![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: samo što je invalid product code. Jesi siguran da je za steam? |
E da, zaboravio sam napomenuti. Maknite crtice "-" u keyu i ne smije biti razmaka :D
Siguran sam da je za Steam, uzeo sebi i curi i radi :D |
ne mogu se ulogirat dok sam preko proxyja.. ne mogu kliknut na ono zaloguj se
riješeno preko drugog proxyja :D |
Probaj u int. exploreru, tak sam ja. Imao sam isti problem
|
Probaj drugi browser. Iz nekog razloga nakon što se ulogiraš u jednome preko proxya i ako želiš još jednom (kao što sam ja, jer sam 2 keya uzimao), drugi puta te neće pustiti. Ako ne upali, obriši cookies, restartaj komp ili ruter (znam, glup način, ali onda radi).
@Pupo, jel radi key sada? |
našo neki proxy na netu i ubacio u firefox i dobio kod.. igra je na steamu..
neg, a šta je s onim ostalim igrama? :D |
Da, radi.
Iako još uvijek nekužim kak radi ovaj proxy :D Jednom mi se logira ko poljak a drugi put mi izbaci poruku da nisam poljak. |
Ako netko želi key za Metro 2033 može me PM-at.
|
Što se ostalih igara tiče, sve se na taj način možeš uzeti, samo što je GT Legends jedini za Steam. To je stara fora s tom stranicom, samo što su tek sada dodali GT Legends :D
|
znači za ostale dobijem samo key s kojim mogu registrirat igru ali van steama?
|
Da, prilikom instalacije ili registracije igre.
|
Zna netko zašto me baca na home stranicu od proxya kad ukucam username i pass i kliknem na login?
Znači, ukucam http://iphider.pl/ i u njega http://www.cdaction.pl/seriale/ i kliknem na login, upišem podatke svoje. I kad kliknem na login, baci me opet na iphider, umjesto da se logira. Nešto krivo radim ili? tnx |
To se događa sa IE browserom. Kao što sam rekao, probaj drugi browser, restartaj komp ili ruter, ili nađi kvalitetniji proxy jer je u njemu stvar. Meni nije trebo neki high end proxy, tako da je taj čisto dobro poslužio :)
Edit: Evo bolji proxy, http://www.bramkaproxy.com/ U opcijama samo isključite "Remove Scripts". |
|
Da li se mogu iskoristit na steamu?
|
Da, jedino ne znam koja je fora sa Batmanom. Stavi miš na neku igru i piše ti vrsta zaštite. :)
|
|
Na GamersGateu je Fallout 3 GOTY za 2,49€. Cijena se može dodatno skinuti upisivanjem koda IAMANELDERGEEK kod checkouta.
|
Citiraj:
|
steam wallet - ready
|
Lova na računu - not ready :D
EDIT: Krenulo je! |
Novi (ALI NOVI) Hitman na -50% sniženja, cijeli serijal 50-75% snižen
well done Eidos/Square Enix, well done! |
Šteta kaj piše za Batmana da je Arkham City -75%, a kad se klikne prebaci na arkham asylum :fuming:
|
To je zato jer Arkham City nije dostupan u našoj regiji...
|
Ak smrde naši euri gamadi neka....
|
Uzeo Arkham City goty preko green man gaminga za 7 eura kolko i na steamu sad
samo oprez, igra NE SAVE-a ako nemate gfw live |
opet je došlo ono doba godine kad moj novčanik sve tanji a steam acc sve deblji i puniji igara koje u 60 % niti ne instaliram :)
btw hoće se tko uključiti u bord.2 4pack? |
Darksiders Franchise Pack je na Amazonu 13$ (Steam key).
Nije baš neka ušteda, zapravo .. ali ušteda je :) |
|
Kažu da sve po starom. Samo su pauzirali placanje dugova i napravit ce sitni preustroj. :D Timeline igara bi trebao ostat nepromjenjen.
|
Kakva je to pak glupost ?:stoopid:
Bankrot, ali nije bankrot, ko tu koga ? |
Chapter 11, odnosno bankrot s reorganizacijom. Za razliku od chapter 7 gdje je bankrot s likvidacijom.
Nasli su investitore i prije nego nastave posao reorganizirat ce se, a mozda i prodati. Pisu da cak i Ubisoft razmislja o kupovini. |
Citiraj:
|
daš frendovima one 3 kopije koje dobiješ dodatno :D
tj. ako kupuješ zajedno sa još nekime, daš njima, funkcionira ko najobićnije giftanje |
Danas sam uzeo igru Don't Starve. Dobio sam 2 steam keya, pa ako netko želi probati nek se javi.
Otišlo. :D |
:beer:
|
Ljudi koliki je tecaj na paypal?
imam 31kn i ne mogu uzet Warhammer Dawn of War II |
Citiraj:
|
Ovo je veca razlika u tecaju.
31kn / 3,74€ I nije dovoljno da platim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:45. |