![]() |
panda,sad znaš,sad si čuo,zatucani Flood nezna za ništa drugo osim tikA taka :) ps obrati pažnju na oslovljavanje u 3. licu :)
|
Citiraj:
Ali, I guess, ti znaš bolje od bayernovih skauta :lol2: |
Vi niste normalni majke mi... Idete sa pandom pregovarati o bayernu, gvardijoli i mađukiću... :D svaka čast... :D
|
Citiraj:
|
panda bolje štopa loptu od Manđe,moramo neš naučit :D
|
Tesko je naci nekoga da stopa loptu losije od Mandze :D
|
Moje mišljenje je sljedeće. Mandžo je stvarno dobar igrač, odlična igra glavom, neumoran trkač. Kao što je panda napomenuo, ima dva nedostatka. Nešto lošija tehnika i njegov karakter. Te dvije stvari su razlog zašto je zamijenjen u Bayernu s Lewandowskim. Ipak, koliko god netko ne volio Guardiolin sustav igre, on zahtjeva dobre tehničare, a Mandžo to nije. Ionako ne bi pristao biti zamjena Lewandowskom stoga je bolje da pronađe drugi klub.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
bolje on nego neko potkupljivo eu smece japanci su posten narod i vole cro copa xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, slažem se :dobar: |
Starosjedilac čak! Pozdrav! ;)
|
|
Citiraj:
Nek sad bude faca i pozove Pasalica :D |
To bi bilo super. Kakav Močinić...
|
Vecernjak pise da je to gotova stvar, Badelj se pakira, jedino se jos ne zna jel umjesto Mocinica ili Pranjica.
http://www.vecernji.hr/sp-hrvatska-r...venstvo-944048 Uglavnom, za sat vremena je konferencija za medije :) |
Potvrdeno je da Pranjic nece biti spreman za prvu utakmicu. Mislim da bi obrana protiv Brazila trebala izgledat ovako:
Srna, Schildenfeld, Lovren, Corluka. |
Citiraj:
Trebao je Kovač pogledati tekmu iz Istanbula da vidi kako je Ćorluka odigrao beka :D Nije Vsraljko to loše odigrao, ali nekako više povjerenja imam u Ćorluku da neće kiksat u ovakvoj utakmici. Samo se nadam da u napadu neće biti Jelavić. Olića na krilo i Dudu u špicu ili obrnuto. Brazil će vjerojatno dosta imati loptu u posjedu, trbea nam brza tranzicvija i kontra. Perišić i Kovačić imaju brzinu i mogu to povući, ali ako će proigravat sporog Jelavića, ništa od kontre. Ma trebao bi Kovač van svake pameti gurnuti Rebića u špicu, mali je snažan i brz, siguran sam da bi odigrao vrhunsku partiju. Plus što je mali vjerojatno potpuna nepoznanica za Brazilce, to bi ih sigurno iznenadilo. Vjerojatni sastav: Pletikosa - Srna, Šifo, Ćorluka, Vrsaljko - Modrić, Rakitić - Perišić, Kovačić, Olić - Jelavić A ja bi to ovako: Pletikosa - Srna, Lovren, Šifo, Ćorluka - Modrić, Rakitić - Perišić, Kovačić, Eduardo - Rebić Eventualno u malo defanzivnijoj varijanti gurnuti Brozovića uz Modrića umjesto Kovačića, a Raketu gurnuti u polušpicu. |
Citiraj:
|
Pa to je logično, nogomet je biznis. To nije samo sport. Bar ne unazad jedno 20ak godina.
Btw Jelavić u prvih 11, bar su takve najave od Kovača. Sa zadnjeg treninga. Volio bih da je ovo ipak samo varka za Brazilce. |
Nije mi drago sto ce Jelavic igrat od prve minute. Nadam se da je to varka Kovaca. Radije Eduardo ili Rebic.
|
Brazil svoju prvu utakmicu na SPu nije izgubio još od 1934. :kafa:
|
i super, x nam treba biti drag ko i pobjeda.
nije lijepo za reci, al cini mi se da skupinu zavrsvamo s jednim bodom i to osvojenim bas protiv brazila :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ako dobijes zrolaj si bunt novcanica i vidi koliko duboko ide ;)
Nebi se kladio vs svojih da je neznam sta |
Citiraj:
Stavljam 50kn na Hrvatsku! Dobitak cca 400kn. :D |
dakle vas dvojica nećete vidjeti novaca od kladare :D
|
Citiraj:
Čovjek je rekao da će se kladit na Brazil, ne da će navijati protiv Hrvatske |
Joj joj nikad od vas biznismena :)
Praksa je jednostavna, u slučaju poraza bilo koje od ekipa ja ću biti zadovoljan: ako izgube naši, zarada je tu; ako izgube brazilci, pije se od sreće. Znači nema tuge ni brige. Osim ako bude x. |
Citiraj:
|
Nemoj coprat, idemo na win/lose :) U krajnjem slučaju, ne treba nam za otvaranje SP kazališna predstava i remi, nego all-in.
|
Ja ne vidim nista lose u tome da se kladi protiv nasih. Odigrao sam na Belgiju u zagrebu i digao lijepu svotu novaca. To ne znaci da sam za Belgiju navijao, dapace. Ali ako sam 100% uvjeren da ce nasi izgubiti, zasto ne to unovciti? Bio bih budala da propustim tu priliku :)
No ovdje nisam 100% uvjeren da cemo izgubiti. Dapace. Previse nepoznanica, ponajvise radi naseg izbornika. A da bi uopce nesto osjetno zaradio, radi manje kvote na brazil trebao bih vecu svotu novaca uloziti. Onda bi i osjecaji tokom utakmice bili podjeljenji. Zato ide 500kn na x2, pa kud puklo da puklo :D |
|
HAHAHA :D :D :D
|
Na trenutak sam eksli gledao u cemu je problem :D
Mislio sam da je fora u tekstu :D |
to se zove TKO NAS BRE ZAVADI trenutak :D
|
Auuu kakvu akciju s poništenim golom su Portugalci skemijali :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |