![]() |
I bolje, ovo nema smisla, kao da ih je netko ukleo :D
Sammir stativu s unutarnje strane pogodi, lopta se odbije vani.. Ovaj skine Beći s crte :S A normalno, opet su primi glup gol :S |
Ozbiljno ovo je najbolje od dinama do sada. :) IMHO! :)
A ovi iz dortmunda su strojevi. :) Tri komada u prvom poluvremenu. :) SAVRŠENO! :) |
Steta za Dinamo, nece i nece u gol. Beći ovaj skrene u korner, iz kornera Vida glavom, golman brani, na odbijanac opet Bećo i sa crte lik izbaci.
Uzas. :D |
I onda se mi pitamo zašto Perišić ne igra. Fuck, ovi će za 2-3 godine biti glavni igrači po najvećim klubovima.
Dinamo će ga zabiti danas :) Btw kakav je Modrić, tko gleda? |
Još samo Halilović fali u igri :(
Ja gledam obe tekme :D A brijem da nije imao pogrešno dodavanje, čak i jedan blokiran udarac.. Ništa posebno, solidan kao i uvijek :) |
Citiraj:
|
Zao mi ajaxa pomalo, nisu bas toliko losi, ali su dobili skupinu da goru nisu mogli..
|
Hahaha, Milan vodi u gostima, nevjerojatno! :D
|
Benitez u Ćelziju. :D
|
Benderu razbili nos, usao Perisic umjesto njega u 60. min.
edit; 0:4 Lewy |
Citiraj:
|
Teško. :)
1:1 city - real i još crveni za real :) Borusia trpa 0:4 :D |
????????? Može li mi netko objasniti ovo, Puljić za Sammira?????
Ovaj baš traži otkaz |
Citiraj:
|
Ne treba puno ocekivati od njega. Dokazao je dosad da nije bas za ovaj posao. Nisam ni ja ali bogami nije ni on.
|
Čuva čovjek rezultat! :D :D
|
Ne znam šta Mamić čeka... Jurčić je bar imao muda, zabio je 2 Realu, a ovaj će ostat zapamćen kao brkata pička. Halilović opet zadnje 2-3 minute, bezveze
|
Ne znam kad sam zadnji put otišao na službenu stranicu od kluba i tražio o kojem se igraču radi. :)
Marcel Schmelzer...čovjek je brrrrzzzz :) |
A Kuba tek :D
|
Kako Kristina p*zdi hahaha nemoćna totalno baš užitak gledati :D
|
Ova tekma city - real je mrak . :D :D
AJMO REAL! :D Murinjo je kraj. :D PATO JE DAO GOL :D |
dominacija švapskih klubova ove godine :)
|
Citiraj:
Ako je tako, curici će krenuti golovi. Trener i napadač na španljolski recept iz Liverpoola. |
Citiraj:
Ali svida mi se njemacki nogomet, igraju ofenzivno i okomito! |
Ovaj Dinamo je najveća katastrofa u povijesti LP. Ja nemogu vjerovat da ljudi ne mogu zabit gol u 5 utakmica.
|
Citiraj:
|
Opet škarice :)
|
Mamićeva šubara se ponovo osramotila:banana:
|
Dobro, jeste gledali jebenu utakmicu? Najlakše vidjeti rezultat 3:0 i reći da su se osramotili..
|
Dinamo je igrao i više nego dobro. Vjerujem da bi pod razumnijim trenerom i sa malo više sreće uspjeli pobijediti porto. 3:0 daje dojam da ih je porto razvalio u potpunosti, a zapravo nije bilo tako. :)
|
Citiraj:
Javio se odmah Rummenigge i kritizirao, treba se probuditi i prestati vjerovati da će se stvari riješiti same od sebe, nadam se da će igrat knockout fazu isto kao i prošle godine... Inače, Huntelaar još nije produžio ugovor sa Schalkeom, spominje se sada u kontekstu sa Arsenalom.. |
Evo video kratkog rezimea City-a i Real-a (text zanemarite, video pogledajte)..
Kako se Žoze dobro nasmijao na samom kraju filmića :D :D |
Urota!!!! :p
http://m.givemefootball.com/view.asp...drogba-request Bilo bi epic da se vrati pa makar i na kratko. :) |
Citiraj:
|
Steaua gubi protiv Stuttgarta 5:0 trenutno, u 65. minuti :D
|
http://www.jutarnji.hr/torres-je-u-k...sansi/1068247/
Citiraj:
|
Benitez o Ćelziju:
"Nikad ne bih vodio taj klub. Za mene postoji samo jedan klub u Engleskoj, Liverpool." Benitez o navijačima Ćelzija: "Oni samo mašu glupim zastavicama, nemaju strasti. Liverpoolovi navijači navijaju srcem, nama ne trebaju zastavice." Benitez trener Ćelzija. :banned: |
AJMO QPR! :) Cisse utrpaj kojeg za taticu. :D :D
Everton vs Norwich ce biti pro tekma. :) IJUFT kako je julio cesar poslao šreka po čevape! :D QPR VODI.AAAA AAAAAA AAAA :( United poveo... |
Yep 3:1
Chelsea i Tity neriješeno, nadam se. |
glasine za Falca-a u čelskom su i dalje samo glasine ...
http://www.hrsport.net/vijesti/45114...u-za-odlaskom/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:24. |