![]() |
The Idiots priča o ljudima koji idu malo dublje...
|
Sinoć pogledao Gran Torino. Mrak film, mrak auto :D
|
The Curious Case of Benjamin Button...gledao sinoc. Odlicno!
Život, Smrt, Ljubav ...jako dobro http://www.imdb.com/title/tt0421715/ |
meni je prvih 30 ak minuta tog filma (The Curious Case of Benjamin Button) bilo ubitacno dooosadno. nakon toga vrijeme je proletilo u trenu. ODLICAN film
|
Felon
Vrlo dobar film. Napet, snažan i glumački dobro odrađen. Preporuka. |
Citiraj:
Sad sam pogledao onaj RocknRolla što ga je netko stranicu prije spomenuo. Nije loš film, ima akcije, ali nekako mi nije sjeo do kraja. Tu akciju se previše prekida, IMHO. |
He lives by the sword, they die by it
LOL :roller: Segal in his best :D Neznam, stvarno neznam dal da ovo nabavim |
The Rocker - dobra komedija, malo mi vuče na engleske filmove zbog glavnog lika, generalno OK.
Step brothers - standardna Ferrell komedija, nekom se sviđa nekom ne, meni definitivno da City of Ember - generalno dječji film al nije za baciti, onak malo fantazije za nedjelju popodne... Leviathan - stara garda podmorskih "dokumentaraca", nešto tipa "The Thing" pod morem |
Pride and Glory - 4 od 5 , zanimljiv film , glumacka izvedba dobra , traje dugo ali prodje vrlo brzo , uglavnom ako volite filmove poput Training daya vrijedi pogledati .
|
uff, ako je nesto slicno Training day-u onda ide na playlistu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I Street Kings [2008] kad smo već na toj tematici;)
|
Potpisujem Dark blue fanastican film na tu temu.
|
Nove sezone south parka ce ici u HD-u! :) Wehoo :)
|
baš je bitno jesu u HD-u, crtić koji je rađen u Paintu.. no, sigurno će bolje izgledat na FullHD plazmi nego na nekoj HD ready plazmi..
on topic: pogledao danas; Independence day (1996) i opet me je taj film oduševio. Disturbia - onako, ne loš.. a tko nije gledao Taken - ne zna što propušta, a isto tako i Death Sentence sa Kevin Baconom.. odlični filmovi, onako pravo muški :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Yep. Take je bio osvjezenje prosle godine. Kad smo kod akcijskih filmova. Ja cekam Expendables. :) |
Citiraj:
|
Jel gledao netko The Bucket List?
http://www.imdb.com/title/tt0825232/ Nabavka mi ide malo sporije, pa me zanima kakav je film? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E super. Ma volim ja drame pogledati, samo kada traju puno treba se "pripremiti" :D
Ali vidim da je runtime 97 minuta, tako da nece biti problem! |
Citiraj:
makar je gluma više manje ok (ipak su tu Nicholson i Freeman), al film je apsolutno plitak i prazan...kolko god oni šutjeli o tome. sviđa mi se ideja i sve, al jednostavno se vidi da je snimljeno samo da se zaradi lova... |
Citiraj:
|
najbolji film koji sam pogledao u zadnje vrijeme bi definitivno bio the mist,a inace je to mini serija združena brača:)
|
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/i319530_poster.jpg inače izuzev segala je onak prosječan hororac, al sama ideja segal vs vampiri je jedini razlog gledanja filma :chears: I pogledao DragonHunters osobno jako simpatičan CGI crtić čak ga ima na youtubeu, meni i dragoj se svidio http://www.youtube.com/watch?v=_nbvO...x=0&playnext=1 |
Citiraj:
Nije da je film osobito loš. Ali je baš kao što ti kažeš...plitak. Čak bih se usudio reći predvidiv. Dirljiv je i sve je to ok, ali... Kao film, po meni, nije uspio. U rangu sa ovim razočarenjem od filma mi ide i Fracture... Gluma je strava. Cijeli film je genijalan i onda ga useru onakvim krajem. |
Citiraj:
|
Nick And Norah's Infinite Playlist
Ja baš i nisam objektivan jer obožavam ovakvu vrstu filmova(Juno tu upada recimo). Meni je film super skroz. Michael Cera mi je kul još od one serije što je bila na TVu, a u Kat Dennings sam zaljubljen otkad sam je prvi put vidio na filmu(što me sjetilo na još jedan ovakav film s njom, http://www.imdb.com/title/tt0423977/ , koji mi je također super. Uglavnom, topla priča, dosta smješnih situacija, neloša muzika...pogledati. |
trebao bi pomoc... trazim naziv filma, al mi gugl i imdb search ne pomazu...
film je star jedno 2-3max godine, a radi se o 3 prijateljice koje idu na road trip i naidu na ludaka u svojem bjesnom kaskaderskom autu koji se zabija u ekipu i oni naravno umiru ali on prezivi i tako kroz cijelu ameriku... ali posto su te sve 3 ili samo 1 cura kaskaderke one se izvuku i jednom prilikom nalete na njega i razbe ga ko .... jel mozda netko zna naziv ? gledao sam ga cini mi se 2007 u kinu... takoder ima jos jedan film slicne tematike gdje neki neoprezan vozac pokupi liku zenu i to cesto radio.... i ovaj ga sada hvata kroz ameriku a slusaju se preko radija... ovaj vozac ubojica je bogalj, nema noge, jednu ruku a masovni ubojica... film je bio na telki... pa ako moze pomoc oko ova 2 filma bio bi vam zahvalan... |
prvi je Death Proof
i drugi mi je poznat ali se nemrem sjetit kak se zove... |
|
I taj je isto dobar, ali mislim da je mislio (:D) na ovaj Highwaymen :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Snatch - 10/10
Samo bacite oko na postavu i sve je jasno :goood: Benicio Del Toro, Vinnie Jones, Jason Statham, Brad Pitt, Rade Serbedzija itd ... :amen: |
raspusia dobra komedija pogledajte
|
Bulletproof i highwaymen su filmovi na koje sam mislio...
puno hvala.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:24. |