![]() |
Da i ovdje podijelim prije nekoliko sati je došao Cubot X6 u prodaju u većini dućana in stock te ga odmah i šalju. Primjer je t02c i beng.
S time da Banggood ima i promociju na cubot x6 za prvih 10 kupaca, s kuponom 7bf1a8 koji umanjuje cijenu za 12USD (košta 177.99$) Također, kako je bilo problema sa slanjem inew-a v3 koji nije bio in stock a sada je, s kuponom 5657f2 koji umanjuje cijenu za 18$. inew v3 tako košta 172$ A Geekbuying ima akciju od -5$ na neke Zopo mobitele (skuplje) s kuponom FPINCTXJ. |
Nisu li referral linkovi koje ti elegantno proturaš u svojim postovima zabranjeni na forumu? Marketing i to jel...
Može i bez tih kodova na kraju. |
Samo kada je ?bid na kraju taj kupon radi.
Tako se identificira da se može koristiti kupon, kao npr ?utm_design=11&utm_source=emarsys&utm_medium=m... za korištenje nekog drugog koda se koristi. Inače, čini se da HR IPS praćenje paketa u Kini ne radi kako treba, iako CHINA BEIJING Receive item at office of exchange je ovo zadnji podatak, mobitel im je uredno stigao još prije tjedan dana a da se to ne vidi na ips-u. Tako da po mojem iskustvu, mobitelu da dođe iz Hr do odredišta u Kini treba 19 dana. S time da je za 4 dana iz Hr u glavnom gradu Kine. To samo govori kako je naša pošta brza a njihva spora. Najveći dio puta paketa u suprotnom smjeru (Kina->Hr) je da se nakupi dovoljno paketa pa da pošalju prema odredištu. |
Ne radi IPS ispravno uopće izgleda, početkom mjeseca sam slao paket u Bugarsku, na hr ipsu osim da je paket poslan do danas ništa, na bugarskom ipsu već više od 2 tjedna stoji "delivered"...
No kad sam slao u Kinu prije par mjeseci sve je ispravno pokazivalo... |
Meni je ips pokazao točan dan kad je paket podignut u Kini.
|
Meni isto ne pokazuje dobro, kaze da je jos u Pekingu paket.Bio u posti i pokrenuo potraznicu.
|
Stigao ti je vjerojatno. Inače na 17track isto imaš neke podatke pa pogledaj i tamo
|
Znam da je stigao, samo treba mi potvrda da dobijem nazad lovu od Paypala.Na 17track stoji onaj dio na kineskom, ali ne pise da je uruceno.Izglada da je uruceno ali da nije potpisano.
|
Bok svima! Zanima me jel netko od vas imao iskustva s naručivanje preko Zopo Shopa i isplati li se? Kakva je procedura? :fala:
|
Koji Zopo Shop? Ima ih više u različitim zemljama.
|
http://www.zopomobileshop.com/ mislim na ovaj
|
Ista stvar kao da kupuješ na nekom drugom webshopu - Kinezi ko Kinezi. Platiš PayPalom, onda čekaš da ti ga pošalju, pa da dođe, pa da ti Slavko uzme svoje i onda ga dobiješ. Ako ti se ne da toliko čekati, imaš Zopo shop u Italiji - brže dođe, nema Slavka, ali malo skuplje u odnosu na kinesku bratiju.
|
Citiraj:
samo je cijena vjerojatno 3 puta veća nego na netu.. |
Haha hvala svima :D fakat se dvoumim, ne znam jel ga pametnije kupit u RH ili naručit preko neta, razmišljam da ga naručim preko eu warehousa na ovoj prvoj str koju sam linkala :D
|
|
Danas su mi stigla 2 Ulefona U9000 za frenda. Kupljena 19.03. na Geekbuyingu. Znači stigli za 12 dana, i kaj je najbolje, oba bez PDV-a. Ušteda cca 500kn na PDV-u.
|
Citiraj:
|
Hehe, ja sam i zaboravio da je 1. april.
Ne fakat, došli su bez pdv-a i to za 12 dana...bas me iznenadilo, samo kaj nisu za mene, vec za frenda. |
Dobro, ja plaćam pdv i nisam prijatelj Linića :D
To je kao kada mi korisnička služba (chat) kaže, da paket je poslan 30.3. a na Flytu piše da još nije "departued". |
Citiraj:
|
Nije to ništa posebno brzo, pred kraj prošle godine panda via singpost, 9 dana
Taman nakon što je bilo ono sranje sa slanjem baterija pa jedno vrijeme nisu imali free shipping. |
1 privitaka
Ni moje nije loše prošlo (osim ovog nakon 18.3. ) ;P Singpost.
|
Citiraj:
Pred pola godine, mob je stajao kod njih 1-2 dana max. |
Citiraj:
Ne znam koji je šiping bio, al na kraju tracking numbera je pisalo HK (Hong Kong). |
6 dana na carini je normalno. Meni je prosjek oko 9 dana.
|
Na carini u Posti (branimirova) imaju zescu manukafturu, tamo u sobi sjedi ~6 ljudi i strastveno otvaraju pakete. Sa obzirom da na pdv od 200kn posta doda josh 50kn svojih troskova mislim da je sansa izbjeganja pdv-a sve manja i manja :/
|
Zato jer znaju za mobitele i znaju da je to nekima postao dobar biznis. Prije nego opet netko počne kokodakat, radi se o ekipi koja naručuje po 10-20 komada odjednom.
Neki dan su uništili 200 komada SGS4, one za azijsko tržište sa MTK procesorom :D Znam čovjeka koji zna čovjeka koji ih je i naručio ;) |
Uf, kolika je samo kazna za pokusaj uvoza 200 komada krivotvorina?
|
Ne znam ali grda će bit. Radi se o krivotvorini. Čak je lik spominjao i bajbukanu. Sve i jedan mob su prasnuli batom od 3kg i ni jedan nije preživio. I naravno, to će platit uvoznik.
|
Citiraj:
Kako ovome sto je narucio 200 komada nije palo na pamet da to nece proc na carini, bas je biser. :fiju: Nebih se cudio da je "na papiru" unisteno 200 komada, a u stvarnosti 198, ono da se nade koji mob za uzu rodbinu. :D |
Krivotvorine prolaze teze nego ovi paketi bez PDV-a. I nije mi zao zbog toga, ipak je to kupljeno s namjerom da se prodaje pod taj brand kod nas. Ipak su dosta postrozili kontrole nakon ulaska u EU.
|
Citiraj:
Ma kaki, niti jedan za familiju/prijatelje nije ostao. Kad se uništavaju mobiteli, lupa se tako da se baterija izdimi i ekran slomi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li tko nedavna iskustva sa SE /Švedskom poštom?
Poslan mi je paket preko njih budući da nisam htio Malezijsku poštu. Koliko vidim, nešto se promijenilo jer na 17 tracku već 1 dan nakon slanja imam podatke da je poslano i u transportu dok je na ips.hr i SE pošti nema nikakvih podataka. Ako je netko nedavno naručivao, je li brzo dobio? Koliko se sjećam, nešto je brže išlo preko DE nego preko SE pošte, no sve je brže od MY pošte. |
Muke po malezijskoj posti
18.3.2014. 22:10:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Receive item at office of exchange 19.3.2014. 12:28:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Receive item at office of exchange 19.3.2014. 12:35:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Insert item into bag I zadovoljstvo po kineskoj posti... 30.3.2014. 17:33:00 CHINA 100614 Receive item from customer 31.3.2014. 17:40:00 CHINA BEIJING Insert item into bag 5.4.2014. 11:39:00 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange 5.4.2014. 17:07:54 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs (Inb) |
Koliko treba vremena da se na IPS-u pojavi tracking za pošiljku poslanu u kinu?
Imam onaj broj formata RB123456789HR s potvrde. Koji link da dam za to selleru, gdje on može najbolje pratiti? |
Daj mu link IPS-a. Ja sam svog mogao pratiti skroz do kraja.
|
Da, ali kad se počne pojavljivati na IPS-u?
Jutros poslao i još ništa. Kad dolaze mobači vidim vrlo brzo promjenu u bazi, čak i kad sam podigao na pošti. Ili je kao i kod singposta da se nakon 4 dana počene pojavljivati nešto? :) |
Veceras ce ti se pojaviti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:27. |