![]() |
Citiraj:
|
ccc, a ja se već ponadao da si ti uzeo neku pilu od kartice i postao rez :D :roller:
|
|
Nisam znao da je 8800GTX losija od moje 9800GT.
|
Citiraj:
|
Moja 9800GT sa E6850@3,5GHz [deafult 3D Mark06] daje preko 13k bodova...
|
Ali ti je CPU over 4GHz :D A Ja to sa Conroeom mogu samo sanjati :)
|
mi netko može reć kaj ne valja ovdje???
tj zaš je 6200 a likovi sa isti taktom imaju po 7k bodova? http://www.imagesforme.com/out.php/t702363_6200.JPG edit: evo sad proc uredno daje 7300 čmarkova sve ok sad :D |
Izgleda da će mi E-mil morati posuditi svoju HD4870 :D :roller:
|
:roller: dobar dobar:goood:
|
Citiraj:
"duplo bolja" grafa i duplo jači proc i onda figa...ja naklokam grafu i riješim te:goood: Daj to čudo cijedi, da drugima zadaš posla :D |
Da, kužiš ono, pa ja sa starom sporom G92 8800GTS dobio 19.5k :D
|
Kuiš, ono...pa da. Fućkaš ove nove upicanjene pile... LOL
Ovaj markan je baš "realan" ;) |
a dobro..jućer sam tek dobio proc tak da se još upoznavamo....nadam se da ćemo se preko vikenda više poznat :D
|
Citiraj:
Ugl. ti si frajer :D |
Kakve veze pobogu ima stepping sa rezultatom na istom taktu? :stoopid:
I zašto opet po istome? Ako je Razer otvorio temu u kojoj je rekao sve što se tiče ovih tema odnosno da ove natjecateljske teme nisu za spammanje nego za postanje rezultata. Ukoliko se hoće diskutirat o rezultatu, znate napravit quote i nastavit pisat u 3DMark06 temi? |
evo nabavila se jedna blizanka pa eto kratki rez
http://www.imagesforme.com/out.php/t703688_25366.JPG nadam se da će navečer malo zahladit pa da dignem i grafe malo :D |
Citiraj:
|
a ne znam..vidjet ćemo još...najbolje mi je dignem grafu za 20% odvrti 3damrk lijepo i onda dobim manji score :D
ili lijepo dođi k meni s one 2 4890 i odvrtino kod mene na xpu kad ti ne znaš na xpu odvrtit :D |
Citiraj:
btw.. meni na xpu nije htjelo zbog losih raid drivera i tamo mi disk troka a nisam se sjetio kupit jedan drugi da napravim backup kmee.. imo sam to u planu al jbga prekasno tj. ti si prebrzo reagiro heh |
Citiraj:
Meni se to shranje isto događalo, više clockam manji score ono WTF? Kupio Scythe musashi i onda je sve sjelo na svoje mjesto, veći clock = veći score, a i max overclock se povećao. |
@DomagojX - koliko su se dale klokat s tim driverima? ja sam imao problema s njima, nisam smio pipnit nista odmah se rusilo, 9.8 su mi daleko stabilniji
|
solo grafa 822/1101
|
evo jedan neuspjesan pokusaj probijanja 20k bodova s aemdejcem :D na gtx 275...
ali danas je novi dan, a stari izazov je jos tu :D http://www.imagesforme.com/show.php/704308_19907.jpg |
Da to cudo ne moze priko 4Ghz...? Vjerojatno bi isa sa boljim hladjenjem, ha?
U svakom slucaju jako si blizu 20k ;) |
ide preko 4 i sa zalmanom, ali nedovoljno stabilno za 3dmark. mozda bi s true ili necime i mogao...ma zapravo dok malo padnu temperature, da vidis...ali mislim da cu kao dugorocno rijesenje nabaviti neko kvalitetnije vodeno..
|
Da, ili vodeno ili mozda neko zracno kvalitetnije poput true ili megahalems...
btw, dobar skor |
CJB posudiš mi tvikera na jedan session? :D
Oderi NB frekvenciju i ništa drugo, iznenadio bi se koliko ćeš bolji rez dobit ;) 20k+ |
|
Ma super je :D
Svaka ćast :D |
hvala...eto sad opet odvrtio sve na istim postavkama kako i tu gore i onda dobim 25.5k...wtf? :D
edit: mi može netko reć kako se radi validacija....ja sam fino kad je odvrtio 3dmark kliknuo submit your results i dobio sam ovaj link http://service.futuremark.com/home.a...24E0C117E7AF88 i sad kad ga stisnem ne vidim nikakvu validaciju :stoopid: |
|
a jbg...neam ja D0 :D...a dođi si po grafe pa iscijedi :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima se u planu neka sesija ;)
|
Citiraj:
|
ajde sretno, ako trebate kakvu ddr3 memoriju javite
|
eto mojih rezultata
eto mojih rezultata
|
Citiraj:
slabi su ti to rezultati :beer: moglo bi se to malo bolje (vidjeti) :beer: |
Citiraj:
Ali neću, neka još malo žive u neznanju :D, do druge sesije :) , šta bi tek bilo da smo stavili onu drugu grafu na čekanju i sa njom provrtili :) pffffff OC cookies FTW :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |