PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Euro 2008 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48926)

Hamm 29.06.2008. 23:02

žao mi je kaj švabe nisu dobili..ali opet...BMK jer nisam Švabo :p

Baja 001 29.06.2008. 23:32

Jako mi je žao što je onaj mali debil dao gol. :(

Isto tako mi je žao što su Švabe ispale!

thuNdeR 29.06.2008. 23:32

Citiraj:

Autor žile (Post 1071825)
Ovako,mrzim i jedne i druge,više možda špance jer su žabe ko i talijani.Ali onog ljigavog Schwainsteigera stvarno nemogu gledat,tako da bolje da su ovi dobili.U biti zbilja mi je svejedno.

u potpunosti se slažem s navedenim:chears:

TomG 29.06.2008. 23:34

hohohoho drago mi je da su svabe spusile.iako bi se mi mogli hvaliti kako smo jedini dobili evropske prvake haha :D
go spain go

Broken Arrow 29.06.2008. 23:39

Ma volio bih da su dobili švabe EP, pa bi onda bili jedini koji su dobili prvake na istom EP...
A ovako... svaka čast Španjolcima, ali bilo je boljih na ovom EP, koji su ispali jer nisu imali sreće... s tim da ne mislim na turke, makar je njihov izbornik kada su spušili izjavio: nismo imali sreće... grrr

žile 29.06.2008. 23:44

Neznam,to je tipični turski mentalitet.
Ali na račun jednog dvorišta na europskom tlu,mislim da njima nema mjesta u uefi :smoke:
A za Izrael pogotovo,sačuvaj me bože.
Ono se vidi da nije nogomet nego divljanje.
Prosječan epilog prosječnog prvenstva.Najviše su me iznenadili naši,ja nisam mislio da će proć skupinu čak.
A inače,kenjam,draže bi da su švabe pobjedile,nekako simpatiziram švabe mada ovo nisu švabe u njihovoj reprezentaciji nego nuspojava dugogodišnjeg ispiranja mozga od strane zapadnjačkih sila i miješanja s turčinima kojih je u njemačkoj ko...jelte :D

Broken Arrow 29.06.2008. 23:47

a da... malo je falilo da u finalu budu dvije kvazi europske momčadi...
zamisli si finale EP u kojem sudjeluju: Turska : Rusija
Čista Europa i čisti Euro... da ziher...

tutix 30.06.2008. 00:08

Ne znam čemu jal prema Španjolcima, IMO pokazali su puno više nego Nijemci. Bili konstatni, igrali lijep nogomet, a i u statistikama se pokazalo isto. Drugo to što je bilo boljih ekipa za finale, mislim na prvenstveno na Nizozemsku i Portugal, pa realno je i Hrvatska na kraju mogla danas biti u Beču finalu umjesto Njemačke. Ovo je bilo jedno dobro prvenstvo, mnogo lijepih golova i akcija pa i preokreta majku im :D. Žao mi je što nisam više utakmica pogledao, to jedino.

žile 30.06.2008. 00:13

Nemoj plesat po rubu jer nitko ti ne kaže da zelenih nema i na forumu,a budu li te drukali za govor mržnje matorom,pojeo si govno ko sarmu ;):D

žile 30.06.2008. 00:19

glista 30.06.2008. 07:54

Citiraj:

Autor tutix (Post 1071938)
Ne znam čemu jal prema Španjolcima, IMO pokazali su puno više nego Nijemci. Bili konstatni, igrali lijep nogomet, a i u statistikama se pokazalo isto. Drugo to što je bilo boljih ekipa za finale, mislim na prvenstveno na Nizozemsku i Portugal, pa realno je i Hrvatska na kraju mogla danas biti u Beču finalu umjesto Njemačke. Ovo je bilo jedno dobro prvenstvo, mnogo lijepih golova i akcija pa i preokreta majku im :D. Žao mi je što nisam više utakmica pogledao, to jedino.

portugal i nizozemska nipočemu nisu zaslužile da igraju u finalu, španjolci su zasluženi prvaci, sve su redom pobijedili, a ruse (koji su igrali ponajljepši nogomet) dva puta su deklasirali, stoga čestitke španjolcima.

mi možemo dosta žaliti jer smo imali ekipu za finale, teško će nam se ponovo posložiti takav ždrijeb

Dizel 30.06.2008. 08:45

LoL, a sto bi se tek Metzelderu i Mertesuckeru dogodio da je igrao i drugi "brzi vlak" David Villa? Ovi truli svabe mogu biti sretni sa samo jednim golom upakovanim, vrlo sretni.

Evo danas vidim da je N. Kovac opet odlucio ostati u repki i ne znam sto misliti, mislim da to nije mudra odluka jer se trebaju gurati mladi igraci za JAR, a njegova pozicija bar vrvi potencijalima Ogija i Pokrivaca/Dekice. Ovako ce izgurati pola ciklusa i sto onda? Repka se treba stvarati od pocetka i sto vise kroz jake utakmice uigravati, pogledajte Spanjolce, mladost frca na sve strane.

m4x 30.06.2008. 08:50

volim njemačku pa mi je jako žao šta su izgubili nepravedno, jer mrzim španjolce i onog toresa koji je napravio prekršaj prilikom postizanja gola
I svi su govorili španjolska će dobit,to je bila namještena pobjeda španjolske

Wolverine 30.06.2008. 08:54

Mrzim švabe i drago mi je što su izgubili, jedino mi je žao kaj im nisu dali još koji gol jer prilika su imali.

Dizel 30.06.2008. 10:07

Citiraj:

Autor m4x (Post 1072057)
volim njemačku pa mi je jako žao šta su izgubili nepravedno, jer mrzim španjolce i onog toresa koji je napravio prekršaj prilikom postizanja gola
I svi su govorili španjolska će dobit,to je bila namještena pobjeda španjolske

Bas je namjestena, LoL. Da mi je znati s kojom si ti dioptrijom gledao utakmicu.

bobe 30.06.2008. 10:18

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 1072060)
Mrzim švabe i drago mi je što su izgubili, jedino mi je žao kaj im nisu dali još koji gol jer prilika su imali.

nikad mi nece bit jasne ove izjave "mrzim" svabe, ok, ni meni nisu nesto posebno dragi iako svabice:care:, al cemu koristit takve rijeci....no dobro...

ugavnom Spanjolci potpuno zasluzeno osvojili i svaka im cast, osobno sam bio razocaran svakim njihovim ispadanjem na posljednjim prvenstvima, toliko pehova...

e da samo znate kako izgleda kad Robert K. navija za svabe a Anica za Spanjolce, ja san sinoc pisa gace od smija:roller::D

tor 30.06.2008. 10:20

Malo sam obrisao nepotreban spam...

Dizel 30.06.2008. 11:50

Citiraj:

Autor bobe (Post 1072099)

ugavnom Spanjolci potpuno zasluzeno osvojili i svaka im cast, osobno sam bio razocaran svakim njihovim ispadanjem na posljednjim prvenstvima, toliko pehova...

Svakako, najvise mi je drago jer nije pobijedio bunkeraski nogomet iako ostaje gorak okus da smo MI trebali biti tu umjesto ovih panjeva svapskih.

thedream 30.06.2008. 12:06

Negledljiva utakmica IMHO..bar 18 igrača je bilo zaqrc..valja torres i xavi..ostalo nula bodova..s obje strane..eventualno casillas..al ajd..on je golman.:chears:

Dizel 30.06.2008. 12:11

Iniesta i onaj Sena(ovaj put malo losiji) su prejebeni igraci. Svapske pivarske konje su vozali kako su htjeli. Vidio bi sto je negledljivo da su se doslepali Talijani do finala. Kakav scenarij, Njemacka-Italija=uzas nogometni :D

Roberto 30.06.2008. 12:13

Neka je i to završilo. Nakon što su nas Turci onako nabili na k. nisam ni jednu tekmu mogao pogledati na miru.

Sad se mogu posvetiti praćenju ostvarivanju svetog cilja -plasmana Dinama u LP/Kup Uefa :D
I gledati kako naši klubovi gube od makednonskih, albanskih... i inih klubova iz nogometnih velesila :D

Dizel 30.06.2008. 12:15

Zasto, ja sam tek otkad su nasi ispali mogao to sve u miru gledati i bez alkohola u krvi za promjenu :D

Kako je Rijeka prezentirala nas nogomet u Intertoto kupu moglo bi nam se dogoditi da uskoro nemamo nikog ni u pretkolima jer nam koeficijent lijepo napreduje prema dolje ;) Ustvari, tesko da mozemo bit losiji od ribara i tegljaca sa Farskih otoka u klupskom nogometu :D

thedream 30.06.2008. 12:25

Citiraj:

Autor Vin EuroDizel (Post 1072203)
Iniesta i onaj Sena(ovaj put malo losiji) su prejebeni igraci. Svapske pivarske konje su vozali kako su htjeli. Vidio bi sto je negledljivo da su se doslepali Talijani do finala. Kakav scenarij, Njemacka-Italija=uzas nogometni :D

Ma na njemce sam prvenstveno mislio..meni je žao ko psu što smo ih samo 2-1 dobili...e,ko psu..trebalo je 4-1 bit..:chears:

Ma kakvi talijanci..nije to ništa..ja sam htio nizozemsku u finalu..s bilo kim..al eto..nema veze..nije bilo moguće nizozemska-španjolska ionako..zar ne?

Rijeka je dno dna..tu nemam šta dodati..Šibenik bi nakantao ove pacove..5. u makedoniji? ma lolčina do poda..:lol2:

tutix 30.06.2008. 14:44

Citiraj:

Autor glista (Post 1072039)
portugal i nizozemska nipočemu nisu zaslužile da igraju u finalu, španjolci su zasluženi prvaci, sve su redom pobijedili, a ruse (koji su igrali ponajljepši nogomet) dva puta su deklasirali, stoga čestitke španjolcima.

Rusi igrali ponajljepši nogomet? U koliko 2 od 5 utakmica? I to kad je Aršavinu istekla zabrana.

Citiraj:

mi možemo dosta žaliti jer smo imali ekipu za finale, teško će nam se ponovo posložiti takav ždrijeb

To sigurno.

Foxman 30.06.2008. 15:36

ja ne znam za vas ali meni je španjolsko dodavanje po zadnjoj liniji obrane odvratno za gledat... imat po 200 dodavanja više po tekmi i to 95% u zadnjem redu je IMHO anti nogomet za mene...

u finalu sam navijao za nogomet, golove i preokrete, dakle ništa od navedenog nisam vidio...

Utakmica koja nije bila dostojna finala...

buljo 30.06.2008. 15:46

Slažem se sa Foxom, ja sam htio da švabi daju gol da gledamo malo bolji nogomet ali niš od tog...
Loše finale, dosadno je bilo, ma da sam više bio za švabe jer španjolce manje volim od švaba (iako ni jedne ne volim...)

mrga 01.07.2008. 08:58

Citiraj:

portugal i nizozemska nipočemu nisu zaslužile da igraju u finalu

okej za Portugal, al Nizozemska?? jesi ti jeo ludih gljiva? Pa do tekme s Rusijom su igrali za klasu bolje od svih na euru, totalno vanserijski nogomet :care::care::care:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42.