![]() |
probao sam i ja igru,za sada sam zadovoljan,performanse su uredu,nekih 35-50 fps-a sa 5850 i i5 na 4ghz,vjerovatno budem klokao grafu kad nabavim jos jedan vent
EDIT:dodajte me na origin: const4ntin3 |
Citiraj:
|
http://battlefieldo.com/forum/thread...end-event.559/
Ne znam jel ovo znači i da će možda Žinto bit tamo? Ako hoće, eto nekima prilike da se iskale :D I ovo je izgleda još jedan novi event: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mario992, add me and pwn me! :D
Igra se trenutno još skida, na 67% je, sutra javim kako ide. S obzirom da ovdje ljudi klokaju komponente koje na stocku ownaju sav moj hardver - sve me strah da ću gledati slideshow prezentaciju :D |
jel caspian border igriv? tj jel "online"
|
Citiraj:
|
Instaliraj origin. Ok. Updateaj drivere za grafu sa betom. Ok.
Uđi u igru iz browsera. Ok. Odigraj malo Ok. Sruši se Ok. Solidna grafika (u mene je tek 260gtx pa nemogu sve.....) Ok. Najbolji zvuk dosad Ok. Ugasi igru Ok. Pri sljedećem pokretanju sruše se win7 prvi put u nekoliko godina da sam to vidio Ok. Vrati image i izbriši nusprodukt Ok. Instaliram bad company 2 Ok. Bye preorder Ok. Kupit ću za godinu kad sve to lijepo patchaju i slično. Molim bez osuđujućih komentara kako je ovo tek beta jer bogami svi znamo da i najnovija verzija bad companya vuće probleme neke od prvog dana...... a neke doda u patchu. Predobro i prepuno potencijala ali uvijek s nećim za*eru.:chears: Ja se ipak nadam da će kad izađe sve bit na mjestu. :beer: |
Citiraj:
|
Šta nisu stavili da se igra pokreće iz Facebooka odmah...
Odmah pogodit u srž, a ne ovako okolišat. Social integracija ovog, social onog... |
Nisam igao prethodne BF, osim 1942 i nesto malo dvojke. Vidim da se ovde nabacalo 1700+ postova a igra još nije izašla u finalnom izdanju. Vidim i da po svi ostalim forumima svršavaju na pomen ove igre. Pa, eto, skinem danas i instaliram ovu betu. Sad sam zaigrao oko pola sata. Jesam odigrao samo pola sata, ali stvarno ne vidim čemu toliko priče o jednoj igri koja nije ni po čemu posebna, čak štaviše meni je lošija od većine sličnih joj igara. Ova refleksija od scopea, pa ovo je žalosno. U onom tunelu nema nikakvog izvora svjetlosti, a snajperista imitira svjetionik. Poče da mi blica slika na monitoru, kontam driveri izludili, kad ono snajperista mi prišao blizu i refleksija mi puca po očima. Sve je to imao i prastari Far Cry, samo mnogo ljepše i normalnije sređeno.
Oružja koja sam imao priliku da koristim u ovih pola sata se, bar meni, se ne ponašaju baš nešto realno. Da ne bude da samo sere po igri, ima i nešto što mi se sviđa, ali opet samo djelimično. Destrukcija terena. Iako čitam da nije u potpunosti prikazani u beti, ipak bi bilo normalnije da ovo drveće koje se posiječe ručnom bombom i padne ostane tu da leži izvrnuto do kraja partije, a ne da nestane kad se zavučeš u krošnju i taman uštekaš da nekog naguziš iz potaje. :D O načinu instalacije i pokretanju igre ni ne želim govoriti. Pa zar nije moglo jednostavno da se sredi običan instaler i da se evidencija vodi na neki normalniji način. Warcraft 3 star 10 godina vodi evidenciju o svmu, custom serveri uredno vode K/D statistiku, i sve ostale điđe, a jednostavni su i pegledni. Ovde ovaj oridžin užasno nervira, nestabilan, smrzava mi Win po 20-30 sekundi po random šemi. I tako dalje i tako dalje. Sve u svemu ja ga neću igrati. :) Mogao sam to odma na početku napisati, da vas ne patim ovolikim tekstom, ali eto, kad je toliko o igri napisano "pozitivnog", moram i ja malo u minus. U balansu je ključ. :) |
Potpis na sve što je napisao Michel i Milentije!
Doguro sam do lvl 20 ali pao je otkaz preordera. Vraćam se na BC2 a za ovo ćemo još vidjeti :D |
ja isto gledam da cancelam bf3. jednostavno nije to to igrat na ovoj mojoj konfi i bok.. nebi meni bio ni problem smanjit rezoluciju na nenativnu, i sve stavit na low, sve gluposti poiskljucivat, al daj mi onda bože bar 60ak frejmova, a ne ovako, reza 1440px po dužoj strani na monitoru od 24 inča, sve pogašeno, na low i imam kako kad 20-55fpsa, al totalno neigrivo. ubija gušt kad neide fluidno.
hm. neznam, meni se čak i svidja ovaj battlelog.. mislim ovo "great game" komentiranje i ta sranja, stu totalna glupost. al mislim da moraju pokazat i oni mali dio svoje "social network". a sam battlelog mi se cini kao super stvar, jer svi smo u bfbc2 isli na neke unofficial stranice gledat statse svojih likova. ovo je isti krc samo official.. ugl, svidja mi se |
Evo, probao betu.
Grafika me dojmila, onako, dosta dobro izgleda. Osim toga, sve ostalo je cisti promasaj. Kao sta je neko rekao:"beta je.." ma je beta, ali neke stvari ostaju uvik iste. Da ne pocinjem od toga kako se uopce ulazi u igru, te do nekih gluposti da ja moram 4x sacmom gadjat na 1m udaljenosti, a lik mene scarom ubije doslovno 1 metkom. Odaberem medica, igram sa assaultom :S Idem ozivit lika, ko da pokusavam ozivit neprijatelja, nis se ne dogadja... A da ne pocnem da je vec bio jedan cheater.. imao je bizaran score :S |
Ja neznam gdje ste svi srljali sa preorderom, a niste znali ni dali će igra ići na vašim konfama... :stoopid:
Igra ima puno potencijala, ali ako ne srede neke stvari što se tiče same hit registracije. Pod tim mislim da imam osjećaj da umirem od jednog metka, kao i detekciju odakle dobivam damage, smrti iza zida i slične stvari... Da ne govorim da su zasrali da izborom mape, jer Metro nije "BF" mapa. Tipična COD-ovska i vjerojatno im je to jedan od načina da privuku COD-ovce. Inače sam sposoban u komadu odvalit par sati igrajući FPS-ove, ali ova igra me nakon nekog vremena dovede na rub epileptičnog napada :D Konstantna nepredvidiva trešnja ekrana mi ne pada dobro na oči, kao ni presitna slova, sitni spotovi i ne color blind friendly izbor boja... Mislim da će kupovina pričekati i neko vrijeme nakon izlaska finalne igre... |
samo ću reć da sam se naživciral bezveze i da ću ju sutra obrisat..
|
Citiraj:
Mislio sam da je bacanje bombe u bc2 epic fail, ali ovo je valjda "ono" zadnje :D Trebat će to još ispolirat patchevima. Ali mene uopće ne impresionira grafika, sve mi vuče na Crysis nekak. Dok je weapon menu i općenito nadogradnja oružja čista COD shema. Bar im možemo zahvalit na BETI, da vidimo na čemu smo. Definitivno su mi sačuvali novce, bar na neko vrijeme. |
ma ja bi ju onako igro, svidja mi se igra. al ono kad recimo u ovom zadnjem dijelu metro mape imam konstanto 20 fpsa. pa tako nemožes igrat da si bog.
|
evo i da se ja prikrpam
nisam odma imao vremena za betu te tek nocas skinuh i 4h odigrah s phII 945 stock 5850 stock 8gb ddr2 800 radi sasvim fino na full hd rezi i ultra detaljima bez antialiasinga zesceg bench jos ne odvrtjeh nikakav sto se igre ti ostalog tice origin mi se gadi sto sam reko jos kad je najavljivan ajd ok radi svo to pokretanje iz browsera-šugavo je ali funkcionalno sto se tice grafickog izgleda izgleda ok, ali jako vuce na presarenilo, kao i crysis2 npr ne kazem ni da je crysis2 niti bf3 ruzno, stovise lijepo je, samo mislim da je nerealno, meni npr bas odgovara sumorni okolis iz cod4... u svakom slucaju ljudi ce se naviknit ko nije neki zesci ljubitelj takvog izgleda po meni izgleda ok, iako bih volio "realniji" izgled gameplay vuce na cod serijal treba puno manje metaka da bi se ubilo nekog nego npr u bfbc2 i metci cak i ubijaju, nema bas previse onih trenutaka, "pa daj ispraznio sam mu sanzer s ledja u glavu i prezivio je, okrenio se i zaklo me" e sad stvar koja mi se evo dosad ne svidja,jer tek poces gledati kako izgleda igra, je ta da sniper se sada koristi kao puskica s kojom trcis okolo i pucas bez nisanjenja automatski sniper je jaci od bolt-ation snipera sniperi se poprilicno brzo pune i izgubili su onu svoju tezinu da vi upravljate necim, da morate reloadati. ugl cijela stvar s sniperom je vise manje fail nije vise potrebno imati vjestine da bi bili dobar snajperist u igri, nego uzmi i pucaj ko s bilo cim drugim. sto se tice ove mape metro evo ovako bih opisao dozivljaj ko male partijice koje igras onako usput bez nekog uzivljavanja u gameplay, uzmes malo uijas, to ti je razbibriga i gotovo. igrica je ok, ali bfbc2 npr je puno kvalitetnija igra, samo kad bi hitreg tamo bio dobar bogu hvala pa taj problem nije u bf3 ostao ehm, da noz potegnit je sad posao od 10 sekundi lik lezi na travi ti ga oces zaklat ti kliknes, on se ustaje, ti ga grlis i mases nozem ispred njega, on se strmopizdi ka tlu dok ti veselo skokuces s dog-tagom jos ako igrica laze da si ga promasio... |
Moram priznat da mi gameplay više liči na COD nego na BF, a COD nisam igrao od MW2.
|
Svi pisu neke recenzije i romane, a igrate betu i jednu mapu...
I ja sam skeptican koliko će toga promjeniti u 25 dana, ali nije da neće ništa. Meni najvise nervira berlavi "kill cam" koji to nije, i ove refleksije scopea u mrklom mraku, ili sa suncem iza ledja itd... i ovo definitivno: Citiraj:
Inace je super zabavno raditi nove prolaze u zidovima po metrou, koliko li samo kvadrata plocica nastrada :D |
Izgleda da puno ljudi mješa refleksiju scopa u mraku sa tactical light attachmentom.
Što se tiče refleksije scopa, sasvim je dobro izvedeno kao rješenje za kampere. Pogotovo za ove što leže i kampiraju u mraku na tračnicama, ma daj bježi. |
Citiraj:
|
Dobro je riješenje, ali treba biti realno, a ne da ja sa ulaza vidim odbljesak od optike na dnu tunela gdje nema sunca ni nekog extra osvjetljenja. Pre glupo/nerealno/loše.
Mogu onda klasi snajperista po defaultu stavit jednu kacigu na glavu sa signalizacijom nekom, tipa ove popularne "žute" sta ih ljeti često vidjas po cestama (i ljudi ih vole krasti !?). |
Citiraj:
Ali ajde, što se tiče odbljeska kao nekog rješenja za snajpere, on je u svakom slučaju realniji od 3D spottinga, koji realno ne postoji, a u igri je uveden kao rješenje za "otkrivanje" kampera te kao svojevrsni wallhack. |
http://www.pohrani.com/f/l/hv/3uHsEl...ld-3-recon.jpg
Ovo je trenutno recon klasa, stavio sam mu jednu sa solarnim panelom, da se moze punit baterija dok je vani na suncu :D Pa nek kempaju ljudi, neće sa snajperom trčat okolo ko rambo. Nije ovo COD. |
jedno malo glupavo pitanje. Svi pricate o Caspian borderu i passu za njega. Kako da ja uopce nađem koji server sa tom mapom? Kad mi preko preko browsera jednostanovo ne nalazi...
|
Citiraj:
|
Mene drveće podsjeća na Crysis. :D
Nema veze, bitno da ja imam 48 prijatelja na Origin-u. ^_^ :lol2: |
Time (ms) Min Max Avg
1915915 23 193 81 |
Citiraj:
|
Možete i mene dodati na origin: TUTBLUT
Jel moram posebno dodavati prijatelje i na battlelog-u, tj. importati ih? Na originu ne radi opcija join game kada želim preko nekog na server, jel zna netko hoće li to biti moguće kada cijela igra izađe? |
http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~bVAeO procitajte.
|
Ne vjerujem više ničemu šta napišu dok se sam ne uvjerim...
|
Cemu onda uopce beta ako su oni sve to vec ispravili?
Dozvole nam da skinemo tko zna koju verziju bete koja uopce ne lici na betu samo da smire masu ljudi jer su im to obecali, dobe negativne kritike i sad to izjave... Ako je to istina sta vele (sumnjam), onda je dobro za nas i njih, ali mislim da ga opet samo seru, jer su sigurno vidjeli koliko im je ljudi otkazalo preorder :D |
haahahha. sta drugo rec nego ojadni ocajnicki potez..
|
Citiraj:
Svi suporeduju igru s bc2 ciji nastavak nije , na temelju 1 beta mape s 0 vozila..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |