![]() |
Ako netko ima guest key, bio bih veoma zahvalan da udijeli milodar :)) Nisam sad pri novcima :)
|
Upravo zaklah vraga, tj da budem precizniji zatjerah mu rogove u mozak čekićem... :D
Barb lvl 31 Prim: Cleave + Reaping Swing Sec: Whirlwind + Hurricane Def: Ground Stomp + Wrenching Smash Might: Revenge + Vengence is Mine Tact: Battle Rage + Marauders Rage Rage: Earthquake + Giats Strade Pass: Weapons Master + Blodthrist + Superstition :) |
Citiraj:
|
Molim vas guest key ako netko ima,dam za pivkana!
2-3 |
Ja počeo na guest passu s Witch doctorom i zasad je odlično. Jako mi se sviđa dinamika borbe i grafika (možda malo previše blurry, ali nadoknađuje u drugim aspektima).
Također, predlažem da se useri suzdrže od žicanja keyeva jer se topic samo zatrpava beznačajnim komentarima. Predlažem, utoliko, da svako tko ima pass to kaže pa nek se useri kolju "tko će prvi" s PM-ovima :D |
Citiraj:
|
+1 za guest key ako tko slucajno ima :)
|
Citiraj:
kako napraviti dobrog lika u D3 ? :D Pa nemoš fulat . Nema različitih buildova jer sve skillove dobiješ automatski tako da ne moš nigdje fulat kod levelanja :D . Nađi kombinaciju skillova koji su ti dobri i probaj, pa kombiniraj. Iteme tražiš kod svih monstera i na kraju kod bossa , vrlo jednostavno. Što veći act i veći level monstera to je veća šansa da nađeš bolji item. Nije da je neka mudrost D3 :D. |
samo jedno pitanje...jesu li ovi jebeni idioti u blizzardu (pardon adminu na psovanju) jebeno normalni????čekam u queue-u da si odigram u single playeru koju rundu?
I onda ce se psiholozi cuditi porastu nasilja u obitelji:D zahvaljujem na odgovoru i prijatno |
Malo vi to prebrzo prelazite SP, pa u dvojci, koliko se sjecam su mi trebali tjedni intenzivnog igranja da bi dosao do kraja. Kaj je stvarno tako kratka?
I koliko vidim svi primjerci su kod nas rasprodani, kad dolazi novi ship? |
17h igranja mi je trebalo za ovaj prolaz, s tim da sam zavirio u većinu rupa i obišao dosta kutaka po levelima, naravno isam u svaku rupu i svaki kut išao ali dosta sam temeljito obilazio tak da imam dovoljno lvla kad nema players 8 sheme...
Nebi rekao da je neka razlika, u d2 do diabla mislim da mi je trebalo i kraće i to na players 8 s tim da sam isto bio negdje oko lvla 30 nad sam ga killao, naravno kad je došao LOD još par sati se na njemu izgubilo/dodalo jer su leveli bili ogromni... Inače s ovako složenim likom se bilo kojeg bosa samelje ko govno, ja igram meatgrindera, više su me neki minioni po livadama izhebali nego bilo koji boss jedan jadnik nema šanse protiv ovakvog barba, bar ne na normal... |
zbilja je zarazan, došao u 3 doma , igrao do sad , nisam oprao ni suđe , sad će me draga pozvat na red :D nego , jel mogu ja , sad sam act I normal na kraju , ponovo mlatit bossove iz acta I u multiyu , dal ću ond adobit neke rare iteme? Sad mi je onaj kostur bos bacio jedan žuti , ostali su svi plavi?
|
Tek sam sad skužio da trebam isključiti letter box i sad radi predobro na eyefinity-u. Ludo je. Jedva čekam da mi stigne box sutra.
|
|
koji qrac??? igrao popodne, lvl 8 monk i sad upalim igru i nema likova više. Ni mog ni demon hunter od žene. nikakvih likova. samo create new hero. da mu pas mater.....šta sad
|
Ima li koja dobra duša za guest pass? :chears:
Unaprijed zahvaljujem. |
Citiraj:
Dafuq, ja sam jednom u tri ili četiri sata prešao normal. O čemu ti to? |
bilježim se ako neko ima guest pass viška vraćam za koji dan.....
|
Citiraj:
Provjeri. ;) |
probao sam guest keyem igrati, igra je zakon, ali imam slab laptop za to :D
a i bas me ne ceska tih 60 eura |
Citiraj:
šta ja sad moram ispočetka na Europe jer su mi tamo frendovi? |
salji ticket supportu/GMu.
|
Citiraj:
Pa sam fino isponova. Ne znam kolko si daleko došo, al ono... Eto nisi jedini ak ti to išta olakšava ;) |
Citiraj:
|
Ostao sam fasciniran veličinom Beliala. Stvarno je preawesome :D
|
Kak sam uzeo guest key (kupio) počeo sam sa Which docotorom i nije mi uopće loš lik, dosta jak, ubio skeletona i gotov "demo" :D
Sad igram sa monkom i on mi je još bolji ali mi je nekak slab, tj lako ga ubiju, makar mi se više sviđa od wd jer se ne oslanja samo na magiju toliko. |
Citiraj:
Dosta je teško s njim igrat na početku u odnosu na barbariana, ali kasnije postane puno bolji. Samo mu dižeš dex što više i gledaj da što brže napada jer onda brže radi treći udarac koji je najjači, dakle neke bodeže probaj pribaviti. :) Volio bih neki divlji bodež pribaviti i neki kul štit, štitovi još najviše armora imaju od svega... I da, teško ga je balansirat da ima dobar magic find i veliki dex... imam 34%MF i 200dex nakon act2 i još uvijek mi se čini da sam slab. Sva sreća pa ima onu magiju wave of light. Kad to otključaš sve postaje lakše :D Inače, skužio sam da sve magije jačaju kako dobivaš level, pa je to healanje sa nekih 200HP došlo na 800 trenutno. Kul stvar. |
Rokno Đavla na nightmare , umro sam tek nekih 30 puta kroz cijeli nightmare kad se zaletavam ko muva bez glave ^^ .
Barb lvl 52 sam . Legendary ( http://eu.battle.net/d3/en/item/the-...-axe-of-sankis ) sam dobil na lvl 23 fino me je sekirica drzala do 35-40lvl dobre statse sam dobil plus socket . Trenutno peglam sord&bord . Ujutro krece malo farm diabla i polako kroz hell . |
Uh kako me arogancija skupo stajala:nono:
Naime prodem cijeli prvi act bez smrti i onda umrem na butcheru:fiju: Kao ja barb pa ono nema ja sve rasturam spike, sad cu ja butchera sam burstat...I uglavnom dobro islo al budala nisam izbjegavao ono kad udari jako pa mi isao polako hp dolje i onda ona vatra:stoopid: ona me ubi. Kao ja se povucem da se healam i ona vatra me taman uhvati ono pixel.... Onda na actu II zarokam jos 2 puta:roller: al ajd podsjetio sam se zast igram softcore:goood: Uzeo enchantress za followera a mala ima neki glasic ko ona crnkinja iz policijske akademije:roller: Jbt ironije imam stvari za prodavat pun stash a i dobar dio pickup spacea a nemam golda(zasto nitko nece kupovat moje aukcije :( ) Morat cu pocet prodavat plave imam iovak 200 onih plavih i 50 zutih za craftanje a blacksmith mi lvl 1:fiju: Presao s dual wield barb na tzv 'sword&board'(1h + stit) sad sam tenky u pm.A izgleda smijesno onaj ogromni stit i dagger imam a furam whirlwind:care: Jos nisam dobio ni jedan legendary :( a stalno dobivam prokletu opremu za monka(ko da mi igra nesto hinta hehe) al ozbiljno 40% svog loota mi za monka vec sam dobio jedno 5 rare fist weapona i stalno one kacige za njeg:kafa: |
Uglavnom, osim problema s konektanjem, nisam baš primijetio nešto kritika na samu igru :fiju: A jučer popodne sam se bez problema i spojio.
Uglavnom, SE mi je taman sjeo da lagano pripremim svog ćelavog bradonju za full igru koja nadam se stiže danas. Jedino šta sam skeleton kinga riješio već na 10. levelu, i to uz stvarno detaljno čišćenje mape. Nijedan kamen (bačva, vaza, polica) nije ostao netaknut :) Tako da sam do 13. levelira na co-opu sa ostalim SE luzerima. Vidio do sad samo jedan žuti item, čizmice, koje je ostavio king |
Citiraj:
nešto ti to malo health-a imaš :D za 31lvl moj wiz 18lvl - cca1400.... a tek sam na pol Act2 monk od mog buraza -22lvl -cca 1800 |
Citiraj:
Ako imaš sa kim igrati, obavezno igraj u coopu sa nekim tko je caster klasa dok igraš kao melee (Ja igram kao WD, a frend kao Barb). Efektivno dobivate dupli drop rate dobrih itema, te nikad nemaš problem sa šrot gearom. Ako nešto padne za castera, daš frendu to, ali i on daje tebi iteme za monka. Na ovu foru sam se prilično brzo dosta dobro gearao, budući da meni je jako rijetko padala roba za moju klasu, kao i frendu za njegovu (slika). Prednost je i ako svatko od vas se koncentrira na jednog craftera dok ga ne izmaxa (tipa: caster na jewelcraftera, melee na blacksmitha, jedan drugom može puno brže craftati bolje iteme, samo razmjenjujete matse potrebne za craftanje). I da, ako ste u nedoumici da li bi bolji bio item sa (malih 3-6 damagea) i socketom ili item od 40+ stata, item sa damageom UVIJEK daje dosta veći DPS na kraju, još ako ima socket da se znatno podići damage sa recimo flawless rubyjom :fiju: |
Citiraj:
Ekipa piše lvl 22 1800HP, reko koji vrag, ja sa 25lvl imam 1000 :stoopid: A coop, jebiga, s kim da coopam kad nemrem sjedit za kompom i igrat non stop. Prelazio coop samo prvu polovicu acta2 i fakat ispadaju puno jače stvari, bez obzira na MF, čini se ko da na normalu to nema veze... |
Citiraj:
|
al stvari su ti jebene... :)
još se navikavam da je +1vit = 10hp.... @Destrojer :D udri po itemima sa Vitality i Strength...koji vrag skupljaš Dex.... |
Citiraj:
Vitality nikad dosta, jer ovi u actu 3 SVI mlate ko bedasti, u actu 2 su gadni bili jedino oni guardiani i waspovi. Ja ostajem pri svojem, zbuksajte se s nekim u coop tko je dijametralno suprotna klasa i gear će vam padati ko blesavi :goood: |
Ja trenutno sa lv 35 imam cca 4800 life-a... :D
|
Ahahaha ljudi ste culi/vidjeli secret lvl?:roller:
http://eu.battle.net/d3/en/forum/top...0101417?page=1 valjd spoiler nekome:kafa: |
baš ga gledam na jubitou:lol2:
:roller: |
Citiraj:
ali sam tek krenuo na act 2:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |