![]() |
Uvik mi navuce osmjeh na lice :) |
Krenio slusati sve prije 2000.,kakva glazba,kapa dolje :care: |
:eek: |
:eek: |
|
Boogaloo dns :)
|
Izuvanje ::O
|
Jao kakva cool tema... Moram post ostavit zbog >>> http://forum.pcekspert.com/subscription.php <<< očitovanja.
Mnogo dobra tema! :-) |
1 privitaka
Ne moras..
|
jao |
|
|
Naletio danas na ovaj gold. Rastura !
|
|
Neznam zas al bas mi odgovara ova stvar :D
|
:care: |
Jedan od bolesnijih mixeve u zadnje vrime, oba su mi jebeni producenti :)
|
Kakvo je ovo prljanje teme s arminom i spinnin singlicama... :D
Back to techno... |
A jebg, ja ovo tvoje nebi slusao da me placaju po minuti :D nekad mi pase komercijala nekad mi pase pravi trance, ovisno o raspolozenju. Kasnije okacim par meni dragig stvarcica iz 2003--2004, trancemaster kompilacije, ono kad je stvar trajala barem 9 minuta :D
|
Ofc, zato ima svako svoje šta voli, u pubertetu sam roko samo trance, sad tu ima svega... No mislio sam na ubijanje underground atmosfere al ok...
Kad smo već kod trensa, Tyas ponovo roka :goood: |
Vidis da znas kad se potrudis :D
|
:fiju:
Toca's Miracle Jedna od rijetkih pjesama koja me osvojila na prvo slušanje i koju čak i dan danas (nakon 15 godina) jednako OBOŽAVAM. Ovo dole mi je daleko najbolja verzija. Čisti eargasm. |
Matroda je naš domaći dečko pa mu evo i reklamiranja malo, inače meni osobno super stvar... |
Opet ja sa bigroomom :D Veoma nadasve zanimljiva stvarcica koja mi izuzetno paše :D
|
Pa da ti budem iskren taj bigroom je kao žanr još i najbolji, divlji je ful i čudna je mješavina trensa i electro housa što nikako ne može biti loša kombinacija ali kao i svaki trend tu se pojavila hrpa glupana koja svojom lošom produkcijom i publikom koju su privukli već postepeno uništavaju i njega...
I još nešto, bigroom je zbog svoje strukture vrlo lako isproducirati, tj. nije ako se traži kvaliteta i raznolikost u masi isti ili sličnih stvari ali sam se baš nedavno igrao u FL-u i probao nabrzaka komponirati taj "festivalski" zvuk pa evo bacite uho, vrijeme izrade dva popodneva: |
Posla mi brat srbin danas :D Prejaka stvar. |
Izuva :) |
Malo nove tehnjave :D
|
kakav bigroom kakva fakin ultra ovo je sound
|
Citiraj:
Jutros idemo jako s Rushom, a u pauzama se vrti DJ Preach - Broken Inside. Eto da vas malu izuje :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |