosa, stvarno vrhunski odrađeno. |
+1 za Juzni Vetar. prvo sam pogledao film, onda sam počeo pratiti i seriju. je li E12 zadnja epizoda i kraj serije ( upravo posudjujem E11 i 12 iz videoteke)
|
Ne. Večeras je bila E13 i iduću nedjelju je E14. Rekli su 10 epizoda ima priča nakon filma.
A i po radnji večeras, još jedna bude :) |
zašto je zamijenjen glumac koji je glumio Cara? čini mi se bjelogrlić pa manojlović
|
Ček može li se pogledati film pa krenut serija od 5. epizode ili?
|
Citiraj:
Kad smo kod tih Senki, nije mi sjelo. Pogledao par komada na fast forward Čini mi se ko neka velikosrpska propaganda i iskrivljavanje prošlosti, tako da sam to batalio. Citiraj:
|
Citiraj:
|
vidiš gore da je bjelogrlić glumio Cara u filmu ( prve 4 epke serije)
edut: sad sam proguglao, glogovad je glumio Goluba (neću dalje spoilati) |
Citiraj:
Glogovac je umro u pravom životu, da, ali njegov lik u Južnom Vetru je bio Golub. Bjelogrlić je u filmu bio lik Car. Miki je uletio umjesto njega, a ne Glogovca te u nastavku Miki tumači ulogu lika Cara. Glogovca nitko nije zamjenio ;) |
skoro sam spoilao
|
Juzni vetar je vrhunska serija i svaku nedjelju nestrpljivo iscekujem da vidim sta ce se desiti. Steta samo sto ce biti samo 14-15 epizoda.
Da, pok. Glogovac nema nikakve veze sa ulogom Cara. Ako vam se ovo sviđa, preporucio bih i seriju Ubice mog oca gdje Vuk Kostic (Sparta iz Juznog Vetra) ima glavnu ulogu, te seriju Besa. Obe jako dobre serije, cak po meni i nijansu bolje od Vetra. Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk |
Ubice moga oca imam već posudjeno iz videoteke 2 ili 3 sezone ali jos im nisam dao priliku.
|
Molim bez rasprave o videotekama i traženja istih ovdje :) Postoje teme za to.
|
Gledam Westworld treću sezonu i mogu reć da je ova debelo najbolja do sada. Čista desetka.
|
Citiraj:
|
Ja sam odgledao sve cetiri sezone Ubice mog oca, meni je serija top.
|
Juzni vetar, ima nas koji pratimo.... teški spoiler nakon E13. Ako mislite početi gledati ne otvaraj
|
The Boys - pogledao svih 8 epizoda.
Meni totalno bezveze serija. Poludebilni ogavni superheroji i wanna be englez koji malo priča australskim, malo engleskim naglaskom. 6/10, ne bi dao više za ništa. |
E, ali The Boys nije serija o superherojima, slično kak npr. Westworld nije serija o robotima, mada su obje odlične - svaka na svoj način.:)
|
Westworld je serija odlične radnje, glume i priče.
The Boys je sve isto, samo upola lošije. :D |
+1
boys je preneozbiljna da bi kotirala za visoki rejting koliko god na trenutke bila dobra |
Meni je The Boys brutalna serija i jedva čekam drugu sezonu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39. |