![]() |
Bravo, polovni monitori+dostava i na cemu si?
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Pa ne znam, upravo ovo gledam na njemu. Platio ga 500kn i monitor vrhunski. Doduse, kupio sam ga u jednom lokalnom ducanu, specijaliziranom za prodaju rabljenih brand name racunala i opreme, ali mislim da bi me jednako izaslo i da sam narucio iz svabije. Ovaj NEC bi novi kostao oko 3-3500kn kod nas, a na ovoj stranici ga daju za 79 Eur (plus mislim 25 Eur postarine). Bio sam u strci oko monitora, inace bi vjerojatno njega ubo. Jesam li pogrijesio? Negdje ima bolji deal?
|
Necemo offtopic.
|
To je stari 1680 x 1050 TN panel, kakvih 3500kn??!
|
Citiraj:
|
Kakva je ovdje procedura za reklamacije?
Piše da treba poslati e-mail a negdje sam pročitao da oni organiziraju pokupljanje... Ali na e-mail ne odgovaraju... |
Pisi dalje, nemaju u hr vise firmu pa se nemas kome zalit....
Gdje točno dalje?
Imaju naveden samo jedan e-mail... Citiraj:
Imam samo onu jamstvenu kartelu od E digitala. :-/ |
Piši opet na istu adresu.Ja sam imao usb stik za reklamaciju i odgovorili su tek na drugi poslani mail. Treba se s njima natezati. Došao čovjek iz kurirske službe i otfurao stik. Na kraju su mi odobrili povrat novca. A kad će to biti, to nitko ne zna.
|
Kod mene je u pitanju zvučna i imaju je na lageru tako da bi je trebalo samo zamjeniti. Ne vidim šta bi tu mogli popravljati.
Uglavnom , povrat novca nece biti potreban. Nego , dobio e-mail s obavjeti da mi je dodjeljen nekakav sdervisni broj te da cekam da mi se netko javi. |
Ja sam im poslao monitor na reklamaciju, pre par dana. Za sada solidna komunikacija, bez dužeg čekanja na odgovor, ali još nisam dobio servisni broj, samo odgovor da se trude odraditi reklamaciju u što bržem roku.
|
Ja ne znam jesam li mutav ili nešto krivo radim :D
Registrirao sam se, napravio narudžbu (uzimam mobitel za ženu) i odabrao plaćanje po predračunu, i to je to, tu je stalo :D Status narudžbe je - "čeka uplatu", a ja nigdje predračuna nisam vidio, a u uvjetima plaćanja piše da bi mi trebao doći na mail. Ima itko kakvu ideju? Mislim, mogu im im na "blef" uplatit nevezano za sam predračun, i samo na uplati u opis plaćanja staviti broj narudžbe, ali ne znam, ne usudim se :D |
Nadam se da se sjetite svi prije naručivanja namjestiti datum rođenja na sutrašnji dan pa na mail dobijete kod za popust. Mislim da je 5%
|
Da, ali na proizvode koji nisu na akciji.
|
Poslao i upit odmah ujutro u 8h, predračuna nigdje :)
Dobro je vidjet i kako neozbiljni shopovi rade xD |
Naruči po pouzeću, taj dio radi. :D
Ako je na "lageru", treba 3 dana da dođe. Hebe se meni šta sporo odgovaraju, ako su ponekad i 20% jeftiniji. |
Pa sad gledam kako da storniram ovu narudžbu, i ne mogu.
Da ovu samo ignoriram, i napravim novu sa plaćanjem po pouzeću? :D |
Pa da, napravi novu i pošalji mail da storniraju staru.
Meni je isto zapelo jednom kod narudžbe, pa sam poslao mail da oni naprave narudžbu i pošalju. Sljedeći dan javljaju da je poslano i u profilu je bilo vidljivo. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hahaha, evo samo sam napravio novu narudžbu sa pouzećem, i ta je već korak ispred :D
https://s11.postimg.org/to7tv3wgj/edig.png Stvarno je fascinantno da žicaš ljude predračun da im uplatiš lovu, a oni ne reaguju na muskulaturu :D @'rvoje, opet si se pogubio u tabovima :D Treba ti RAM ukinut! :D |
Nisam se pogubija i ne minjaj Thread sad :p
Nas si prozva geek kmetovima (nebitno sad koja tema), a odakle ti pravo "škrtice", kad žena sazna di si joj kupija mobitel zabranit će ti ikakvo igranje po kući misecima - morat ćeš u PC igraonicu ili sex shop kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D |
Citiraj:
Ne znam zašto im to stoji na sajtu ali koliko sam ja upoznat s tom trgovinom, plaćanje je uvijek bilo isključivo pouzećem. Nikada nisu nudili plaćanje karticama, a kamoli virmanom. |
Plaćanje karticama ili virmanom ide bez problema kad im je račun u OTP banka Hrvatska (štono bi rekli: sami svoji :D).
Kupovao sam za frenda u 12. mj. 2015. putem virmana, ali su mi poslali (nakon cca. 24 sata) na mail "Račun za predujam" u PDF-u, po kojem sam platio. I da, broj narudžbe je bio poziv na broj. |
Kad samoprozvani stručnjaci za napajanja ne znaju da se odsad turaju kondići i u kabele, pffff.
Ma bit će žena sretna s telefonom, skromna je :D @drveni, pa jebemu, zašto onda imaju opciju prije plasiranja narudžbe ili virmanom po predračunu ili pouzećem :D To znači da im 50% načina plaćanja ne radi :D |
Onda je vjerovatno moguć i taj način plaćanja samo im treba duže da pošalju ponudu za uplatu, bio sam uvjeren da je moguće samo pouzećem.
|
|
Kupovala sam kod njih graficku i nisu mi odtali u dobrom sjecanju, jel kaj bolje sad s tim kuririma?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Bio sam zadovoljan sa njima poprilično do zadnje kupovine,ploča i procesor koji su trebali stići za 4 radna dana,na kraju stigli za 13.I vratili im se, otad zaobilazim.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja naručia kućište u njih ima par dana, stiglo u roku od 3 dana kako su i rekli. Povoljnije 250kn nego bilo di u hrvatskoj. Dostava besplatna sve prošlo dobro. Da uziman nešto drugo šta se može pokvarit dobro bi razmislia. Planiram uzet lg 29" ultrawide u njih jer je isto tako najjeftiniji, ali se još mislim šta će bit ako bude trebalo reklamirat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa to je definitivno olakotna okolnost ako to sigurno prolazi.
|
najjači su ja redovito kupujem kod njih plaćanje pouzećem besplatna dostava
jedina zamjerka što se tiće garancije nije na svakom artiklu garancija kao u drugim it trgovinama nego bude manja neznam zašto recimo procesori svugdje 3g a kod njih 2g iako oni najduže traju |
Stvarno, najjaci? Koliko si puta nesto reklamirao kod njih?
|
Ja sam zaboravio napisati, mob stigao za 2 dana (koji sam naručio za ženu, jel :D), osjetno jeftiniji nego u drugim ducanima, sve super.
Samo se nadajmo da ga necu morat reklamirat :D |
Citiraj:
Citiraj:
Pročitao sam stvarno "stotine" vaših komentara vezano za lošu poslovnu politiku ED kada su u pitanju reklamacije. E sad, ja sam skoro sve komponente za moj komp kupio u ED još 2013. dok su još imali dućan u ZG. Posle toga sam naručio grafičku i naravno uredno stigla. Tako da što se tiče kupovine i dostave ja sam prezadovoljan. (pogotvu kada ima akcija....) A što se tiče reklamacija....mislim da je najbitnije da prije same kupovine svi dobro pregledaju review od komponenti koje kupuju da bi vidjeli koliko je vjerovatno da će reklamirati naručeni proizvod. + uvijek postoji i tvornička greška..... A mišljenja sam da kad se nešto reklamira uvijek trebamo imati dobre živce, jer nikome od trgovaca nije u interesu reklamacija... |
Nadopuna vezana za moju reklamaciju monitora kod ED-a.
Monitor im poslao 20. 08. Na svojoj stranici pod reklamacijom napisali : 1. ruj 2016. 09:04:47 RECEIVED_FOR_WARRANTY_CASE 1. ruj 2016. 09:05:20 UNDER_REPAIR_TRANSPORT 16. ruj 2016. 16:29:31 IN_SERVICE_CENTER_FOR_ADMINISTRATION 16. ruj 2016. 16:29:45 IN_BRAND_SERVICE Znači da je monitor tek 16og stigao u servis (putovao punih 15 dana), a kada će biti gotov pojma nemam. Po svemu sudeći, nadam mu se oko nove godine. Sa velikim "nadam". Ujedno na email jako slabo odgovaraju, poslao sam im ukupno 5 i tek na zadnji u kojem sam kritikovao njihovo neodgovaranje i neprofesionalizam, su se javili. |
Update:
Danas su mi javili da monitor ne može da se popravi, te pošto ga ni LG više nema na stanju, dobijam u potpunosti povrat novca. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |