![]() |
Citiraj:
Jedino me zabrinjava isplativost ako uračunam put od 20km u oba smjera te potrosnju od 7.5L/100 km eurodizela (ne premium nego obicno bez dodanih aditiva) te iskorištavanje guma, ovjesa automobila te opcenito kilometraza prema redovnim servisima. Mozda eventualno ako ovih 30% popusta ubacim dugorocno u amortizaciju automobila pa se isplati? https://megastore.hr/proizvod/slusal...164429-164429/ |
Citiraj:
|
Za amazon.de ima mailboxde sta se dostave tiče ali cijena nije bas ekstra
|
Nista
Htio uzet zeni samsung onaj pametni sat,al ne prihvaca mi kod |
Proci ce ti kod, samo ponovi nekoliko puta, tj klikni primjeni kod :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čuvaj si i broji si svaku krunicu da nebi falilo Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Meni prihvaća, klikneš na "Kreni na plaćanja" i tamo tek upisuješ kod, moraš upisati ime i prezime te odabrati plaćanje karticom.
|
Tako je i meni bilo. Onda sam se poigrao sa načinama plaćanja i onda je prihvatio kod. Kao što kaže na naslovnici: "Popust vrijedi za sve oblike plaćanja osim za obročno plaćanje kreditnim karticama te uplatom na račun, jer rezervacije nisu moguće za ovakav tip akcije."
Pokušao sam uzeti Samsung A50 i stalno izbacuje poruku tipa da ih nema dovoljno na lageru (yeah, right!). Pokušao sam odabrati drugu boju, ali poruka je ostala ista. Sve u svemu - prilično slab izbor stvari za kupiti. |
Ja sam svoj LG 50" smart tv platio 2750kn na akciji, a oni nude NOA Android 50" tv za 1700kn, imaju neke dobre cijene.
Ja si mislim uzeti romobil, samo ne znam kako će ići po uzbrdici |
Narucio galaxy watch 46mm (1399kn), noa vision tv 55” (2030kn) i psn bonove od 150kn (112kn).
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel zna tko koja kurirska služba dostavlja za Megastore kad se odabere besplatna dostava?
|
Overseas
|
Hvala.
|
Britanska funta dosta pada pa je možda prilika ugrabiti nešto s UK shopova.
Sutrašnji srednji po HNB-u 8.06 pa pričekajte sutra za kupnju :) |
Sudjeluje li Amazon u Black Friday akcijama?
Hoću si kupit DJI dron, ne znam ako mi se isplati čekati 11. mj. Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk |
Ako neko ima viska kod za ekupi da ga nece iskoristiti neka mi sibne u inbox. Tnx :)
|
@predator
Da, sudjeluje. Ne sjećam da sam uopće viđao dronove na BF, a kamoli DJI. |
a ima ih svih modela na njuški..ne znam što očekuje od tih BF akcija za DJI
|
Ekupi kod 100 kn, dns još vrijedi: 3bc9d2bff
|
Jel ima neko pravilo s tim ekupi kodovima, mislim jel treba određeni iznos staviti u košaricu ili tako nešto?
Sad sam isprobavao taj gore kod i javi: "Kod nije valjan za trenutnu narudžbu." |
Moguće da si ga je netko iskoristio već.
Za taj konkretno koji se sad dijeli treba biti narudžba iznad 300kn. Nema dodatnih pravila. |
Ma pokušavao sam neki predmet od 150 kn kupiti, moguće onda da je radi toga.
Znači treba 300 kn biti cifra... ok, nigdje ne piše pa pitam. |
Ne vrijedi više, netko ga je već iskoristio..
|
Mora biti 300kn minimal no
|
Izvolite momci, ekupi bon 100 kn.
18078c2a |
Ja si uzeo WD10EZEX za 229kn s dostavom
https://www.ekupi.hr/Tvrdi-Disk-WD-B...TB-253631.aspx |
Ima neko pravilo po kojem dijele te kodove, tj. dali netko zna koje je :lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta treba 3 godine nis ne kupiti za 100kn bon ? Moze... ako moze Ag008 bit cicija, mogu i ja :D |
Javi im se. Možda ti kao kompenzaciju pošalju kakav besplatni mirisljavi borić za auto 😆
|
Citiraj:
Ja sam kupio Mavic Platinum Fly More combo za 1100 eura na taj način - tada je kod nas bio najjeftiniji 10.500 -11.000kn |
Citiraj:
Svaka čast, uplaćivat nekom youtuberu pare na bankovni račun je vrh ponuda. Ako se ne kače njuškalo ponude onda nema smisla ni ovo jer je ovo još gore. |
Taj lik se već 7 godina bavi recenziranjem na youtubu, prije je imao ovakve slične akcije, možda se da nagovorit na drugi način plaćanja, ne mora odmah sve biti negativno. Stavio sam jer mi se činila povoljna usporedna na prvi pogled sa nabava.net, ako moderator smatra da tome tu nije mjesto neka slobodno makne moj post.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://abload.de/img/capture2spkup.jpg https://abload.de/img/capturepokvk.jpg |
Prakticki mogu kodove svakih par dana vrtit.
|
Napisani su im postovi u periodu od 3 minute.
|
Poslao sam tom kolegi kod jer je pitao ovdje. Javio mi se da je već iskoristio od nekog drugog i da vidim želi li netko drugi. Nije me bilo par sati na forumu i taman kad sam došao pročitao sam poruku i postao kod ovdje, a kolega mi šibnuo poruku da je na bugu stavio kod čisto da ne propadne tak da smo obojica postali kod u isto vrijeme na dva različita foruma :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |