![]() |
moguće da Curry nikad ne bi dobio tolku slobodu što se tiče trica da mu trener nije Kerr himself, Mr. 45,5% :D
ovak za brzinsku usporedbu, DeAndre Jordan ima bacanja na 43% :D |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
slazem se, ali u slucaju da svojim indijanskim vjestinama osvoji 4-5 prstena, hocemo li ga onda smjeti usporediti s navedenima? covjek nema 120kg misica niti ima visinu, samo maksimalno dobro iskoristava ono sto ima.
|
pa nece ni ove godine osvojiti...a ako osvoji, nece on biti najzasluzniji kao i obicno...znaci ne smije prismrditi u istu recenicu dok nece u finalima imati brojke kao ovi gore navedeni
jebote u sto se kosarka pretvorila kad se ta prevara smatra relevantnim superstarom...svaki malo jaci bek u nba sa dobrim sutom za tricu, bi imao identicne brojke...a sto se tice plakanja zbog fizickih predispozicija, pa bird je bio spor ko blato, jedva je zakucavao, a u najboljim danima ubijao jordana samo tako. a ovi spursi isto zalutali...shaktin a fool ih razvaljuje, jao jedva cekam finale... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
ma sve to stoji, ali nebi ni Jordan osvojio sve one naslove da nije imao ekipu, i to kakvu ekipu. kolko godina je Lebron ostao na suhom jer se nije htio maknuti iz Clevelanda u kojem je bio prakticki sam? otisao na izlet u Miami, uzeo 2 kante i vratio se doma na poslozenu ekipu.
ovo da nece biti najzasluzniji nema smisla komentirati jer je apsolutno nebitno tko je najzasluzniji u momcadskom sportu, osim kad se bira MVP i kad im ti brojis krvna zrnca :D zasto usporedivati 5 ljudi iz razlicitih era kosarke koji su igrali na razlicitim pozicijama i imali razlicite uloge u svojim ekipama? ako je poanta svega to da je Lebron najkompletniji i najraznovrsniji igrac ikad, cak se i Roberto slaze s tim :D btw cut the crap, ajmo natrag na bitno: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...8d&oe=59B908C9 |
samo kazem da mora biti "the man", a ne da mvp daju nekome samo zato da ne bi morali dati lebronu koji je izgubio finale
a o tome koliko je cleveland poslozen, moglo bi se raspravljati. love i irving ukupno NULA play off utakmica, shumpert i jr odbaceni od knicksa, jefferson....jefferson... i tako ja sam isto za sarica :D Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Kakav hejter... :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
osim toga, jedino se mvp nagrade broje u finalima, sto se podudara sa mojom prvobitnom tvrdnjom. tako da si kobe moze ona 3 prstena sa shaqom zataknut za sesir, jer su u istom rangu sa ostalim role playerima tipa steve kerr i robert horry Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Razuvjerit će te isto kako ćeš ti njih uvjeriti :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
A ovo drugo da je indijanac pričaš gluposti. Citiraj:
Citiraj:
Štza znači svaki bek bi ovo imao? Jer nema, i brojke to zorno pokazuju. Neću uopće vadit statistike, sve je već bilo spominjano, Curry je po svim mogućim pokazateljima jedan od najboljih bekova svih vremena, a tek je ušao u prime. Uopće nije pretjerano reći da će karijeru vjerojatno završiti kao najbolji šuter ikad. Naravno, ukoliko ga zaobiđu ozljede i svi Dedmondi ovog svijetahttp://www.opencourt-basketball.com/...-currys-knees/. |
Fenjer razvalia Olya, prvi turski klub osvajač Euroleague. Ulaganja u skupu ekipu i trenera su se isplatila ove godine.
|
Spanoulis i co. nisu imali sanse...
A Clevelandu ce ovo dobro doc da se malo razbude... Citiraj:
Tko bi rekao. :)
|
4-13, za tricu 0-4. Ipak je od krvi i mesa :D
|
Mislio sam da cu biti vise knap tekma, u smislu da ih nece razvalit +30 :D
Ajzeja je strasna obrambena rupa :D |
boston in 6
Loše trolanje :D
Kad budu se više zvijezde poklopile pa da James odigra lošu partiju, Smart da gađa tricu 7/10 i da Bradleyu uđe onakva trica na kraju? :D |
Samo da James izvrne glezanj i gle vatre. :D
Gledao tko presicu poslje tekme? Kaj vele? James je bolestan ili je jednostavno bio takav dan?! |
Pa ništa posebno nije rečeno. Lue kaže da je LeBron ipak samo čovjek, a the man himself kaže da je ovo dobrodošao poraz kao opomena u pravo vrijeme da se regrupiraju.
Jedino što je čudno je to da je uzeo samo 13 šuteva. |
ne želi kvariti % šuta previše :D možda i bolje da je tak, nego da ima 4/27 ili sličan omjer ko Kobe u više navrata, mučno za gledati.
|
Citiraj:
Dosta smo Jamesa hvalili.
Curry igra najbolji PO do sad. 28.6 PPG, 50-43-90. |
Boston +10 nakon q1, igrat ce se g7 garant :D
|
Neće. Pogledao tekmu, James nabrao 4 faula u Q2 i izgubio ritam. Međutoa je Irving popizdio načisto, 42 koša. Općenito su u drugom poluvremenu Cavsu šutirali 70%.
Celticsi su imali veliku priliku poravnati stvari, ali nisu uspjeli. No moram reći, Stevens je genije. Kako taj lik čita igru i vidi stvari, to je strašno. |
pa ne igra trener na terenu, nego igraci...ovi iz bostona su krenuli ocajnicki igrati, i ulazi im...vec vidjeno. lebron in 5
Kyrie izvukao, valjda mu nisu ostale posljedice na zglobu. Nije lipo izgledalo.
|
za koga smo danas, cedevitu ili cibonu?
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Kaj Cedevita ima navijače?
|
zar nije Cibona u stečaju?
|
Od 6 mj valjda kreće,tako sam negdje pročitao Acinu izjavu...nešto dolazi na naplatu a kune nemaju
|
Opet razbijačina Bostona, neznam jel ikad prvi seed konferencije ispušia sve 3 domaće tekme :respekt:
Cavsima 7 dana do početka finala, i više nego dovoljno za rekuperaciju i pripremu. Svi preduvjeti za vrhunsko finale su tu. Moja želja je da LeBruno uzima prsten na očaj uplakanog Duranta :D |
Moja prognoza - 4:1 za GSW
|
Ja osta dužan prognozu pa da se upišem...uzimaju Cavsi sa 4:2.
|
Ja samo prognoziram spiku 5. razreda osnovne glede LeBrona.
Ako pobjedi: najbolji je ikad u povijesti galaksije. 7Ako izgubi: nesreća/kaj ste vi napravili u životu da mu se možete smijati. :D :D :D :D I siguran sam u svoj pogodak ove prognoze :D Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
To je sigurno. :) Ali da je dobar/odličan/trenutno najdominantniji, sigurno je. Kako bi izgledao on u Jordanovoj eri...to je druga priča.
|
cavsi 4:2 uzimaju, a glede ove druga brke: dao bi se poseban topic o tome otvorit :D
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |