![]() |
Citiraj:
|
Ma bit će mu najbolji.
On je slab na Astone, kao i svaki Britanac. To im je ponos nacije. A još nije nijednog Astona počastio epitetom slabijim od "absolutely brilliant" Mislim da bi se najradije ugrizli za guzicu što se auti zapravo proizvode u Austriji :D (barem dobar dio) |
:sweating:
:sweating: |
pffff :)
Moram priznati da ova upaljena zadnja svijetla ipak ostavljaju močan dojam :) Kako samo prede taj V12, to je ono što obožavam kod AM-a, forsiraju V12 motore. IMHO AM Rapide mi je savršen auto, velik je, 5 vrata, a izgleda kao DB9. Bolje od toga ne može. BTW, pa jel nisu rekli da je Jag C-X75 samo koncept za 75. obljetnicu tvrtke i da ga nemaju namjeru staviti u masovnu proizvodnju? |
Jesu i na kraju ipak ide u proizvodnju. Ista stvar s Fisker Karma - koncept, ne ide u masovno, limitirano, pa se sad proizvodi.
|
Prebrutalan mi je taj AM iako ih nevolim baš. I recimo, kad gledam na kompu TG i tak neka videa uvijek sam bio pod dojmom da su to onak malo veći auti no prošlo ljeto je bio jedan tu Varaždinu pred turistom. Kad sam ga vidio uživo, stekao sam dojam njegove veličine odnosno manjine. Mislim da je Vantage model bio, nesjećam se više, al ono kratak, nizak a felge do pasa :D
|
Citiraj:
A ove turbine su brutalne, cca 800 KS :D Čudim se kako u TG-u još nisu ugrabili Koenigsegg Ageru, jer Clarkson opet treba nešto da prestane pušit :D Citiraj:
Bio je kod nas u Brodu jedan DB9 sa stranim tablicama, i nije uopće mali :) |
Citiraj:
Prilicno sam siguran da ovo nije Reventon, ali sam siguran da je ovo Dark Knight :) http://i53.tinypic.com/24q4lr5.jpg |
Citiraj:
|
Reventón je u proizvodnji bil 2008., ali je moj zayeb oko modela u filmu.
|
Ne vjerujem da ce biti Reventon u novom Batmanu. Eventualno novi lambo. To bi bila fora.
Inace McG si dobar? :) |
Jesam.:) Aventador LP 700-4 bi mogli ubaciti u The Dark Knight Rises, samo je pitanje kolko bi poživel u tom filmu.:D
|
Citiraj:
Ako te zanima, imaš NG:Megatvornice: Švedski superauto u kojem je bila Agera. Citiraj:
Ovog Zagata lajkam puno, posebno zadnji difuzor i auspusi. Oko svjetala bi se dalo raspravit još. Što se tiče betmena, moram priznat da VAG koncern il puno ulaže u sponzorstva il njihovi auti jednostavno pašu za određene vrste kinouradaka. Lambe se provlače kroz masu filmova, R8 isto s obzirom da je relativno novi auto na tržištu, audiji isto imaju svoje bljeskove, Q7, Tourezi EDIT: Vi zagrepčanci ste danas mogli vidjeti aston martina pred Mimarom pošto je Gumball ove godine zastao u Zgu (nisam ja na slici :P) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I da ovaj Zagato mi je lip, možda zato šta ima Ferrarijevski crta... |
Citiraj:
Strasno, znam da su smanjili broj epizoda zbog krize, ali koliko znam ona je u "zapadnim" zamljama pri kraju, tako da sam razocaran sa ovih 6 epizoda, 8. mjesec ce mi bit isprazan :zdero2: |
Citiraj:
Bude sigurno još koji specijal i tako, al svakako šteta što nema više i što imaju tenziju smanjivanja broja epizoda iz godine u godinu :( |
Trailer za 17 sezonu - http://transmission.blogs.topgear.co...first-trailer/
:D |
"They expect an accident"
:roller: Izgleda prilično dobro. |
|
|
|
jeeeeeee nedjelja :goood:
Počinje sezona 17. ako se ne varam :roller: Evo da ne bude čisti spam malo su imali problema sa električnim autom pri snimanju sezone: http://www.youtube.com/watch?v=aPltV...embedded#at=46 |
|
Upravo nabavljam.
Cant wait! Makar nisam previše oduševljen autima za prve 2 epizode; BMW 1-series M, Mini Rally Car, Jaguar E-type u prvoj te Citroen DS3 Racing, Fiat 500C Abarth, Renault sport Clio 200 Cup, McLaren MP4-12C u drugoj epizodi. 2 auta vrijedna gledanja - Jaguar i McLaren Taman odgledam početak nove sezone prije spavanja a sutra radit cijeli dan :) |
pogledo, hahahhahahah, koji carevi. Nije otvaranje sezone bilo spektakularno kao proslo, ali je ipak bilo odlicno. Koji pwnage sa Marauderom, te kako je Clarkson owno Maya na kraju poslije voznje minija :D
|
Aaaaaa, sutra iman ispit nesmin gledat ! Koje mucenje ...
|
Standardno su odlični :)
May se oduzeo na sekvencijalni mjenjač Mini-a :D Dugo ga nisam vidio tak nabrijanog :D Predobar završetak :) Clarkson emocionalan prema Jaguaru, bilo je lijepo za vidjeti. |
crveni jeep :) haha...
|
Dobra epizoda.
Da je Clarkson hrvat, vjerojatno bi ga razapeli u medijima zbog nacionalizma i ne promoviranja EU ideala :) |
Predobar povratak.
Nego pitanje, koja je to stvar koja pocne svirati u trenutku kad pocinje testirati E type ?? Hvala unaprijed. :chears: |
super su... eto super su i volim ih gledat :D
šaljem srca i lajkam malu bemburu :) |
Uh BMW 1M, uh!!!!!
|
Pogledah još sinoć epku, al nije mi se dalo pisati. Hajlajt epizode definitivno May i utrka. Ostatak malo mlak, al sveukupno opet jako dobro.
|
Odlicna epizoda, oduvik mi je E tajp bia najlipsi auto.
Izgleda da ove sezone imaju vise para kad su u prvih 10 minuta uspili razbit 4 auta i pola grada, nadajmo se da nece skrtarit u iducim epizodama. :chears: |
Sponzori imaju para.... Nema bolje reklame od Top Geara.
Da imam para prvi bi kupio i Bmw-a i Terenca/Oklopnjaka. Ako samo dio od gledatelja razmišlja kao ja, prodat ce se tih autiju (valda netko ima para). Pa si ti misli jel se isplatilo razbiti par starih auti... |
Sponzori? Jesi ti vidija koliko je TG posra auta u prošlosti? :D
I to renomiranih proizvođača. |
Citiraj:
M1 je auto kakav sam sanjo ko klinac, savrsen ali bas da je legenda kao MK1, nije, niti ce ikad bit. MK1 je auto za popisat se u gace, bar je bio u to doba(i mnogo iducih godina) i nista osim par turbo jurilica sa pocetka 90tih (mislim na hatcheve i sporstke limuzine) mu se ne moze priblizit po osjecaju brzine. BMW dugo nije bio kod njih na paleti, osim mozda dizajna i od uvijek je njihov favorit iz kojeg razloga ne znam, mozda sponzorskog a mozda i ne. I ovaj put ga je uzdigo iznad Mercedesa a nakon toga i iznad malih, skupih sportskih auti, sto je ok. |
ok je bila epizoda - raspištoljili su se, jedva čekam iduču epizodu.
Onaj novi E-Type mi stvarno kull :goood: Not kull mi sto su pregazili jednu Alfu :D sa oklopnjakom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09. |