![]() |
Citiraj:
Ja uglavnom izbjegavam priklanjanje bilo kojoj grupi u SoC-u, mada više misija obavim za Freedom nego za Duty. Čisto jer znam kako su nastali Dutyjevci. Nešto slično kao naši generali nakon rata :D |
Citiraj:
Kasnije se iz principa samo ušetam tamo :D Citiraj:
|
nisam izdržo :D
stavil sam Oblivion Lost 2.2 for 1.005 mod pa idem polako |
Dobro je, Lost Alpha više nije Q3 2012, nego September 2012 :D tako da daklem još samo 2 mjeseca, i to će proći :D
a ako i to zajebu, idem ih lično našamarati :D |
Citiraj:
oliti bandidosi, često po 2 u setu. :D |
i divlje svinje :D
|
i bloodsucker ljevo kod štale :D
|
Citiraj:
|
|
Zar ima još takvih:care: bilo više puta na akcio po toj cijeni a vrijedi svake lipe/centa:D igraj je odlićna za 5+
|
Citiraj:
|
Imam orginale na DVD-ovima, ali eto, nek se nađe :D 60 kn je fakat smijeh, to je jedan malo jači gablec + pivkan :D
nego, ja inače ne trgujem sa STEAM-om, kakva je procedura kad igra sjedne nakon uplate paypalom? jel ju mogu skidati onda koliko puta želim, ili je imam pravo skinuti samo jednom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
daj lupi u spoiler sto ih to zapravo ganja,pogledao pola filma po onim movie klipovima na youtubeu pa nije neki spoil:kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Šteta, dobra ideja, fenomenalna lokacija, samo mame im ga se nakalemegdanišem, što nas par ovdje nisu zvali. Em bi bolje odglumili, em bi znali što i kako treba, em bi film bio hit. :) ovako, metnu neke teen-sapunjarske plačipičke od glumaca u ozbiljnu temu... čak, kad malo bolje razmislim, ovaj film me na neki način i uvrijedio jer svako takvo sranje koje hype pobere zbog Černobilske katastrofe, doživljam nekako osobno :D |
totalno se slažem.vrijeđanje ovakve zajednice stim filmom... meni se glumac Yuri svidio.btw mislim da Yuri ima buraza Vladimir Mashkov i glumi behinde enemy lines :) da je osto on solo i preživljavanje itd. to bi bilo već bolje a ne ovi klinci. ženske su za xxx filmove(da i onda iz norveške :D ) a tipovi sviraju sa đustinom biberom u bendu ;)
stalker 2 mmo ftw :amen: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Izgleda mene nece da odigram taj SoC...
Skinuo Complete mod,radilo fino nekih pola sata,dosao do mosta i prvih anomalija,i crasha na desktop... jel ima kakav fix za complete mode,ikakvih sugestija.. ako nece vec Complete mod,da skinem Oblivion Lost mod... kakav je on naspram CM ( citam da tu nije samo doslo do izmjena sto se tice grafika vec sveobuhvatno - ponasanje zivotinja,svijeta,drugacije frakcije itd. ) pa ako bi netko bio dovoljno dobar da mi da link gdje skinuti cijeli mod,ako je moguce preko nekog torrenta ( na official pageu ide preko mediafire,neda mi se to ) :chears: |
koja verzija igre?
|
mislis original ili dark side version ?
dark side,kad nema paypal racun,nije mi zao dati 5 eura kad bude,eto jbg nikako da otvorim... ako mislis verzija igre sa patchom ? zadnji sluzbeni koji postoji,jel ima kakav unofficial da probam,mozda ce pomoci :) |
Zadnji patch za skinuti ti je 1.0006 LINK
na tom linku ih nađi sve, pa jednog po jednog trpaj gore. Ja kad šaltam modove, ja uvijek napravim clean reinstall igre. Dakle, uninstall prethodnu igru i sve počistim i sa image-a lijepo instaliram opet, spečam i moddam. i tako u nedogled. o dark side verzijama je zabranjeno išta pričati ovdje :D |
tako sam i napravio,mozda samo zeza jer sam neke graphic overhaul modove stavljao prije Complete moda,mozda zbog dolazi do sukoba starih fajlova i novih
lijepo cu napraviti clean install pa cemo vidjeti... sto bolje da stavim,sta preporucas,Complete mod ili Lost ? neka je malo teze,svejedno sam pi*ka pa igram cijelo vrijeme na 2 stupnju tezine :D |
stavi Oblivion Lost 2.2 :chears:
|
Evo zaželio sam se odigrat ponovno Shadow of Chernobyl (na integruši) pa me interesira ako imate kakav savjet što se tiče update-a ili nečeg sličnog.
Uglavnom, zadnji patch koji imam je v. 1.0006. Thx EDIT: Modovi me ne interesiraju. |
Citiraj:
uzeo neki raincoat sa gas maskom,zivcira me ciljanje,ne mogu lijepo naciljati pa moram iskljucivati HUD preko + tipke,a onda ne znam da li krvarim,jesam gladan i koliko ima metaka u magazinu... no,sve u svemu super mod... :chears: Druze Brko,hvala na udijeljenim linkovima,sve radi pet sa Oblivion Lost 2.2,ne treba mi Complete evo jedan slika kako to izgleda sa gas maskom http://www.pohrani.com/t/4/u7/4l6uyq...5-1211-43-.jpg |
Citiraj:
|
:D
Nelogično skroz |
evo zapeo sam poslije blowouta ovdje gore,spawnalo se farma svinja i nekih
stakora mutiranih kao iz Pripyata i neko munjevito cudoviste ili sta je vec,prvi put se susrecem s time,ne smijem se spustiti dolje radi 2 bloodsuckera i toga jer ne znam s cime to ubiti :D http://www.pohrani.com/t/6/E8/4QEWVG...6-1218-59-.jpg http://www.pohrani.com/t/e/12v/2YCtw...6-1220-12-.jpg http://www.pohrani.com/t/T/Ae/3ymsQ6...6-1220-12-.jpg http://www.pohrani.com/t/O/RQ/LMbedr...6-1220-12-.jpg |
Samo pucaj po tome, kad tad će past :)
|
Poltergeist :) mislim da nema miroljubivijeg protivnika u igri, koliko taj malo štete napravi. samo se treba dobro i brzo izmicati :D
njega mislim da možeš i šerafima izgađat da padne :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:41. |