![]() |
Ima li netko neku preporuku browser based igre?
Na poslu zna biti dosadno zadnjih dana. Ili neku android/ios za mob da nije prepuna reklama i pay to win? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Ekipa, postoji li kalendar nadolazecih igara koji se moze dodati u google kalendar?
|
|
Citiraj:
|
Jel ima u Zagrebu koji e-Sports klub u kojem se baš profesionalno trenira za svjetska natjecanja za npr. Fortnite?
|
Može preporuka neke FUN open world igre?
Sviđa mi se GTA stil, kao i Far Cry serijal (odigrana 4. i 5., probao bih 6. al nisam siguran dal bi je mogao pokrenuti). Znači da je open world, sloboda kretnje i dobra zajebancija, ne volim igre u kojima striktno prolaziš misije bez da lutaš i istražuješ okolo. konf https://ibb.co/SnfFhJp . btw. koliko je mjerodavna stranica Can i run it? Jer po njoj, mogu igrati FC6. |
A mislim baš si ograničem hardware-om, vidi neki Saints Row možda, to bi ti moglo biti dobro.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas i High on Life, blesava igra sa dobrim humorom🙂 |
Citiraj:
|
Savjet .... neka igra poput Football managera ali za android, a da nije preopterećena mikrotransakcijama.
|
Imam pitanje vezano uz memoriju hddiskova...
Znači... Imam 2 particije, C (200gb) i D (300gb) Na C su klasično pizdarije od laptopa i to, imam slobodno 40gb od 194gb (tako piše). E sad ovako, dolazimo do problema na D disku... Na D disku imam instaliran GTA V (111gb + launcher) i downloadan Far Cry 6 od 80gb pa mi piše slobodno 90gb od 281gb... I sad nikako ne mogu instalirat FC6 jer u instalaciji piše da moram imat slobodno 96gb prilikom instalacije, a nebi htio brisat GTA V... Mada postoji jedna opcija koja mi je pala na pamet al nez dal će funkc, taj downloadani FC6 je u iso fileu... Kad kliknem dvaput na njega prebaci mi ga u E particiju kao da sam ju mountao... Dok je file mountan, mogu li izbrisati iso file iz D particije ili će mi reći da je datoteka u upotrebi? Hoce li to proci na taj nacin? Mountam iso file i onda ga obrisem i oslobodim prostor, igru instaliram sa mountane particije na ovu koje je sada oslobodena veličine iso filea? Hvala na odg i savjetima. |
Iso fajl mora fizicki postojati da bi ga E drive vidio i mogao zavrsiti instalaciju. To je kao da u cd drive ubacis fizicki cd, pokrene se setup na ekranu i ti sada zelis maknuti cd.
|
Citiraj:
|
pa može taj instalacijski ISO stavit na USB stick ili ext HDD i napravit instalaciju na internu particiju
|
Da ok, nemam ext hdd niti stick od 100gb. Morat cu smislit nesto drugo.
|
Prebaci jedan ili nekoliko većih GTA 5 datoteka privremeno s D diska na C... nekih 20-25 GB. Instaliraj FC6, obriši ISO, vrati GTA 5 datoteke na isto mjesto...
|
Finger crossed da mu se iso nece morati prvo ekstraktirati na C u temp folder kao npr rar fajlovi ako zelis pokrenuti .exe direkt iz rar-a. Nadam se da iso mounting appovi to pametnije hendlaju i vuku instalaciju direktno iz iso-a. Samo razmisljam na glas...
|
Ako ima windowse 10 ili 11 ne treba mu 3rd party ISO app ziher. Može mountati izravno u file exploreru. E sad, iskreno nikad nisam razmišljao extractaju li se datoteke iz mountanog ISO file prvo u temp folder na C. Ali sumnjam jer često to radim s "velikim" AAA igrama, a na C nikad nemam više od 20ak, 30ak GB free.
|
Uuu good to know!
Provjerio upravo, mountanje unutar explorera ne cucla C disk kad pokrenem instalaciju, a onda se sigurno i ostali iso appovi tako ponasaju. |
Tako je, ne ekstraktira ništa nego direktno pristupa. Jednako kako su radili Daemon Tools, PowerISO i slično.
|
Nakon 10tak godina pauze, slozio sam si nekakav "gaming" pc... gdje "nabavljate" igre? U "moje vrijeme" to su bili torrenti i patchevi, ali sad je upitno koliko se isplati s tim zezat. Gdje legalno i povoljno do nekakvih novijih naslova?
|
ja isključivo steam, sad je steam sale i nađe se svašta
alternativa cdkeys, instant gaming, ja se jednom zajebo i od tada pušem na hladno, ali ljudi tamo kupuju stalno i nemaju problema tako da može i to |
Ekipa, postoji li neko alternativno mjesto za kupiti rfactor osim steama?
Ako itko ima pojma molio bih da javi, ja tražim i ne mogu naći... Živili, Bro |
Citiraj:
Kao da se aktivira na nekom drugom launcheru ili može biti i na Steam-u samo da ne kupiš direkt na Steam-u? Ako je ovo drugo onda imaš toga na onim key stranicama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A baš si probao Steam ili jer vidim da ljudima radi: https://www.reddit.com/r/Steam/comme..._on_windows_7/ Samo je izgubio support. |
Citiraj:
Ja sam dramatične mailove i poruke na Steamu očito krivo interpretirao!!!! Sad kad sam se ulogirao preko aplikacije uredno radi i skidanje i instaliranje igara.:o Zaboravi da sam ista rekao:) Bro |
slucajno naletio da je moguce odigrat "kvalitetno" Red Dead Redemption na PC-u sa xenia emulatorom.
prije neg krenem istrazivat, jel itko to "odradio"? jel se moze normalno koristit mis+tastatura i jel mogu to odvrtit u 1080p / 60ak FPS na masini iz opisa? il je to puno bugova i PITA za upogonit/igrat stabilno? :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |