![]() |
e vidis to nisam znao
btw evo jednog mozda glupog pitanja, no nakon stalnog mjenjanja verzija nemogu sve pratit :P dali se vise izvora Radianca stacka (light burn), npr dodje Spectre a dodje i Riki i oboje idu na 1 neprijatelja ? |
|
fala :)
btw cini se da Phoenix ima jedan bug koji je dobar za njega jedino neznam dali radi u Warcraft 3 Doti, ali u dvojci radi opalis blade mail i onda ultimate jaje/supernova ce biti zasticena BM-om :D |
evo mene opet s pitanjima :D :D
neke stvari mi bas nisu logicne sto se ticke stacka itema npr dali ima logike Mortredi stavljati stout shield/poor mans shield pitam zbog blura isto pitanje vrijedi za goblin shreddera, ako mu je reactive armor "izabran" takodjer dali se za njega isplati uopce uzimati blade mail zbog reaktivnog armora pitanje za axe, meni je uvjek luxury item bio Shiva armor, ali ako counter helix reagira na napad onda nema logike imat ovaj armor ako usporava brzinu napadanja jel ? po nekoj logici bi onda helix sve manje bio aktiviran s time na umu, ako se onda da Assault Cuiras kao alternativa, dali taj minus armor utjece na Helix-ov spin dmg ili ne ? pitanje gondar, se moze na njega dati Cristalys ili Buriza ili onaj njegov backstab ga overwrita ? |
Mortred: da se baš i stacka (a ne stacka se), ne isplati se. Poor mans shield je doduse must za minimizirat harras u early game-u.
Shredder: Ne uzima se blade mail samo radi 5 armora nego zbog aktivne komponente. Axe: Je da smanjuje attack speed ali daje armor i manu pa mu se zbog toga isplati radit. I jos aktivni slow. A Gondaru radi crit ali se u crit ne uracunava onaj dodatni damage od Jinade. Ali da, može kritat s onim damageom koji pise + onaj extra damage on Jinade. |
Za Mortred i ostale evazije nije bas tako, ako napadac missa udarac naravno da nece blokirat dmg, no ako pogodi, postoji sansa da ce blockat damage, isto ti je ko i sa voidovom backtrackom inpr butterfly, tek kad napadac pogodi postoji sansa da ce se upalit backtrack, ako je miss naravno da se nece upalit
2. definitivno se isplati, ako si šreder onda si tenk, cilj je što duže preživiti, a blade mail gledaj samo ko bonus damage koji ces napravit dok te naivčine tuču 3. ponovo tenk si što više armora to bolje, shiva se uzima zato jer AC bi trebao imat carry zbog puno veceg Attack speeda koji dobiva nosač, a što oni sporije tuču to ćeš duže preživiti ;) isto će im trebat jednak broj udaraca da te ubiju, samo što će im trebat više vremena, šta je veliki+ tvome timu, da Helix je physical dmg znači armor smanjuje snagu, tako minus armor povećava 4. kako je kolega gore rekao |
da usput zahvalim na kvalitetnim odgovorima :)
> hvala < sad usput pitanje uzeo sam si zadnja 3 dana da probam ovu 6.80 pa me zanima koji build ide feniksu ja si onak njubarski dam 1. tranquil boots 2. janggo drums 3. shiva ili linken (ili obrnuto) doduse ja sam uvjek s njim support... vidim da neki kupuju onaj cekic za stun al neznam kolko je to isplativo za njegovu vrstu |
za feniksa? tenk + aoe iltiga blademail, heart, shiva i ostalo po potrebi :D
|
supac
ajd nek mi neko kaze za ENIGMU dali se carpet magija i aghanim+ulti stackaju kao 2 carpeta razlicita ili ne ? |
Vidis, to je u stvari dobro pitanjce.
|
da gledate na dobroj stranici, odma bi vidli...
Citiraj:
edit: na toj playdota.com stranici budete našli sve što vas zanima, a na forumu ima dosta ljudi koji se razumiju bas u detalje. A većina toga s dote1 je primjenjiva na dotu2 |
|
Ja cu doc igrat Hearthstone pa ako je neko tamo nek plati pivu :D
|
Ja radim LoL dio turnira za kolege iz Universe udruge, slobodno naletite :).
|
ajde malo savjeta oko Spectre
nju neigram cesto ako ikad uopce osim kad ju na SD dobijem e sad znam da je vanguard kao prvi survive item najbolji ali sta raditi kad ovaj heroj nemoze farmati tj mora pomagati stalno timu jeli u tom slucaju bolje skraftati poor man's shield + janggo drumm ili ipak ici na vanguard ? pitam jer farmanje za survive item treba dugo njoj ja sam recimo bio u harass lane-u i trebalo mi oko 20 minuta za vanguard + treads a do 35 min sam tek dosao do diffusal blade-a |
ako vidis da nema kruha na laneu, promijeni lane.
ako ni tamo nema kruha, odi jungle ako pak zajebes i jungle, onda se samo tenkaj imho bolje je da napravis poor man + vitality booster (da mozes kasnije heart), nosis healove i farmaš diffusal, mantu i heart ili ako ti dobro ide, onda radiance prvo |
Uglavnom Vanguard štanga. Za hp i nekaj mane odmah drum. Čak i ako imas bolji farm napravi drum jer nema ničeg goreg neko kad odapneš s 3500 golda. Ja sam rijetko imao u pubu toliki free farm da mogu odmah na radi. To uglavnom kad sam u stacku igrao. I s dobrim harras supportom tipa veno. Ona je hard carry, s njom su gejmovi najtezi kad suprotni team ima dobar early gejm i onda teraju 5 man doto od 10-e minute.
|
Uvijek sam igrao spectru PMS into Phase into Drums, i onda te teško mogu ubiti, a ti možeš u svakom fightu uletiti i napraviti darmar (ali kao zadnji, pokupit killeve i otić farmat dalje).
Ako rushaš radiance imaš ga u 15min, ako ideš ovaj build imaš u 20-25min radiance, nema razlike osim što si jači, jer u 15min rush radi imaš 800hpa, a ovako imaš 1100, moveability i dmg. I obavezno samo 1lvl dispersiona, max desolate! |
Kako radi dota 2 na:
i3 4330 @ 3.5ghz HD4600@ 1400mhz, MEM@1600 Rezolucija: 1920*1200 http://i.imgur.com/LspJdDt.jpg 61 fps farmeraj 41 fps fajt scena uglavnom.. radi vrlo solidno, igrivo u potpunosti a čak i lijepo izgleda... Dalo bi se to još nabrijat, al sve u svoje vrijeme. |
Fora, ja sebi planiram nešto složit da mogu kod kuće igrat pa gledam kako da maksimalno uštedim. Ovo su čisto pristojne brojke.
|
Ma da, makar su ovo samo 2 nasumce okinuta skrinšota, igro sam već desetak rundi i radi fluidno. (inače mrzim kad šteka, tako da.. igrivo je)
Jedino što texture na high nema teorije da radi, a što se tiče same ljepote slike, po meni je najbitniji render quality. Mogao bih još isprobat uključit ova neka sranja tipa specular bloom, al ja nit ne znam šta je to nit ne vidim razliku. I btw vsync je OFF. Procijenite po skrinšotovima, al meni je sasvim pristojna grafika... |
Jel bi se dalo skupit 5 ljudi za team da igramo turnir u areni? Vremena ima dovoljno da se uigramo... Ja imam hrpetinu frendova u doti ali nikako kompletirati neki team...
Nisam neki pro, al imam 3000 sati dote2... |
Ja bi se mogao ubaciti, 5250 Solo MMR i 4780 Party MMR
Pa ako zatreba vicite :D |
Citiraj:
http://universe.hr/lan/game/dota2/ |
mozemo probat koji cw prije, ako nece stimat lako ne odemo :)
nuke7zg - steam |
Ajde za 1h sam u doti, imam jos jednog pa mozemo odigrat koju...
|
sta nabit Thrallu kao iteme, onak ko neki medium build ?
- prvo sam probao sa Veil of discord + aghanim, na kraju ispalo da nije neki efekt - onda sam probao sa Dagon + aghanim, na kraju ispadne da ni nestignem ispalit dagon ili zaboravim na njega :P na kraju mi ispalo da najbolje napravit Lothar + aghanim iako sam u proslosti radio Orchid na njemu radi supporta drugima sad ni sam neznam sta da mu radim, svaki build mi besmislen |
Ovisi u kojem rangu se igrs, tj. koji mmr.
|
Rusija ga nije volila.
Ja nevjerujem, nas tinker ima 2-20, doctor kerija u laneu s naixom i tako. Single mm stvarno nema smisla igrat, osim za zajebaniciju tipa gondar s dagonom i slični buildovi. |
[QUOTE=Pupo;2573649]Rusija ga nije volila.
60% gondara s kojim me matchmaking spojija je bilo from dear mother russia a od tih 60% jedno 90% spaja dagon ka 1 item :chears: |
To je Alliance build, vidla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.
|
Citiraj:
|
Joooooooj nema ti to veze u kojem rangu igras, bitno je s kojim herojima protiv kojih heroja igras :D, ako si jedini suport meka uvik valja, veil je dobar ako imas jos nukera tipa zeus akasha itd, ako oni imaju puno njukera slobodno na pipe, ako je nijedan tenk nece radit, force staff je uvik dobar osim protiv BS
Aghanima je naravno musthave ako si je mozes priustit :D uvil slazes iteme po potrebi partije, za vecinu heroja ne postoji onaj savrsen build Ako si suport dobro wardaj(offensive, defensive ovisno o situaciji) i neces falit Bit dote je malo ukljucit mozak, a ne samo pratit napisane upute |
ma znam, ali nekad postoji standardni build po nekom heroju
pa pomislih i za ovog nest |
Sumnjam ja da na tom mmr-u ima puno team fightinga, tak da je meka upitna. Ali s druge strane, čim pribe shvatiš da netko nužno mora biti support i kupovat couriera, tonu wardova itd., to ćeš prije povećat mmr.
|
sve to stoji ali postoji 1 problem u pubovima
nitko ne brani supporta, svi su skrti i egoisticni, sto ga je meni u planu i survivability recimo jucer sam imao katastrofalni match, svi su farmali, 0 team fight, ja budala postavljam wardove, radim iteme za skupni fight i uvjek mene gankaju jer sam najslabiji a druge boli dupe ... :P tak da molim ljepo :D nekad i trebai odjebat support ulogu |
uzmeš agresivnog disablera koji je divlji u lategame sa dobrim itemima :D
cm/es/crix/lina ili te zivo zaboli i ides tenkati voida :D |
pub crix mid - prejako :)
|
ima neka cudna fora u warcraft 3 doti
neznam su to namirno dali ili ne 1. kad se slarku nabije axe-ov hunger (onaj vragec vatreni), upalis slarku onu magiju koja crpi HP, i taj axe-ov buff magija nestane 2. diffusal blade ubija warlockove goleme |
taj prvi skill od slarka treba micati sve negativne buffove, ali prvi put da cujem da se axeov hunger moze maknuti.
diffusal blade radi 99999 damage-a summonanim unitima (infernali, necromicroni, iluzije), usporava protivničke heroje i miče im buffove (svenov ulti, gondarov track, slardarov negative armor itd...) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |